aramadın mı kız hala
bu kadar insan bekliyoruz sen uyuyorsun olmadı olmadı..
Valla bu yeni çocuğu n'aparsın bilemem de eskiye sakın dönme.Sen yazdıkça burdan ben bileniyorum eskiye.Bi' de yorumları okumadım , yeni çocuk bildiğin "azından mı öpmüş?" Ciddi ciddi dudak yani.Ben mi öyle anladım?
Telefon elimde, evirip çeviriyorum kaç saattir. Hala aramaya cesaret edemedim.
Doğru anlamışsın.
Ben aramazdım giderdim yanına nasılsın diye ?Telefon elimde, evirip çeviriyorum kaç saattir. Hala aramaya cesaret edemedim.
Doğru anlamışsın.
e sen bayağı korkak çıktın yahu:))
mesaj at bari haydi:))
Astoria okuyorum okuyorum yok aramamışsın burda ben dellendim :)
O kadar okudum rica ediyorum ara şu çocuğu
Bunda çekinecek ne var anlamıyorum
Benmi aşırıyım bilemedim
Aşık olsam çat diye söylerdim
Bş zararını görmedim :)
elini korkak alıştırma ast bas şu arama tuşuna
Bende merak ettim şimdi :)
İşi vardır belki bekla bakalim görünce döner.Aradım.
Açmadı.
Eeee hayde bekliyoruz ara kuzum enazindan içinde kalmaz ne olduğunu öğrenir ona göre yoluna bakarsın.
Şaka bir yana hakkında hayırlısı olsun .bu konular ciddi meseleler .Ağır ol sen her zaman .ben olsam şahsen aramazdım aşkından ölsem bile aramazdım :) yedi yıl platonik aşkım vardı aramadım bir kere bile söylemedim .yani bana ters ama burda herkes aramanı istemiş.ben olsama arama derdim :)))
Aradım.
Açmadı.
Açsaydı bari iyiydi .neyse sen daha arama .Aradım açmadı yaa :/
Beni gaza getirdi buradakiler yaa.
Enazindan olacaksa da olmayacaksa da sen adımını at aradım diye de pişman olma kuzum hakkında hayırlısı.Aradım açmadı yaa :/
nöbet?
uyku?
şu saat için uygun mu bunlar ona.
Aradım açmadı yaa :/
iyiki varız kukumav kuşu gibi elinde tel beklerdin sen daha kim bilir ne kadar daha
Normalde çok yoğun çalışıyor bir de asistanlığının başları daha. Ama sabahları hep aradığında ya kısa konuşabilirim diyordu ya da sonrasında uyuyacağını söylüyordu. Bilmiyorum ki :/
Aradın cnm olan oldu 1 dk a oldu daha bekle akşama kadar dönüş yapar aramazsa sil numarasını kısa maceraydı kendini iyi hissettirdi yolu açık olsun .Aradım açmadı ama bak al işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?