- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Birumutsevda
-
Evet bunların hepsini söyledim evlenmeden önce açmıydımda ben bana bak diye evlenmedim çok şükür herseyım vardı dedim dün diyorki bana telefonda barısalım seni seviyorum falan çocugumuz olsun dedi bende oldu bide o çocuga yazık edelim dimi dedim ne çocugu diyorum bana verdiği cevap bisey olmaz ben alır bakarım cocuguma allahım bu nasıl bisey yaBen annemin babamın evinde aç değildim ki evleneyim.. ekmeğimi suyumuda Allah veriyor sen sadece vesilesin de.. ben senin b.klu donlarını yıkıyorum laf etmiyorum de.. daha ilk aylardan senin lokmanı sayan, seni evden kovan bi eş istiyorsan sen bilirsin. İlerde çocuğun olunca beni sömürüyorsunuz der bu adam..
Psikolojisi çok tuhaf adamın bide arıyor hic birsey yokmus gibi konusuyor utanmadan birde diyor cocugumuz olsun seviyorum seni diye diyorum oldu bide çocuga yazık edelim dimi diyorum bisey olmaz ben alır bakarım cocuga diyor4 ayda 3 kez baba evine dönmek!
Allahım sen aklıma mukayyet ol, böyle erkeklerin de belasını ver.
Basiretsiz ş.refsizler!
Ne çok duyar olduk bunları, kadir kıymet bilmez utanmazlar, ne istiyor neyi paylaşamıyorlar!
4 ayda 3 kez geri gelsem ailem yollamazdı beni geri. Ben de gitmezdim sanırım.
Size tavsiyem dönmeyin, dönerseniz de bebek yapmayın.
Bu daha hic birsey daha bir haftalık evliyken başladık4 ayda tartışacak şiddetli kavga edecek ne buldunuz?
O kadar güzel yazmışsınız ki tam olarak düşüncelerim bunlar işteResmen size ev hayvanı muamelesi yapmıs, yemeğini veriyorum, suyunu veriyorum aa o zaman sesin çıkamaz. Sizin çalışmanızı istemiyor çünkü sizi kontrol etmek istiyor, beş yaşında çocuğa yapar gibi, istiyor ki çalışmayarak ona tabi olasınız, her söylediğini yutup, her davranışını maruz göresiniz , kolunuz kanadınız kırılsın, maddi gücünüz olmasın ki, ne kadar aşağılarsa aşağılasın, dönüp dolaşıp o eve geri dönesiniz. Yapma kendine bunu, dünyaya tek yön bilet ile geliyoruz, gereği var mı bu canlıyı çekmeye. Düşünsene ömründen her an bir dakika daha geçiyor, ve senin yaşayacağım mevsım sayısı altı üstü 80 yıl, en az 25 ini yaşadın gitti, diğer kalanları bu canlı ile geçirmeye değer mi. Dönme sakın, git işe gir, yaşadığın dört ayı da tecrübe varsay.
ıkı secenegın var ya donmeyeceksın...Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
Evet eminim aynen böyle söyler. Kavga ederken söylemişti onların durumları baya iyi ailecek bizim o kadar degil bana tartısırken allah kime vereceğini iui biliyor demekki sen bize ekmeğimizi suyumuzu versen neler yaparsın falan diyeıkı secenegın var ya donmeyeceksın...
ya da ben sevıyorum herseye ragmen bu evlılıgı devam ettırmek ıstıyorum dıyorsan ona calısmana musade etemsı ve calıstıgında kazanacagın paraya mudahale etmemesı hakkında baskı yapacaksın gerekırse atacaksın onune uc besbırseyler evın ortak gıderlerı ıcın ama kalanı ıle kendın ne ıstersen onu alacak ıstersen bırıkım yapacaksın ve ozur dıleyecekse herkesın onunde dıleyecek....
gercı para kazansanız bu seferde para kazanıyorsun dıye kendını bırsey mı zannettın der bu tarz adamlar ..
Asagilanmis gibi hissedecegin yere acaba gitsem mi diye düsünmek ne kadar dogru bilemedimMerhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?