Ne yaşadım ben şimdi?

Bence açmama sebebini söyleyince aklıma neler neler gelmişti diyeceksiniz, stres yapmayın. Muhtemelen sizin şoku yanlış anladı o. Şimdi de erkek kafası uyuyordur kesin. Basit düşünelim.

Giderken etti aslında ama öncesinde öptüğü için ben cevap veremedim.
Güzelim teşekkür etti de sen bu adamı nezaket gösterip evine davet ettin yemek yaptın giderken beyfendi öptü gitti sen birşey demedin. Özet bu. Bu hikâye benim başıma gelse araması gereken kim sence.

iş oraya gelsin de gideriz tabi:))
önce bir birbirlerini tanıyıp sevsinler

Düğün olursa KK masası yapacağım ehehe. Herkes nickinin yazılı olduğu yerlere oturucak sürpriz yapıcaz kim kimmiş diye

Bence açmama sebebini söyleyince aklıma neler neler gelmişti diyeceksiniz, stres yapmayın. Muhtemelen sizin şoku yanlış anladı o. Şimdi de erkek kafası uyuyordur kesin. Basit düşünelim.

Ya boş beleş bir tip olsa aslında aramadı diye şimdiden numarasını silerdim de zaten normalde de günde 1 kez, o da sabahları arıyor. Bazen gece arıyordu. Pek mesajlaşmayız hep arar.

Var mı bir ilerleme?
Ekşın falan oldu mu?

I-ıh. :/

Güzelim teşekkür etti de sen bu adamı nezaket gösterip evine davet ettin yemek yaptın giderken beyfendi öptü gitti sen birşey demedin. Özet bu. Bu hikâye benim başıma gelse araması gereken kim sence.

Onun araması lazımdı da belki ben çok nadan davrandığım için çekiniyor mu acaba diye düşünüyorum.

Heyecan lı bekleyiş sürüyor seni bekliyoruz Astoria :)) walla hepimize güzel geldi bu günün bombası oldu resmen arasa da biz de rahatlasak :))

Konunun hepsini okumadım, ama bu yeni çocukla olmaz artık… Eve çağırmışsınız, öpmesine izin vermişsiniz, kızkardeşiniz başbaşa bırakmış… Yani = aşırı hevesli gözüken taraf sizsiniz… Üzgünüm, çocuğu baştan kaybettiniz… Önünüzdeki maçlara bakın

Not: Saldıracaklara baştan söyleyeyim, experience is talking

I agree with your opınıon :)) çok haklısın Astoria bize kızma erkek milleti böyle kuzum burnun dan getirene aşık olurlar ama inşallah hakkında hayırlısı dır ve biz bu defa yanılıyor olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…