- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
- Konu Sahibi Birumutsevda
-
Aminn Allah razı olsun. Malesef annem ve kız kardesimden baska kimse yok dayım falan var ama onlarda pek ilgilenmezler zaten uzaktalar ne yapıcam bilmiyorumAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Abimiz yok mu? Veya dayı amca. Güveneceğiniz birisi.
Bence eşiniz kendi ailesinden yüz buluyor. Ve biliyor ki sizin babanız yok kimse ona bir şey edemez diye. Onun için bu tavırlar.
Abi veya baba gibi gördüğünüz bir yakınınıza söyleyin. Bence.
Evet çocuk yok. Kendi ayaklarımın üstünde durmak istedim hatta iş buldum görüşmeye gidicektim bunun içinde kavga ettik. Muhtac degilim cok şükür boşanırsam çalışırım o yönden bir korkum yok sadece cok yeni olmasından dolayı yanlıs karar vermekten korkuyorumBence ortada çocuk da yokken (yani öyle anladım) kesinlikle boşa gitsin.Her seferinde aynısını yapacak madem sana bakması ona batıyor ne diye çalışmana izin vermiyor?Valla ya boşa ya da ayaklarının üstünde dur cnm böyle birine niye muhtaç oluyorsun ki????
Hmm anlıyorum.Aminn Allah razı olsun. Malesef annem ve kız kardesimden baska kimse yok dayım falan var ama onlarda pek ilgilenmezler zaten uzaktalar ne yapıcam bilmiyorum
Evet o konuda haklısın çok yeni ama cnm tuhaf olanda bu.Cicim aylarında bile böyle şeyler yapması ileride yapacaklarının fragmanı olabilir yine de dikkatli davran.Karar senin.Evet çocuk yok. Kendi ayaklarımın üstünde durmak istedim hatta iş buldum görüşmeye gidicektim bunun içinde kavga ettik. Muhtac degilim cok şükür boşanırsam çalışırım o yönden bir korkum yok sadece cok yeni olmasından dolayı yanlıs karar vermekten korkuyorum
Evet benim kafamı kurcalayanlarda bunlar nasıl olur ne olur hic bilmiyorumEvet o konuda haklısın çok yeni ama cnm tuhaf olanda bu.Cicim aylarında bile böyle şeyler yapması ileride yapacaklarının fragmanı olabilir yine de dikkatli davran.Karar senin.
Tek yolum galiba bu sefer hemen affetmemek biraz süründürmek cabalarsa birseyler için inanıp güvenebilirsem belki yeniden deneyebilirimaslinda daha yeni evlisiniz ve ani bir karar vermek dogru deyil.
onu korkutmak gerek ama nasıl?!!
Evet bence biraz sürünsün Ve sakın açma telefonlarını kapıya gelirse de sen gitme. Annen kapıyı açsın ve iyice konuşsun. İyice gözünü korkutsun.Tek yolum galiba bu sefer hemen affetmemek biraz süründürmek cabalarsa birseyler için inanıp güvenebilirsem belki yeniden deneyebilirim
Evet ilk 1 2 ay bende böyle düşündüm birbirimize alışıyorduk sonucta aynı evin için iki ayrı birey bocalıyodur yeniyiz diyordum affettim döndüm hep ama artık dönüp baktıgımda bu kadarda olurmu diyorum kendi kendime bu kadarını hak edicek bi insan degilim bu sekilde lafları söylemesi için benden nefret etmesi gerekmiyomu söylenicek seyler degil diyorumBizde ilk aylarda çok kavga ettik. İlk aylar kavgalar çok normal.
İnanın gururuma yediremedim hic bir zaman o evde hep bir yabancıymısım gibi hissettim ama bir sekilde kendini affettirdi yada çevremdeki insanlar daha çok yeni pisman olursunuz evliliğiniz oturucak daha diyerek hep beni durdurmayı basardı yada korkutmayı diyelimbacım 3 kere kovulup 3 kere geri dönmüş. dördüncüye kovuluyosun. bu gidişle on kere kovulur on kere de dönersin. insanda azıcık gurur olur yahu.
İnanın gururuma yediremedim hic bir zaman o evde hep bir yabancıymısım gibi hissettim ama bir sekilde kendini affettirdi yada çevremdeki insanlar daha çok yeni pisman olursunuz evliliğiniz oturucak daha diyerek hep beni durdurmayı basardı yada korkutmayı diyelim
Eger tekrar donerseniz her gittiginde nasilsa tipis tipis donuyor diye aynen devam edecek. 4 aylik evlilikte 3 defa evden kovmak normal degil. Adam evliligin farkinda degil. Ekmegini suyunu ben veriyorum diye hayvan muamelesi yapmak saygisizlik, hos degil. Kendine guvenmiyorsa o sorumlulugu alamiyorsa evlenmeseydi.
Evliliklerde basta problem yasaniyorsa ben duzeldigini hic gormedim. Umarim sizinki duzelir. Yillar gectikce her seferinde duzelir diye bekleyebilirsiniz de, yasiniz da iyice ilerleyecek ve bir suru is imkanlarini da kaciracaksiniz. Bosanmak demeye dilim varmiyor, siz bilirsiniz. Iyice dusunun. Her yonunden olcun tartin. Bu evliligin size kattiklarini ve kazandirdiklarini olcun tartin. Olur da bosanmaya karar verirseniz de anlasmali bosanmaya ikna edin.
Anlasmali bosanirsaniz hemen bitiyor. Diger turlu cekismeli bosanmada davalar uzun suruyor. Siz bilirsiniz ama isterseniz bir avukata danisip bir anlasma hazirlatin ve mail ile gonderin anlasmayi eger bosanmaya karar verirseniz. Iyice dusunun. Acele karar verneyin. Ya da adsmun burnunu iyce bir surtun. Uzunca bir sure annenuzden gitmeyin. Tek basina bir yasasin. Adamin sanki gecinmeye gonlu yok gibi. Bosanin diyemem. O vebale girmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?