Ne yaşadım ben şimdi?

yılbaşında bitirmiştim ben daha

yılbaşında bitirmiştim ben daha
Valla senden korkulur :))) Astoria bu gece gelip bize olanı biteni anlatmazsa yarın gözümüze gözükmesin, yalnız doktor bey oğlumuz koca bir sitede merak konusu olduğunu bilse ne olurdu acaba hahahahahaha yeri bilsek 3-5 ajan üye yollardık yan masaya arka masaya oturup kulak kabartırlardı

ahahahhahaha kesinlikle o kadroya sahipiz ben gazeteyle kafasını kamufle eden olabilirim

ahaha ya evlenirlerse falan ast okutsun bu konuyu bence ne eğlenirler okurken
he ya keşke net mekan ismi alaydık:))

ahahahhahaha kesinlikle o kadroya sahipiz ben gazeteyle kafasını kamufle eden olabilirim
Güneş gözlüğü ve şapka takmamak şartıyla

ahaha ya evlenirlerse falan ast okutsun bu konuyu bence ne eğlenirler okurken
he ya keşke net mekan ismi alaydık:))

Onlarda muhabbet koyudur, ajanlardan online haber alırdık, bir daha bu kadar tedbirsiz olmayalım

Eski sevgilinin yazdığı yazı cok samimi ve ayıptır söylemesi muazzam geldi bana.Sevdigim ve ayrildigim birinden bu mesajı almayı cok isterdim.Almadim hic.Oburu ise giderken dudaktan olmus iki gun aramamış büyük falso.Ne yani ne hosuna girmedi de aramadin mübarek.Basina bir haller gelsi desek neyse.Yoksa yaptığı affedilemez.Bu durumda sığınacak adam kıvamına gelir.Bekle biraz.Yada eski sevgiline bir iki gün geçince bir mesaj at.Derdini öğren enazindan ağırlığını koruyarak.Dusunmem lazim beni cok üzdün de.O sırada da duygularını ölç buna ve öbürüne.Oburu daha yazmıyorsa atla üstünden git eski sevgilimi dusun.Yazarsa da ölç tart karşılaştır hangisi daha güvenilir ona bak.Biraz daha zaman verip duruma gore hareket et.Kim ne yapıyorsa ona gore hareket et.Yani haklarını ver.Ama benim gönlüm eski sevgilinden yana o mesaj cok samimi ve harika.Digeri ise oluyor iki gün yok,kendi bilir..Eski sevgilin daha çok hakediyor sans verilmeyi.Hakkinda hayırlısı olsun candan dilerim...Bilirim zor bu işler.Birinden ayrılmak birine tekrar güvenmek.Eskinin üstüne tekrar düşünmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…