ne yapsam olmuyor olduramıyorum sanki

etkisi vardır elbette sölediklerinde haklısın 4. senemiz ve bu sene geçen senelere göre sorunlar daha da baskınlaştı.çocuk olsa belki daha farklı olurdu şu an muhtemelen beni aile olarak görmüyor annesiyle sürekli plan halinde olmasının nedeni bu.

aslına bakarsan olaylara hiç bu açıdan bakmadım ve yaklaşmadım bende sinirli bi şekilde tepki verdim ama bunda da kocam etkili yani öyle laflar ediyor ki o an yumuşamak yada yumuşatmak içimden gelmiyor.dr a gitmeyi ben isterim ama eşim kabul etmez

aynen araftayım bilmiyorum ne yapacağımı hem yoruldum hem sıkıldım kavgaya bile gücüm kalmamış

biraz kendinizi ezdiriyor olabilir misiniz,
küserse küssün kızarsa kızsın deyip ben tepkimi daha fazla koyardım sanırım sürekli alttan almanız mı var

Allah sabir versin bence bu özgüven gecen zamandan kaynaklaniyor nasilsa evlendik nasilsa karim nasilsa küsmez nasilsa citi cikmaz gibi seyler nekadar kirsada gitmezsin gibi bilmem anlata bildimi bundan dolayi olabilir hic acildinizmi sakince oturup yani konustunuzu böyle böyle kalbim cok kiriliyor eski zamanlari hatirlatin belki fayda eder

biraz kendinizi ezdiriyor olabilir misiniz,
küserse küssün kızarsa kızsın deyip ben tepkimi daha fazla koyardım sanırım sürekli alttan almanız mı var
alttan aldığım zamanlar çok ldu patırtı çıkmasın diye ...ama artık bende bitti sabır güç herşey bitti.şu an halen konuşmuyoruz ben küs dahi olsak kapıdan girince hoşgeldin erdim geldiğinden beri tek kelime etmedi etmeyeceğimde nerden inceyse ordan kopsun

ayrı ayrı bakıldığı zaman küçük küçük kötü huylar ama hepsi birden bir insanda toplanmışsa kötü oluyordur gerçekten.kendisi bilmiyor muymuş emniyet kemeri takması gerektiğini?çok önemli bir insansa bile bunu herkesin gözüne sokmak zorunda mı?zaten başkaları ona önemli olduğunu söylemiyorsa kendi kendine demesinin hiçbir anlamı yok.karısı olarak söz hakkınız olmalı özel günlerde ne yapılacağıyla ilgili.tuhafmış gerçekten.

evet ne yaparsam yapayım benden yrılmaz diye düşünüyor aslında düşündüğü gibi deil.bu adam tartışmaya,konuşmaya kapalı iyiken iyi kötüyken de zaten konuşmaz ne olsa hepsi içimde kalıyor

evet uzaktan bakınca önemsiz belki ama yaşayınca yıpratıcı oluyor.4 senelik evliyiz daha hiç eşimin yaş gününü baş başa kutlamadık annesi bu konuda hiç fikrimi sormadı yada programın var mı demedi ya bize geliyor ya bi yerlere gitmek istiyor

çok alttan aldığınız için olabileceğini düşündüm hayatta da bu böyle sürekli iyimser sürekli uzlaşmacı insanlarla daha çok kavga ediyorlar sanki diğerinden biraz tırsma durum var benim önerebileceğim kendi değerini bilmen her şeyi alttan almaman kavga ediyorsanız edin küserse küssün
birde eşinizden ayrı bir hayat kurmaya çalışın ev hanımısınız sanırım kurslar veya yeni bir iş
bazen kayınvalidenizden evvel davranıp planı siz yapın örneğin bugün sinemaya gideceğiz deyip kayınvalide başka bir yere çağırsada asla gitmeyin
planları yapan ve uygulayan taraf da biraz siz olun
onun dışında sanırım boşanmadan önce yapılabilecekler bunlar karşınıza alıp ciddi ciddi konuşmak da var tabii
allah size kolaylık versin

evlenmeseymiş de annesiyle yaşasaymış o zaman.tamam bazen annesi plan yapıyor olsa neyse ama insan bi düşünür eşinin de kendisiyle özel günleri kutlamak isteyebileceğini.

aslında dünkü basit tartışma benim için bi dönüm noktası oldu birincisi alttan almamaya karar verdim,küstüğünde ise tek kelime konuşmamaya hatta barıştığında da soğuk davranmaya.bi kursa yazıldım zaten internet üzerinden de iş başvurularımı yaptım belki de ufaktan bi hazırlık benimkisi.....
plan yapma konusunda da k. validem hep elini çabuk tutuyor ben safım galiba bu konularda eşimin d.günü cumartesi çarşamba günü eşime fikrini soruyorum plan çoktan yapılmış kadın resmen bu işler için yaşıyor.bundan sonası n olur bilemiyorum yani devam edebilir miyiz yada ne kadar ederiz ama edersek k.valideme meydanı bırakmayacağım çok sağol öneriler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…