Ne yaptığı anlaşılmayan erkek

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Hayırlı akşamlar kızlar. En son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum ama kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istiyorum.
Buraya en son ailemin istemediği bir çocukla görüştüğümü söylemiştim hatta o sıra sırf bu yüzden konuşmayı kesmiştik. Sonrasında birbirimiz olmadan duramadığımız için tekrardan denedik hatta ailem bile alışmış onay vermişlerdi artık. Herşey güzel giderken bir anda tartışmalar başladı artık hergün tartışır olduk bazen onun yüzünden bazen benim yüzümden. Hatta ben bütün suçlarımı kabul ediyorum. Kıskancım çok fazla sıkıyorum sürekli sorguluyorum. Oda bunlara dayanamıyordu zaten. Sonrasında bir tartışma yaşadık ve ayrıldık. Hatta kendisi ayrıldı beni her yerden engellediğini söyledi ve öyle de yaptı her gün bekledim engeli kaldırsın arasın sorsun diye. 1 hafta sonrasında kaldırdı her yerden engeli bende dayanamayarak yazdım. Konuştuk ben ona onsuz yapamadığımı söyledim oda bensiz yapamadığını ama kafasını dinlemek istediğini söyledi. Herşey iyiyken az önce birden arayıp sesini duyayım dedim aradım meşgule attı. Sonrasında mesaj attım sesini duysam olmaz mı diye oda olmaz işim var dedi. Bende ne işin var dedim yav Allah Allah yazdı ve engelledi. Artık gerçekten bıktım çocuk gibi bir ilişki kızıyorum ediyorum sonrasında sinirim geçiyor onsuzluktan çok üzülüyorum. Çok seviyorum fakat ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Görüştüğü birisi olabilir mi diye düşünüyorum hiç buna şüphelendirecek birşey olmadı ama tabi ki asla olmaz diyemem ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık. Hiç birşeye hevesim kalmadı uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum sürekli düşünüyorum artık kendimi de bitirdim.. Ne yapacağım ben :(

Hayırlı akşamlar kızlar. En son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum ama kimseye anlatamadığım için sizinle paylaşmak istiyorum.
Buraya en son ailemin istemediği bir çocukla görüştüğümü söylemiştim hatta o sıra sırf bu yüzden konuşmayı kesmiştik. Sonrasında birbirimiz olmadan duramadığımız için tekrardan denedik hatta ailem bile alışmış onay vermişlerdi artık. Herşey güzel giderken bir anda tartışmalar başladı artık hergün tartışır olduk bazen onun yüzünden bazen benim yüzümden. Hatta ben bütün suçlarımı kabul ediyorum. Kıskancım çok fazla sıkıyorum sürekli sorguluyorum. Oda bunlara dayanamıyordu zaten. Sonrasında bir tartışma yaşadık ve ayrıldık. Hatta kendisi ayrıldı beni her yerden engellediğini söyledi ve öyle de yaptı her gün bekledim engeli kaldırsın arasın sorsun diye. 1 hafta sonrasında kaldırdı her yerden engeli bende dayanamayarak yazdım. Konuştuk ben ona onsuz yapamadığımı söyledim oda bensiz yapamadığını ama kafasını dinlemek istediğini söyledi. Herşey iyiyken az önce birden arayıp sesini duyayım dedim aradım meşgule attı. Sonrasında mesaj attım sesini duysam olmaz mı diye oda olmaz işim var dedi. Bende ne işin var dedim yav Allah Allah yazdı ve engelledi. Artık gerçekten bıktım çocuk gibi bir ilişki kızıyorum ediyorum sonrasında sinirim geçiyor onsuzluktan çok üzülüyorum. Çok seviyorum fakat ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Görüştüğü birisi olabilir mi diye düşünüyorum hiç buna şüphelendirecek birşey olmadı ama tabi ki asla olmaz diyemem ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık. Hiç birşeye hevesim kalmadı uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum sürekli düşünüyorum artık kendimi de bitirdim.. Ne yapacağım ben :KK43:

Anlattığın bir aşk hikayesi. Engelleri kaldırdığına göre o da seni bırakamıyor. Sen onun seni aramasını istiyorsan hiç arama. O seni arayacaktır.

Erkekler cok ustune dusen, ona bagli ve sevgisini acikca gosteren, dunyasi o imis gibi gosteren kadinlardan hoslanmiyor. Bu havaya girmis duzelir ni bilmem ama tecrubelerimden gordugum bu duruma gelmis bir iliski sizi cok yipratir

ve bir gün ikinizden biri başkasına karşı bir şey hissederse o zaman çok pişman olmazsınız umarım.

Niye kendinize bunu napiyorsunuz? Niye karşı tarafın totosuna ver coşkuyu modunda havayı basıyorsunuz?

Engeli kaldırmış bebe, muhtemelen bekleseniz o size yazardı. Bu kadar cepte gostermeyin kendinizi.
Meşgule atan birine de ananız, babanız, kankiniz değilse 'Aç da bir sesini duyam' diye de yazmayin bence. Ya müsait değildir ki bu durumda sonradan size döner ya da konuşmak istemiyordur bu durumda mesaj da boğucu bir etki yaratır.

Bogmussun cocugu, bikmis. Hic ugrasma. Bu noktaya gelmis olan, bitmis olandir. Devami, uzatmalari oynamaktir. Gencsin, yazik etme kendine.
Bir sonraki arkadasini da bu kadar bogma, o da kacar, engeli basar vs.

Back
X