ne yapsam olmuyor olduramıyorum sanki

anlattıkların okadar cok benım yasadıklarıma benzıyor kı suan cok saskınım....

hiç bilmediğim konular inan niyetlensem bile yaptıracak yer bulamam duaya ayetlere inanırım aile muhabbeti ve huzur için olan iyimiş aslında ama becerip yaptıramamki

Peki aile huzurunuz arttı mı?

bi bozukuk var ama nesinde çözemiyorum inan bittim artık onun yüzünden ben dr luk olcam

Bence annesinden kaynaklanıyor. Bu tipler anneye aşırı bağımlı oluyor, sözünden çıkmıyor, annesi ne derse ne yaparsa kesinlikle doğru kabul ediyor. Annede bu durumu kullanıyor tabi ve her zaman olan size oluyor. Yeterince sabrınız ve sevginiz varsa bekleyin, önünde sonunda annesinin yanlışları çoğalacak ve onun etkisinden çıkacak ama buna ne kadar dayanırsınız bilemem çünkü psikolojik şiddet fiziksel şiddet kadar insanı çökerten, değersizleştiren, çok küçük düşüren, silikleştiren bir şey.

evet annesinin etkisi büyük ona göre herşeyin doğrusunu annesi bilir ve yapar ben aha iyi ve doğrusunu da yapsam durum bu.eşimin doğum gününe daha 2 gün var ama o bugünden planını yapmış eşimde tastiklemiş bu da sinirimi bozdu.sabır bitti bende sevgi dersen o da azaldı gidişat böyle olursa tükenir.annesi hata yapar mı bilemem çok sinsi hissetirmeden yapar herşeyi bi de eşime göre ne yapsa doğru zaten bilmiyorum ne olur.psikolojik şidder çok fazla üzerimde artık herşeyden korkuyorum nerdeyse bi rol biçtim kendime o çerçevede yaşıyorum

Peki aile huzurunuz arttı mı?
kesinliiikklleeee.... ya benim eşimi size anlatsam aptalmısın boşaman gerektı dersınız.... ama ben boşamadım elimden gelen herseyı her yolu denedım .... benim eşim okadar agresif okadar asabi bir insandıkı surda suvarmış demen adamı delırtıyordu küfürler dayak hat safada aileci öyle böyle değil.... hamileyken bile dayak yemişimdir...herseye sınırlenır en ufak bırseyde cınlenır delenır döverdi.... sonrada dövmedimki sadece vurdum derdı..... ya cok kotu seyler yasadım ama aptalık mı sevgı mı bılmıyorum bırakmadım kalbının derınlerınde bıryerde ıyı bırsey olmasını umut ettım.... bızde kültür farkı var aılelerımız cok farklı ya kısacası aramızda daglar kadar fark var.... birgün bir tanıdık vastasıyla bır hocayla tanıstım cok uzatmayım ıste hocaya cok fazla bırsey anlatmam da gerekmedı yıldıznameme baktı herseyı cozdu sonra bırkac muska yazdı.... BÜYÜ DEGIL... bırkac ıslem yapmamı ıstedı..... ve eşim degıstımı???? EVET KESINLIKLE DEGITI BAM BAŞKA BIR INSAN OLDU hocaya verdıgım parada 20 mı 30 tl mı ne...

çok kötü şeyler yaşamışsın gerçekten sabırlymışsın allah bundan sonra yaşatmasın sana böyle şeyler çok zor bi kadın için...ben büyü konusuna karşıyım.dua her zaman hayatımda zten ama bunu yapacak sadece dua yazacak maddi açıdan sömürmeyecek bi yer bulmam olanaksız gibi neyse bu konuları konuşmak yasak olabilir kısa keselim arkadaşlar:)

Allah razı olsun arkadaşım. Bu konuya yogunlaşacağım. Her şey Allah'tan. Rabb'im isterse herkes düzelir. Bize akıl verilmiş. Fayda neredeyse denemekte fayda var diye düşünüyorum. Tabi ki büyü falan olmaz. Allah uzak etsin. Çok korkarım. İnşaallah mutluluğun daim olsun. Bizim de huzurumuz yerine gelsin konu sahibi arkadaşımla.

Aynı şeyleri yaşamışız hatta bizimde 8 yıl çocuğumuz olmadı. Hatta ben eşimin bu tavırlarını çocuğumuzun olmamasına bağlıyordum, ama değilmiş. Eşimin anneside aynı sizinki gibiydi, eşim annesine aşırı bağımlıydı asla söz söyletmezdi. Yaklaşık 10 yıl sonra aklım başıma geldi, yıllarca eşim için yaşamıştım artık kendim için yaşamanın zamanı geldi dedim ve uyguladım. Mutlu olacağım şeyler yaptım, tıpkı eşimin bana yaptığı gibi onu görmezden geldim, surat asmadım şikayet etmedim, sadece kendim için kendi doğrularımla yaşamaya başladım. Ve nasıl olduysa kv. hata üstüne hata yapmaya başladı, eşim artık onu+onları savunacak bir şey bulamamaya ve benim bunca zamandır haksızlığa uğradığımı anlamaya başladı. Son 4 yıldır iyiyiz çok şükür.

Bu yüzden dedim sana sabrın ve sevgin varsa bekle diye.. Ama benim 10 yılım gitti bir hiç uğruna. Değdimi dersen evet değdi, bana bunca şeyi yaşatmasına, bunca üzmesine rağmen, beni sevdiğinden emindim ve bende çok seviyordum.

Umarım senin eşinde değişir ve o çektiğin üzüntüler yaşayacağın mutlulukların bedeli olur.

annesi çok şımartmış sanırım canım eşini.bu ne naz niyaz bi erkekte ne kadar garip.egosuda çok sağlam maşallah

amin sıkıntısı olan herkes ferahlasın sabrın sonu selamet derler ama benimki öyle görünmüyor

çocukla ilgili mi değil mi bilemiyorum bu konuda söylediği bişey yok.anneye bağımlılık oldukça fazla annesi belki garkında dil ama davranışları zaman zaman huzurumuzu kaçırıyor.sen kendince güzel direnmişsin ama ben dirensemde boşa çıkacak gibi geliyor umudum kalmadı sen neler yaptın mesela somut örnekler verirmisin takmamak kendi kararlarını uygulamak zor biliyosun evlilikte

canıma tak etmese ne olacakkki karşımdaki adam aynı aynen de devam edecek az önce terliklerimi tekmeledi mesela :))) ne diyebilirim bi yandan ağlayıp bi yandan gülüyorum
terliklerini neden tekmeledi ki canım cocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…