Yüzümde gülümsemeyle okudum çok hoş :)) aradığın iyi olmuş bak. Fön çektir tabii kiDurun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorumBin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış )
Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım.
Benim de ol, fahri guzin ablacim
Astoria ne guzel bir konu, icim acildi valla, umarim her sey guzel gider
Ay siz gelirseniz direkt nikah şahidi, aşağısı kurtarmaz ehehe. Noop'u nedimem yapıciim.
noldu kız özledin mi:))
nooption ilişki koçu, gurusu, nedime kayınvalide kontenjanından bile yararlanabilir
Bu akşam için iyi şanslar dilerim, güzel bir gece geçirin
Ne yapacaksın prof'u kart olur onlar
Çocuk bir ay arayamasa beklerdi valla haklısın :)) kızımız çekingen ondan oluyor bu.yaştan mütevellit tecrübe
ast a kalsa hala bekliyordu
Ne ozlicemkocisime kavustum ama bi triplenesim var, sana danismadan yanlis bi hamle yapmayayim
Çocuk bir ay arayamasa beklerdi valla haklısın :)) kızımız çekingen ondan oluyor bu.
Cok sevindim hadi bakem hakkında hayırlısı çok mutlu olİnşallah, çok teşekkürler.
Çocuk bir ay arayamasa beklerdi valla haklısın :)) kızımız çekingen ondan oluyor bu.
İyi ki beklememişim sizi dinleyip, baksanıza onu görmek istemediğimi sanmış. Nasıl durduysam artık.
ya çocuğun kafa benim gibi çalışıyor.
dedim ya bende olsam aramazdım ısrarcı sapıklar gibi..
Belki karşılık verseydim böyle olmazdı. Hala benden umudu yok gibi.
Astoria
Ben acık geç ggeldim ama geçerli bahanem var
Diş çıkaran bi tosbik
Ya ne güzel heyecanlar bunlar astorıa her anın tadını çıkar
Kız kardeşimin randevusu varmış gibi heyecanlandım ama dalgama kapılma sen :))
Fön çektir
Sade ama şık giyin
Her zamanki halinmiş gibi pek özenmemiş gibi ama saatlerce mesai harcanmış doğal şıklık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?