Sen de kendi kendine bu hallere gelmedin ya. Biraz da getirenler utansın, üzülsün. Ailenle konuş, paylaş ve fikirlerini al. Onlar ne tavsiye edecekler. Belki kulağını sert bir şekilde çekseler daha iyi olur mu? Ben de bilemedim ki. Tek derdim boşanmadan halledilebilir mi? Am tabia huzurun yoksa ne manası var.küsünce zaten üstüne düşmüyorum hakaret konusuna gelince o saydıkça bende saydım zamanında ama az önceki tartışmada baktım ki artık cevap bile vermiyorum yorulmşum yada faydasız olduğunu görmüşün demekki.evet ihityacım olan insanlık güleryüz ama çok görülüyor gerçekten haklısın
evet sindim kavga çıkmasın ağzımızın tadı bozlmasın diye çünkü bir bardak suda fırtına kopuyor her zaman.üstün gösterme çabası hep var ben utanıyorum annemlerin yanında kouşurken bariz kendini öven cümleler kuruyor.kendisini aşağılık hissetmesinin nedenlerini biraz tahmin etsemde tam kestiremiyorumseni sindirmiş iyice sanırım esinin asırı koplexleri var.... bak sana ne yazcam : Bir insan aşağilik kompleksinden muzdarip olduğu zaman aslında daha üstünmüs gibi davranmaya başlar..... üstünlük kompleksi kişinin aşagılık kompleksinden kacınma yoludur......
kahvatıya gidicem zaten çünkü çok doluyum anlatmaya ihityacım var arkadaşım zaten boşanmış biri o çok çekti böyle konulardan ....dr a gidersem de söylemeden gitmem lazım diyorum ya adım deliye çıkar.Kocana söylemeden gidebilirsin önce görüş hem dr.undan yönlendirme de isteyebilirsin o zaman suç sende değil dr.da olurBir de eşinin sevmediği o komşuya git kahvaltıya boşver o seni umursamıyorsa sen de umursama, ha laf ederse de sen beni dinliyor musun ki ben seni dinleyeceğim de boşver evlilik tek taraflı çabayla yürüyecekse ben ona evlilik demem. Şu an koca ve çocuk hariç tüm hayatımın sorumluluğunu almış bir insanım evliliği de ancak bu hayatı paylaşabileceğim, yüklerimi hafifletecek biri çıkarsa karşıma düşünebilirim (yani evli değilsin o yüzden kolay konuşuyorsun diye düşünme lütfen)
Kızma kendine dedim bize kızmadığını biliyorum
eğitim farkmız yok onun babası da çok huysuz bi adam ona çekmiş heraldearanızda eğitim farkı varsa ondan oluyor olabilir.
aslında ailemn onunla yüz göz olmasını istemiyorum bi kere annem uacık bişey söyledi diye aylarca küstü ...boşanmadan halledilir aslında karşıdaki adam çabalar kendini düzeltmeye çalışırsa öteki türlü zorSen de kendi kendine bu hallere gelmedin ya. Biraz da getirenler utansın, üzülsün. Ailenle konuş, paylaş ve fikirlerini al. Onlar ne tavsiye edecekler. Belki kulağını sert bir şekilde çekseler daha iyi olur mu? Ben de bilemedim ki. Tek derdim boşanmadan halledilebilir mi? Am tabia huzurun yoksa ne manası var.
Doğru söylüyorsun. Karşıdakinin çabası cok önemli. Ama o çaba yoksa hep sana düşecek çabalamak, huzuru sağlamak. Bunu kaldırabilir mi insan? Şahsen ben kaldıramıyorum, bana ağır geldi. Saldım gitti. Yokmuş gibi davranıyorum birkaç gündür. Sen de öyle yap. Konuşmaya çalışırsa da uzun bir süre konuşma. Sürtsün burnu. Benim anlamadığım evlilikte ciftler birbirinin açıklarını kapatır, aman huzurumuz bozulmasın der. Bize de arıza çıkartan, huzur bozanlar denk gelmiş işte ne yaparsın. Hayır bari arıza çıkartılan konular gerçekten önemli olsa gam yemeyeceğim. Ailene laf soylemesine asla izin verme. O bugün var belki yarın yok. Kendi ailesine baksın önce.aslında ailemn onunla yüz göz olmasını istemiyorum bi kere annem uacık bişey söyledi diye aylarca küstü ...boşanmadan halledilir aslında karşıdaki adam çabalar kendini düzeltmeye çalışırsa öteki türlü zor
umarım yanılmazsın ben çok yanıldım.bi insan kendin saklamak isterse saklar ama yinede dikkat bi yerden bi açık veriyordur belki biz aşık olunca görmek istemiyoruz ama sen gör gözünü dört aç sonra o aşık olduğun adam karşına geçip çatır çatır konuşunca çok gücüne giderAy canım bende 8 yıldır konuşuyorum.Ben bunu tanıdım artık diyordum ama öyla olmuyormuş demek ki.Allah sabır versin canım.Kırıcı insanlardan hiç haz etmiyorum.Sürekli pofpoflamak gerek eşinizi anca o zaman yaranırsın gibi
açık kapatan taraf hep benim onun ailesine karşı,kendi aileme karş,konuya komşuya karşı,ilişkimize karşı hep ben.omzumda bi yükle geziyorum x neye kızacak acaba yada şunu söylesem mi nasıl söylesem sürekli panik halindeyim allah sanada yardım etsin karşındaki dinlemeden anlamadan tartışıp hakaret edip küsüyorsa zor benimki öyle bi de mevzular basit oluyor çoğu zaman millet ne dertlerle ne hastalıklarla uğraşyor bazı dangalaklar incir çekirdeğini doldurmayacak mevzu peşindeDoğru söylüyorsun. Karşıdakinin çabası cok önemli. Ama o çaba yoksa hep sana düşecek çabalamak, huzuru sağlamak. Bunu kaldırabilir mi insan? Şahsen ben kaldıramıyorum, bana ağır geldi. Saldım gitti. Yokmuş gibi davranıyorum birkaç gündür. Sen de öyle yap. Konuşmaya çalışırsa da uzun bir süre konuşma. Sürtsün burnu. Benim anlamadığım evlilikte ciftler birbirinin açıklarını kapatır, aman huzurumuz bozulmasın der. Bize de arıza çıkartan, huzur bozanlar denk gelmiş işte ne yaparsın. Hayır bari arıza çıkartılan konular gerçekten önemli olsa gam yemeyeceğim. Ailene laf soylemesine asla izin verme. O bugün var belki yarın yok. Kendi ailesine baksın önce.
haklısın bi ara mutsuz olduğumu kendime bile itiraf edemiyordum seviyorum bu adam beni mutsuz etmez sorunlarımız geçer diye düşünüyordum ama yok adam aynı adam kendini beğenme nedenlerini bilmiyorum herkes kendini sever beğenir ama bu bariz oturup kendini övüyor ben önemli insanım diyorKendini bu kadar onemsemesinin nedenj ne?
Herkes kendince degerlidir. Mutsuzsun cok belli ve bu adamla evli kalarak mutlu olabilecekmiisin? Cevap hayirsa yapilacak sey belli..
nasıl olacak ne yapakki hocabence iyi bir hoca bul saglam bi muska yapsın yani büyü degil kast ettiğim.... ve sorunu kökünden hallet.....
Çok şükür küfür etmedi bugüne kadar ama en basit şeylerden huzur bozuyor. Inan cok yoruldum. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bütün yükün omuzlarında olması ne demek çok iyi biliyorum. En kısa zamanda hayırlısı neyse o olsun inşaallah. Ama tabi böyle bekleyerek olmaz. Bir karar ver ve o dogrultuda yaşa hayatını. Seninki biraz umitsiz vaka gibi. Ancak kabullenir de tedavi olursa düzelir diye düşünüyorum.açık kapatan taraf hep benim onun ailesine karşı,kendi aileme karş,konuya komşuya karşı,ilişkimize karşı hep ben.omzumda bi yükle geziyorum x neye kızacak acaba yada şunu söylesem mi nasıl söylesem sürekli panik halindeyim allah sanada yardım etsin karşındaki dinlemeden anlamadan tartışıp hakaret edip küsüyorsa zor benimki öyle bi de mevzular basit oluyor çoğu zaman millet ne dertlerle ne hastalıklarla uğraşyor bazı dangalaklar incir çekirdeğini doldurmayacak mevzu peşinde
amin ... kabullenmez tedaviyi ya ben durumu kabul edip yaşayacağım yada ayrılıcam başka çare kalmadı.benim eşim küfür etmiyor beni kızdıacak,küçük düşürecek kendimi kötü hissetmemi sağlayacak laflar ediyor küfür etse daha az canı yanar yani.senin durumunda seni yormuş anlaşılan bu adamlarla kavga ederek küserek bişey çözülmüyor ben eşimin ufak tefek bir iki hareketini değiştirdim o da sürdürmemize değecek şeyler değildi elimden bu kadarı geldi umarım seninki düzelirÇok şükür küfür etmedi bugüne kadar ama en basit şeylerden huzur bozuyor. Inan cok yoruldum. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bütün yükün omuzlarında olması ne demek çok iyi biliyorum. En kısa zamanda hayırlısı neyse o olsun inşaallah. Ama tabi böyle bekleyerek olmaz. Bir karar ver ve o dogrultuda yaşa hayatını. Seninki biraz umitsiz vaka gibi. Ancak kabullenir de tedavi olursa düzelir diye düşünüyorum.
Amin inşaallah. Eğer düzelmeyeceğinden eminsen ne olur hayatından daha fazla çalma ve mutluluğun için bir adım at.amin ... kabullenmez tedaviyi ya ben durumu kabul edip yaşayacağım yada ayrılıcam başka çare kalmadı.benim eşim küfür etmiyor beni kızdıacak,küçük düşürecek kendimi kötü hissetmemi sağlayacak laflar ediyor küfür etse daha az canı yanar yani.senin durumunda seni yormuş anlaşılan bu adamlarla kavga ederek küserek bişey çözülmüyor ben eşimin ufak tefek bir iki hareketini değiştirdim o da sürdürmemize değecek şeyler değildi elimden bu kadarı geldi umarım seninki düzelir
haklısın birinde kavga ettik annesine anlattım derdimi ben yarın gideceğim dedim kadın oğluyla konuşmak yerine beni ikna etmeye çalıştı o şöyledir böyledir sabret falan dedi ben gittim ama geri döndüm yani annesinden de yardım istedim konuşsun diye ama boş kendi ipimi kendim kescem artıkAmin i
Amin inşaallah. Eğer düzelmeyeceğinden eminsen ne olur hayatından daha fazla çalma ve mutluluğun için bir adım at.
Kimseden yardım bekleme. Ne karar vereceksen, ne yolda ilerleyeceksen kendin yapacaksın yoksa yarı yolda bırakıverirler. Annesi bile biliyor demek ki oğluna ne söylese fayda etmeyeceğini...haklısın birinde kavga ettik annesine anlattım derdimi ben yarın gideceğim dedim kadın oğluyla konuşmak yerine beni ikna etmeye çalıştı o şöyledir böyledir sabret falan dedi ben gittim ama geri döndüm yani annesinden de yardım istedim konuşsun diye ama boş kendi ipimi kendim kescem artık
muska yazıyor aıle muhabettı huzur ıcın sevmedıgın ınsanlar evıne gırememesı ıcın..... bana yazdı verdı bırtane gelmesını hıc ıstemedıgım bırı bızım daıreye cıkarken asanorde kaldı bırdahada gelmedi...... sevmediğim insanla söylüyor zaten sıze gelmek bitürlü nasip olmuyor dıyenasıl olacak ne yapakki hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?