Belli, yani çok ultra lüks bir yer değil ama lüks denebilecek şık bir cafe-bistro. Gerçi hastaneye gittiğim zaman gayet eşofman ve gelişigüzel toplanmış saçlarla gittim o da malumunuz doktor kıyafetli sabo terlikli falandıÇok takar mı ne giydiğimi bilmiyorum ama yine de güzel olayım. :)
Vuuuu maşallah :)))Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorumBin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış )
Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım.
ohohooo buralar yanmıştopigi okudum baştan sona kayıtsız kalamadım iyi dileklerimi sunayım şöyle bana çok samimi sevimli tatlı geldiniz o heyecanınız falan :) umarım sonu güzel bir yoldur mutlu olursunuz kıyafet konusuna gelince bahsettiğiniz siyah tulum pudra elbiseden daha iyi geldi bana. gayet sade ve marjinal. yaaa ben heyecan yaptım sizi hiç tanımamama rağmen (birkaç topicte görmüştüm) hadi hayırlısı
Bok şans demek için geldim, umarım güzel bir akşam yemeği olur
he o zaman şık ol. fönde çektirebilirsin abartı kaçmaz
Asın bayrakları
Hadi bakalım, hakkında hayırlısı olsun
Yaa çok tatlısınız, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
Çok teşekkür ederim yavru kuşum.
Fön çektirmedim ya kendim şekillendirdim hafif maşayla. :) Ayak parmaklarıma oje sürdüm o kurusun da giyineceğim birazdan ehehe.
biz evde pinekleyip bekliyoruz haberleri gelince yazmayı unutma ona göre:))
Yalnız o değilde ağırdan alın sizi kolay ulaşılabilen sanmasinYazmaz mıyım, ayıpsın.
Yalnız o değilde ağırdan alın sizi kolay ulaşılabilen sanmasin
Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorumBin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış )
Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım.
Ya ben heyecanlandım okurkenYazmaz mıyım, ayıpsın.
Normal yani birşey olmamış gibi davranın. Yani öpme etkisiyle etkilendiginizi belli etmeyin. Konuşurken hafif tebessümleriniz hariç. Emin olun. Mahcubiyet etkisiyle Üzerinize daha çok titricek. Zaten size karşı çok etkilenmiş biri daha da etkilenir. Ve de yemeğe gitmeniz ona karşı boş olmadığınızın farkina varması açısından en büyük sebepNe yapayım mesela tam olarak?
:)) ben de ben de..
kaplumbağa hızıyla ilerliyor ast.
çocuğun mideye kramplar giriyor ast e daha ben eski sevgilimin yas süresini dolduracaktım modundaydı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?