Astorianin dugunune gidersiniz artik
iş oraya gelsin de gideriz tabi:))
önce bir birbirlerini tanıyıp sevsinler
Güzelim teşekkür etti de sen bu adamı nezaket gösterip evine davet ettin yemek yaptın giderken beyfendi öptü gitti sen birşey demedin. Özet bu. Bu hikâye benim başıma gelse araması gereken kim sence.Giderken etti aslında ama öncesinde öptüğü için ben cevap veremedim.
iş oraya gelsin de gideriz tabi:))
Bence açmama sebebini söyleyince aklıma neler neler gelmişti diyeceksiniz, stres yapmayın. Muhtemelen sizin şoku yanlış anladı o. Şimdi de erkek kafası uyuyordur kesin. Basit düşünelim.
Var mı bir ilerleme?
Ekşın falan oldu mu?
Güzelim teşekkür etti de sen bu adamı nezaket gösterip evine davet ettin yemek yaptın giderken beyfendi öptü gitti sen birşey demedin. Özet bu. Bu hikâye benim başıma gelse araması gereken kim sence.
Aradi bile simdi doktorun donmesini bekliyoruzBence sen arama...
Aa oylemi...cvp vermemis miAradi bile simdi doktorun donmesini bekliyoruz:)
Nolmuş nolmuş :)iş oraya gelsin de gideriz tabi:))
Yok acmadi.Aa oylemi...cvp vermemis mi
Nolmuş nolmuş :)
Astorıa aramış açmamış gerisini okumama izin vermeyen bi tosbamm var
Bi sonucu söyleyiver :)
Sıfır ekşın yani :/gerisi yok henüz:))
çocuk gece nöbetinden çıkmış fosur fosur uyuyor..
akşama uyanacak bekliyoruz
Güzel kalpli iyi düşünceli romantik hatunlar kızmayın bana ama arasada aramasada olmaz bu adam diyorum
Ben de merakla bekliyorum hayırlısı inşallah
I agree with your opınıon :)) çok haklısın Astoria bize kızma erkek milleti böyle kuzum burnun dan getirene aşık olurlar ama inşallah hakkında hayırlısı dır ve biz bu defa yanılıyor olalım :)Konunun hepsini okumadım, ama bu yeni çocukla olmaz artık… Eve çağırmışsınız, öpmesine izin vermişsiniz, kızkardeşiniz başbaşa bırakmış… Yani = aşırı hevesli gözüken taraf sizsiniz… Üzgünüm, çocuğu baştan kaybettiniz… Önünüzdeki maçlara bakın
Not: Saldıracaklara baştan söyleyeyim, experience is talking
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?