Ne yapmam gerek :(

bıraz gururlu olun ya her güzel laf soyledıgınde sende yelkenleri hemen indirme sert ol adam işi çözmüş kii zaten aılene de yazık gidip gidip gelıyorsun uzuluyolardır bi karar ver sendee canım aaa....

4 ay da 3 kere baba evıne gıtmıssın daha sans vereyımmı dıyorsun adamı oldugu gıbı kabul etmıyorsan boşuna donme degişse degişirdi zaten insan zamanla anlıyorki karşıdaki degişmiyor sen onu kabullenıyorsun
Hakkınızda hayırlısı

Adam tam bir psikopat ruh hastası.
Senin de psikolojini bozmuş.
Sana evcil hayvan muamelesi yapmış resmen.
Sana ulaşmasına izin verme kapat telefonunu muhatap olma iki tatlı söze çiçeğe kanma hayatını yakma.
Bu adamdan hiçbir cacık olmaz şimdi değilse 8. Kovulmanda gene bosanirsin üstüne bi de dayagini da yersin hatta.
Bu adam kadın düşmanı bu adam kara cahil sal gitsin kendine bi köle bulsun bosaninca da git sadaka ver .

Son düzenleme:
Babam yok diye düşünme kadınlar çok güçlüdür unutma dik dur.
Gir bi işe çalış sana ulaşabileceği insanlarla da görüşme asla.
Sana şimdi böyle iyi şeyler söylüyor 1 ay geçmeden gene seni hor görecek gene asagilayacak çünkü zihniyeti böyle asla değişmez.
Şu anda sadece rol yapıyor ailesi de beş para etmez belli ki kurtar kendini bunlardan.
4 aylık evliyim yeni diye düşünme karısını evden kovan birinden her türlü kötülük beklenir.

Allah aşkına bu adamdan bi de çocuk yapmadan terk edin harcadığınız zamana yazık. Ne demek ekmeğini suyunu ben veriyorum alsın yaşasın o zaman ekmeğiyle suyuyla ailenin yerinde ben olsam barışmak için önce beni ikna edeceksin derdim. Ne bu böyle kafasına göre sokağa atıyor kimsesiz misin sen

Resmen size ev hayvanı muamelesi yapmıs, yemeğini veriyorum, suyunu veriyorum aa o zaman sesin çıkamaz. Sizin çalışmanızı istemiyor çünkü sizi kontrol etmek istiyor, beş yaşında çocuğa yapar gibi, istiyor ki çalışmayarak ona tabi olasınız, her söylediğini yutup, her davranışını maruz göresiniz , kolunuz kanadınız kırılsın, maddi gücünüz olmasın ki, ne kadar aşağılarsa aşağılasın, dönüp dolaşıp o eve geri dönesiniz. Yapma kendine bunu, dünyaya tek yön bilet ile geliyoruz, gereği var mı bu canlıyı çekmeye. Düşünsene ömründen her an bir dakika daha geçiyor, ve senin yaşayacağım mevsım sayısı altı üstü 80 yıl, en az 25 ini yaşadın gitti, diğer kalanları bu canlı ile geçirmeye değer mi. Dönme sakın, git işe gir, yaşadığın dört ayı da tecrübe varsay.

Vay arkadaş ya!
Bu evlilik nasıl bi kurum?
Evlenince noluyo bu erkek denen yaratıklara?
Anlayamadım, anlayamıcam da galiba..
Sen evlenmeden gözünün içine bak, gez dolaş, hediyeler al hatta "bi evlenelim vs" cümlelerle umutlandır sonra aynı eve girince bambaşka bi insan ol.

Arkadaşım boşanmak son çaren olsun, sonuçta şiddet yokmuş.
Ama hemen dönme..
Bırak sürünsün, sensizliği bi anlasın. Hatta bir yıl dolsun boşanıcam senden de.
Gözünü bi korkut.
Çünkü şey oluyor, hemen affedince, hemen affedildiğini bildiği için iyice azıyo bu erkek milleti.
Bırak kendini affettirmek için her şeyi yapsın, seni kaybetmekten korksun.
Yoksa şuan yine barış.. Bi hafta en geç yine aynı olacaksınız.
Tecrübeyle sabit.

Ben annemin babamın evinde aç değildim ki evleneyim.. ekmeğimi suyumuda Allah veriyor sen sadece vesilesin de.. ben senin b.klu donlarını yıkıyorum laf etmiyorum de.. daha ilk aylardan senin lokmanı sayan, seni evden kovan bi eş istiyorsan sen bilirsin. İlerde çocuğun olunca beni sömürüyorsunuz der bu adam..

4 ayda 3 kez baba evine dönmek!
Allahım sen aklıma mukayyet ol, böyle erkeklerin de belasını ver.
Basiretsiz ş.refsizler!
Ne çok duyar olduk bunları, kadir kıymet bilmez utanmazlar, ne istiyor neyi paylaşamıyorlar!

4 ayda 3 kez geri gelsem ailem yollamazdı beni geri. Ben de gitmezdim sanırım.
Size tavsiyem dönmeyin, dönerseniz de bebek yapmayın.

Evet bunların hepsini söyledim evlenmeden önce açmıydımda ben bana bak diye evlenmedim çok şükür herseyım vardı dedim dün diyorki bana telefonda barısalım seni seviyorum falan çocugumuz olsun dedi bende oldu bide o çocuga yazık edelim dimi dedim ne çocugu diyorum bana verdiği cevap bisey olmaz ben alır bakarım cocuguma allahım bu nasıl bisey ya

Psikolojisi çok tuhaf adamın bide arıyor hic birsey yokmus gibi konusuyor utanmadan birde diyor cocugumuz olsun seviyorum seni diye diyorum oldu bide çocuga yazık edelim dimi diyorum bisey olmaz ben alır bakarım cocuga diyor

O kadar güzel yazmışsınız ki tam olarak düşüncelerim bunlar işte

ıkı secenegın var ya donmeyeceksın...
ya da ben sevıyorum herseye ragmen bu evlılıgı devam ettırmek ıstıyorum dıyorsan ona calısmana musade etemsı ve calıstıgında kazanacagın paraya mudahale etmemesı hakkında baskı yapacaksın gerekırse atacaksın onune uc besbırseyler evın ortak gıderlerı ıcın ama kalanı ıle kendın ne ıstersen onu alacak ıstersen bırıkım yapacaksın ve ozur dıleyecekse herkesın onunde dıleyecek....
gercı para kazansanız bu seferde para kazanıyorsun dıye kendını bırsey mı zannettın der bu tarz adamlar ..

Evet eminim aynen böyle söyler. Kavga ederken söylemişti onların durumları baya iyi ailecek bizim o kadar degil bana tartısırken allah kime vereceğini iui biliyor demekki sen bize ekmeğimizi suyumuzu versen neler yaparsın falan diye

Size gerçekten inanamıyorum. Bu adamları nerden bulup evleniyorsunuz çok merak ediyorum.. Ciddiyim bu konuda.
Hem de 3 kez baba evine gitmek nedir yaa.
Siz iyi misiniz .
Ay neyse kendi kararın dönersen de donmezsen de. Ama sizin gibi kadınları hiç anlamıyorum. Nasıl bu kadar ezik olabiliyorsunuz. Kusura bakma çok boşanma konusu açılıyor ve kendini ezdiren bu kadınlar sorup sorup geri o karaktersiz kocalarına dönüyorlar. Geri dönecek olan sormasın kardeşim. Burda karaktersiz erkeklere mi sinirlenelim yoksa kadınlığını kişiliğini gururunu ayaklar altına alıp ezik ezik o kocaya dönen kadınlara mi sinirlenelim şaşırıyoruz.
Karar senin hayat senin. Ister dön hayatını zindan et ister ayakların üzerinde durup kendine saygılı olup mutlu olmayı seç. Aman banane yaa.

Böyle döndüğünü değil de karnın burnunda ya da kucağında çocukla döndüğünü düşün bi!BIR DENIZIN TUZLU OLDUĞUNU ANLAMAK ICIN ILLA BÜTÜN SUYU ICMEK MI GEREKİYOR KAÇ AVUÇ ICMISSIN TUZLU ÇIKMIŞ BE ABLACIM. ..OKYANUSU MU ICICEN ANLAMAK ICIN?

Asagilanmis gibi hissedecegin yere acaba gitsem mi diye düsünmek ne kadar dogru bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…