Ne yaşadım ben şimdi?

he o zaman şık ol. fönde çektirebilirsin abartı kaçmaz

Vuuuu maşallah :)))

Yaa çok tatlısınız, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Bok şans demek için geldim, umarım güzel bir akşam yemeği olur

Çok teşekkür ederim yavru kuşum.

he o zaman şık ol. fönde çektirebilirsin abartı kaçmaz

Fön çektirmedim ya kendim şekillendirdim hafif maşayla. :) Ayak parmaklarıma oje sürdüm o kurusun da giyineceğim birazdan ehehe.
Asın bayrakları

Hadi bakalım, hakkında hayırlısı olsun

biz evde pinekleyip bekliyoruz haberleri gelince yazmayı unutma ona göre:))

Çok hoş
Mutlu olursunuz dilerim

Şimdi merakla bekleyeceğiz. Valla ben de arasa da hayır gelmez dedim ama yinede iyi dileklerim senin için. Zaman değişti umarım erkeklerde değişmiştir. Hayırlısı olsun senin için canım.

Ne yapayım mesela tam olarak?
Normal yani birşey olmamış gibi davranın. Yani öpme etkisiyle etkilendiginizi belli etmeyin. Konuşurken hafif tebessümleriniz hariç. Emin olun. Mahcubiyet etkisiyle Üzerinize daha çok titricek. Zaten size karşı çok etkilenmiş biri daha da etkilenir. Ve de yemeğe gitmeniz ona karşı boş olmadığınızın farkina varması açısından en büyük sebep

Güzel gelişmeler olmuş :) Çekinmesi güzel şey, sana değer verdiğini gösterir. Ayrıca yeni ilişkiden çıktım hızlı ilerlemek istemiyorum gibi yaklaş bence ki gerçekten zarar görmemek için de önce iyice tanı derim. Gerçi biz ne desek boş, kader ağlarını örüyor :))

kaplumbağa hızıyla ilerliyor ast.
çocuğun mideye kramplar giriyor ast e daha ben eski sevgilimin yas süresini dolduracaktım modundaydı:))

Eskisi yok hükmünde artık, biz o ilişkiyi bitirmiştik değil mi nooption:)))
Bugün yemek yarın nikah demiyoruz ki ama bir şans vermek lazım, bir çay içsinler, belki elektrik alacak yüksek voltajlı akım olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…