Ne yapmaya çalıştığını anlamadığım eltim

Açık açık söyleyin.Esimi bu kadar sık neden arıyorsun de.

Sizin yönteminiz ne olurdu ? Gözünüzde canlanan yöntem: kötü örnek ve şiddet öğeleri içermiyordur inşallah.
Yok.Herkesin zayıf yönleri vardır.Ben benimkini çözdüğüm için ona göre davranırım.Bir erkeği yönetmenin yolları diye bir şey iddia etmiyorum ama burada aile sırlarımı da vermeyeceğim.Hani bir slogan vardı.Savaşma seviş.

Benm aklıma olmayacak şeyler geldi

Eşi görmesin diye mi kendi telefonundan aramıyor acaba?
Belki bu düşkünlük eşini de rahatsız etmiştir, o da valideden arıyordur.
Ha, neden arıyor o zaten tuhaf da...

Eşinin
Eşinin maddi durumu nasıl hani acaba ilerde çocuklar okula falan giderse destek olsun mantığı mi var ?

Ne amca sevgisiymiş çocuklarda. Sev sev bitmiyor. Kendisine sorun, şakaya vurarak ' benim çocuklarim bu kadar çok sevmiyor babasini. Hayirdir?' Falan gulerek. En azindan durumu tuhaf karşiladiginizi hissetsin. O kadar kotu bir zamandayiz ki insanin aklina hersey geliyor. Ama sakin eşinize belirtmeyin. Olmuyacak şeyi de kafasina sokmayin. Sonra farkli gozle gozlemler

bana konu sahibi biraz abartıyor gibi geldi
yani cidden ortada böyle eltinin farklı amacı gibi bir durum olsa kayınvalide buna çanak tutar mı
bence tutmaz.
Tutar:).Kayınvalidelerin asli görevi bu.Arayı kaynatarak prim yapmak.

yani ben mantıken bakıyorum ,
henüz kayınvalidem olmadı açıkçası bir şey diyemiyorum
Belli aslında.Genelde kayınvalideler de pek mantık aranmaz.Akıl oyunları,taktik,fitne,fesat,atak,sınır çizme…böyle bir şey aile olmak.Sevgi dolu.

Bence cocukla ilgili bir masraf yapilacak ve konu sahibinin cocugu olmadigi icin onun kocasindan para isteyecekler. Benim kaynim ve eltim ne zaman cocuklariyla ilgili esime aaa amcasi seni cok seviyor seni cok ozledi diye darlamaya baslasalar cocukla ilgili bir masrafa ortak olmasini isterlerdi. Bizim cocugumuz oldugunda kesildi tabi.

Kendi kocasida rahatsz oldgunu soyledgi halde yapiyosa ne bilim tek sabit cocugu mu diyir yksa gnl cocuklrinida koyuyomu ortaya suphelendm bn simdi ne bilm ya

Bence elti kıskanıyor bir cekememezlkm var bence ya kocası yeterince ilgili göstermiyor konu sahibini sinir edecek şeyler yapıyor ki kocasıyla kavga etsin fazla ilgi göstermesin diyemi yapıyor birde kendi çocukları olursa yandı konu sahibi

Asıl o zaman kurtuluş.Herkesin çocuğu kendine değerli.Kimse yeğenini kendi çocuğuna tercih etmez.

Saçma bir durum ama arıyorsa amcalarını arıyorlar, konuşuyorsa çocuklar amcalarıyla konuşuyor. Siz neden rahatsız oldunuz tam olarak? Eşiniz ses etmediğine göre memnun bu durumdan. Memnun olmasa da bu onu ilgilendiren bir durum zaten. Eşinizin sınır çizmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…