- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Birumutsevda
-
Evet bunu o kadar çok istiyorumki aslında 4 ay öncesine geri dönmek kaldıgım yerden devam edip yoluma bakmak. Ama nedense hep bir korku var içimde yada cevremdekilerin etkiside olabilir ya pişman olursan biraz daha katlansaydım yuvamı yıkmasaydım belki düzelirdi dersen ilerde diyorlar belkide korku bu yüzden yasıyorumIyi dusun en dogru kararı ver.bu is cocuk oyuncagina donmus ama ben senin yerinde olsam donmez ve yoluma bakardim.
Evet bütün kıyafetlerimi topladım geldim anneme bütün düzenimi bozdu kendimi tekrar o eve dönüp o esyaları yerlestirirken bile hayal ettiğimde sinirleniyorumHer geri donusunde adam sana saygisini biraz daha yitirecek. Uzun bir sure donme. Ilk ve son olarak bir sure sonra, yine denemek istiyorsan deneyebilirsin.
Ben olsam o denemeyi de yapmazdim da neyse.
Cok aşağılayıcı birşey kendimi o kadar kötü hissediyorumki en ufak bir seyine karsı çıktıgımda saygısız kadın oluyorum bana saygısızlık nankörlük yaparsan sokağa atılırsın dedi şimdide yalvarıyorYaşadıklarını zaman zaman bende yaşadım hisse tim ama bu insan ilk aylarda böyleyse değişmez tavrını köy sart kos gidersende bir daha yaparsan geri dönmem de..
Ona göre kadın susar kocasına hic birsey söylemez şunu yapma diyemez diyen kadında nankör olurYol yakınken dönmek iyidir bazen.4 ayda 3 kere seni kovup da ne yapıyor o evde acaba?
Elle tutulur bir tarafı yokevliliğinizin
Ben nankörün dik alasıyım o zaman.Benim eşim de şaka yollu aklı sıra takılmıştı böyle laflara ama küreği ağzına ağzına çaktım,şakasını bile yapamaz artık.Ona göre kadın susar kocasına hic birsey söylemez şunu yapma diyemez diyen kadında nankör olur
Ayni bu bize soylediklerinizi esinizede soyleyin. Evim gibi hissetmiyorum hissettirmedin diyin. Ailenizin yaninda daha huzurlu mutlu oldugunuzu soyleyin bakalim ne diyecek beyefendi.Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
Bende aynen bu sekilde yapıyorum susmuyorum ama anlamayan insana ne kadar cevap versende nafile demekki ben söyledikçe bak işte sen böylesin şöylesin diyor sonra ben yüz vermeyince yalvarmaya baslıyorBen nankörün dik alasıyım o zaman.Benim eşim de şaka yollu aklı sıra takılmıştı böyle laflara ama küreği ağzına ağzına çaktım,şakasını bile yapamaz artık.
Susmam,o söylerse ben iki söylerim,keyfi bilir.
Söylüyorum herşeyi açık açık söylüyorum bak ben senden özür diliyorum sen ağır konusuyosun diyo ifade edemiyorum bir türlü kendimi onaAyni bu bize soylediklerinizi esinizede soyleyin. Evim gibi hissetmiyorum hissettirmedin diyin. Ailenizin yaninda daha huzurlu mutlu oldugunuzu soyleyin bakalim ne diyecek beyefendi.
Tabi,adamın da anlayanı olması lazım.Bende aynen bu sekilde yapıyorum susmuyorum ama anlamayan insana ne kadar cevap versende nafile demekki ben söyledikçe bak işte sen böylesin şöylesin diyor sonra ben yüz vermeyince yalvarmaya baslıyor
Onun yaptıklarını söylediğimde bile mesela bana bunu söyledin dediğimde ya ben öyle bisey söylemedim yada ağır konusuyosun diyo yani cok tuhaf sen bana bunu söyledin diyorum o zaman bile saygısızlık yapmıs oluyorumSöylüyorum herşeyi açık açık söylüyorum bak ben senden özür diliyorum sen ağır konusuyosun diyo ifade edemiyorum bir türlü kendimi ona
Sen bana şunu söyledin o kadar basitmi söylediklerin dediğimde bile bana bak agır konusuyosun diyo agır konusmuyorum senin bana söylediğini söylüyorum diyorum o bunu bile saygısızlık olarak algılıyoTabi,adamın da anlayanı olması lazım.
Evet bunu o kadar çok istiyorumki aslında 4 ay öncesine geri dönmek kaldıgım yerden devam edip yoluma bakmak. Ama nedense hep bir korku var içimde yada cevremdekilerin etkiside olabilir ya pişman olursan biraz daha katlansaydım yuvamı yıkmasaydım belki düzelirdi dersen ilerde diyorlar belkide korku bu yüzden yasıyorum
İnşallah dönersemde dönmezsemde hersey güzel olsun bundan sonra tek isteğim bu çokk teşekkür ederim canım ilgin içinSanki baska erkek yok allasen. Eger donersen insallah bidaha boyle seyler yasamazsin canım
İnşallah dönersemde dönmezsemde hersey güzel olsun bundan sonra tek isteğim bu çokk teşekkür ederim canım ilgin için
Ailesi üzülüyor gibi ama onunla aynı zihniyetteler sanki daha önceki kavgamızda annesiyle konusmayı denedim bana içkisi yok kumarı yok dövmesi yok kötü ahlaklı degil dedi bende kusura bakmayın ama bi adamın karısına beğenmiyosan git baskasını bul demeside cok kötü bir ahlak sürekli evden kovması dedim bu kavgamızda hic aramadılar bile bende denemedim ona söyledikleri tek şey barısın diyorlar daha önce annem konustu annesiyle kocaya cevap verilmez dedi düşününAilesi buna ne diyor acaba?
Hiç mi kimse kizmiyor buna?
Sizin aileniz buna iyice ders versin.
Ama hemen ayrilmayi dusunme.
Ilk aylarda kavgalar cok oluyor. Ama bu fazla.
Babam vefat etti annem konusmak istedi onunla benim konusucak biseyim yok sana kocaya cevap verilmiceğini öğretsin seninle konussun dediBence babanız konuşsun bu adamla.
"Bak desin ben kızımı sana mutlu olsun diye verdim. Eğer üzersen böyle kapıya birakirsan bir daha kızımı göremezsin seni de rezil ederim herkese "desin. Eşiniz iyice anlasın ki evlilik çocuk oyunca değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?