Ne yapmaya çalıştığını anlamadığım eltim

Diğer çocukların da olduğu kalabalık aile ortamında, eşiniz : " Tüm yeğenlerimi aynı derecede seviyorum, birini diğerinden ayırmıyorum vb" diyebilir.

Sonra da annesine ve eltinize: "yaptıklarının yanlış olduğunu, diğer çocukların kendilerini dışlanmış hissedebileceklerini; bir daha bu tür sözler duymak istemediğini ve sürekli yapılan aramaların da yanlış olduğunu vb" söyleyebilir. Bundan sonra gelecek görüntülü hiçbir aramayı da açmayabilir.

Eşim elinden geleni yaptığını söylüyor zaten çoğu aramaya cevap vermeyince kaynanamdan aramış eltim. Oda annesi sanıp açmış. Evet artık sınırı benim çizmem gerek. Sinek pis değil mide bulandırıyor. Yorumunuz cesaretlendirdi çok teşekkür ederim

ya gerçekten sanki ben yazmışım sandım konuyu ,benim de eltim aynı şekilde sürekli çocuklara video çektirip atardı eşime , gece 1 de çocukların fotoğraflarını yollardı !! Çok hadsiz münasebetsiz patavatsız biridir kendisi .. sürekli eşimi yönetmeye kalkardı ilk başlarda şaşırsam da daha önce böyle olaylarla karşılaşmadığım için herhalde ben de sorun var diyordum , neyseki çok şükür bağımız koptu da kurtuldum yoksa çocukların her hareketini eşime anlatmasından hediyeler aldırmasından bıkmıştım

Ailesi de normal karşılıyordu iç içe ördek ailesi gibi oldukları için , size tavsiyem uzak durun mesafe koyun yerini sınırını bilsin

Sevgili zzshermine bu kadar aklı selim bir yorum niye benim aklıma gelmedi diye düşündüm.Haklısınız çocuklar arasında adaletsizlik yapılıyor.
Bu konudaki gibi bir problemim olsa ben çözerdim onu ama kendi yöntemimle :)

Oha demeye geldim

Kadının kocası var di mi yani kocası ne diyor bu laubaliliğe ?

Ay ölücem gülmekten ördek ailesi cok iyi

Aa bu ne ya ilk defa duydum eltinin aradığını da
Ben olsam madem öyle der ondan da fazla arardım dk başı ayy yeğenlerim ay bebislerim diye diye kadını canından bezdirirdim

Eşiniz net sınır çözecek, başka yolu yok..

Aşırı sinirlendim. Konuyu eşinize çıtlattınız mı ? Aşırı rahatsız edici. Eşinize söyleyin bu kadar sık seni araması normal değil rahatsız oluyorum mesafe koymalısın diyin.

Ben kendi abimi o kadar arayıp çocuklar üzerinden konuşmam ya ne alaka.eşimin kardeşine de özel günler de ses atarız.çünkü çoğu zaman müsait olmuyor ne alaka görüntülü aramak.kendi isterse geri döner.

Tek amaç huzur bozmak.

C Cumbussss siz mesafeli durduğunuz için sizi umursamadığını,eşinizin hâla aile içinde olduğunu göstermeye çalışıyor.

Bence düşmeyin bu oltaya. Ben olsam “ay şarjım az,ay şu arkadaşımı senden arayayım” diye kocamın telefonunu elime geçirip “aaa sen nasıl görüntülü konuşuyorsun problem olmuyor mu,hiç hoş değil bence ama sen bilirsin. Küçücük çocuklarla ne konuşuyorsun ayol sıkıcı olmuyor mu? Ahahahaa” derim.

Gerçekten ben şu yeğenle ne konuşuluyor,küçücük çocuğun nesine gülüyor insanlar hiç anlamıyorum.

Çıkıpta eltim sürekli arayıp duruyor derseniz, o da "ispatla, ne zaman aramışım, çocuklar arıyor babannesinden" diyebilmek için.

ne kadar saçma gerçekten ben de çok rahatsız olurdum benim de evladım var bir kere bile amcasını görüntülü aramadım normalde aramadım yeğenini görünce öpüyor seviyor kucaklıyor ama sadece orada kalır yani gerek yok bence daha fazlasını

Sizin yönteminiz ne olurdu ? Gözünüzde canlanan yöntem: kötü örnek ve şiddet öğeleri içermiyordur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…