YooOyy mıncırırım o tosbiği ben, bir an evvel çıkarsın da kurtarsın annesini :)
Ya siyah kemerli bir tulumum var kolsuz. Belime güzel oturuyor, paçaları bol ama çok bol değil. Altına önü açık ince topuklu ayakkabılarımı giyeyim diyorum. Zincirli minik bir siyah çantayı da omzuma asarım. Saat takarım, küpe takar mıyım takmaz mıyım bilmiyorum. Saçlarımı doğal dalgasıyla bırakacağım. Çok mu özendim gibi olur?
Yoo
Biz depresyon topuzuyla bile şık gezen insanlarız bu benim herzamanki halim tavrını takınırsan çok özenmiş algısı vermezsin
Adam es diye bekliyor zaten
Kendin ol diyeceğim ama çokda kendin olma
Kazulet gibi durma flörtleş adamla
Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorumBin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış )
Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım.
Oyy mıncırırım o tosbiği ben, bir an evvel çıkarsın da kurtarsın annesini :)
Ya siyah kemerli bir tulumum var kolsuz, kemeri siyah-altın rengi detaylı. Belime güzel oturuyor, paçaları bol ama çok bol değil. Altına önü açık ince topuklu ayakkabılarımı giyeyim diyorum. Minik bir siyah çantayı da omzuma asarım. Saat takarım, küpe takar mıyım takmaz mıyım bilmiyorum. Saçlarımı doğal dalgasıyla bırakacağım, fön çektir mi diyorsun? Çok mu özendim gibi olur?
Astoria inanmıyorum ya cokkkkk sevindim ..hani romantik filmler olur mutsuz kadın filmi izlerken böyle gözleri dolar elinde olmadan .. çikolata vs hem yer hem ağlar duygulanir aha öyle oldum cok duygulandim be yemin ederim. Çok sevimlisiniz umarım sonu çok güzel olur. Düğün yaparsaniz Ankara da olursa mutlaka gelirim ..evet kk masası hazırla sen bize geliyoruz
Ben olsam dan dan söylerim ama sen direk hoşlanıyorum diyemeyeceksen bakışınla tavırlarınla belli et duygularınıYaa muhtemelen ciddi konuşucaz, kaptırdı gidiyordu çünkü sen sevmiyorsan saygı duyarım diye de. Ben de sana boş değilim mi diyeyim ne diyeyim off, burada akıl vermesi kolay da kendine gelince ne zor oluyormuş.
Yaa muhtemelen ciddi konuşucaz, kaptırdı gidiyordu çünkü sen sevmiyorsan saygı duyarım diye de. Ben de sana boş değilim mi diyeyim ne diyeyim off, burada akıl vermesi kolay da kendine gelince ne zor oluyormuş.
Iliski kocu olarak her seyi sorabilirsin, karisabilirsin bence:)) Sana sirtini dayiyabilir bence konu sahibinereye gideceğiniz belli mi?
çocuk kotla gelse bile yanında sırıtmayacak bir kıyafetin olsun diye soruyorum.
nereye gideceğiniz belli mi?
çocuk kotla gelse bile yanında sırıtmayacak bir kıyafetin olsun diye soruyorum.
ast ne olduysa onu de.
beklemediğim ve erken olduğunu düşündüğüm bir adımdı seninki ama bu geçen iki günde aslında sana ne kadar alıştığımı ve hayatımda olmanı istediğimi fark ettim de.
boş değilim gibi ergence bir laf etme sakın ha:))
geldim geldim
He adam kabul etse boşanmayi sevinçten havalara uçarım o yeter banaYaa yerim seni be kadın, güzel insan.Ben kardiyolog bulucam sana en yakışıklısından hem de bak, ağlama ehehe. Şaka bir yana, inşallah senin daha güzelleri olur, olacak hatta inanıyorum.
geldim geldim
He adam kabul etse boşanmayi sevinçten havalara uçarım o yeter banabu aksam güzel geçsin insallah pzt salı ankara gelcem bayram nedeniyle düğün olursa oralarda olurum
Durun kız evlendirdiniz hemen
Demistim arar diye hadi hayırlı olsun. Sevindim hakkatenARADIIIIIIIIĞĞĞĞ
Resimdeki sen misin öyleyse fön güzel durur. Ayrıca siyah tuluma kemer +saat aksesuarı yapicaksan küpeye gerek yok bence saçlar salık olcak nasilsaOyy mıncırırım o tosbiği ben, bir an evvel çıkarsın da kurtarsın annesini :)
Ya siyah kemerli bir tulumum var kolsuz, kemeri siyah-altın rengi detaylı. Belime güzel oturuyor, paçaları bol ama çok bol değil. Altına önü açık ince topuklu ayakkabılarımı giyeyim diyorum. Minik bir siyah çantayı da omzuma asarım. Saat takarım, küpe takar mıyım takmaz mıyım bilmiyorum. Saçlarımı doğal dalgasıyla bırakacağım, fön çektir mi diyorsun? Çok mu özendim gibi olur?
Iliski kocu olarak her seyi sorabilirsin, karisabilirsin bence:)) Sana sirtini dayiyabilir bence konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?