Ne yaşadım ben şimdi?

Kızlar yemekten döneli 1 saat oldu da ben sinirden kendimi yeni yeni toparlıyorum öncelikle özür dilerim herkes beklemiş. Yemeği ayrıca anlatacağım beni sakinleştirebilirseniz.

Yemek güzel geçti, bilahare anlatacağım. Beni çocuk evden aldı sağ olsun, eve geri bıraktı. Arabada da biraz yakınlaşmamız oldu, bu sefer benim karşılık verdiğim bir öpüşme oldu diyeyim. Neyse vedalaştık arabadan indim. Bu arada size evimin girişini tarif edeyim, benim evimin girişi biraz karanlık, kenarda da ağaçlar var rahat araba park edeceğiniz seviyede altına. Evimin giriş merdivenleri de karanlık, yaklaşınca sensör çalışıyor öyle görüyorsunuz merdivenleri. Bunu niye anlatıyorum, eve doğru yürürken merdivenlerde oturan birini gördüm. Oturan kim, eski sevgilim. Vallahi gerçek. Kız kardeşim de şansa evde yok, köpeği yürüyüşe çıkarmış meğer o ara.

Merdivenlere oturmuş böyle bacakları açmış, elleri arada birleştirmiş sayko sayko bana bakıyor. Sensör birden açılınca nasıl ürktüm anlatamam. Gülmeye başladı ama hiçbir şey demiyor, beni süzüyor sadece. "Ne istiyorsun ayrılmadık mı biz?" dedim. "Ya ben salağım ya, ben beyinsizim ya ben bilmem ne evladıyım" falan diye küfür saymaya başladı. "Sus insanlar duyacak gece gece" dedim. "Beni bu arabada (çok utanarak yazıyorum burayı kusura bakmayın) yiyiştiğin herif için mi terk ettin, senin Allah belanı versin" dedi. Yürüdü gitti, arabası da o girişteki ağaçların arkasında duruyormuş bindi gitti. Ben sinirden titremeye başladım ama kızlar ağzım açılmıyor, ben ne hata yaptım Allah aşkına, benim belamı isteyecek ne yaşandı? Ablası için beni terk eden o değil miydi? Beni adam yerine koymayan o değil miydi? Kız kardeşim gelene dek ağladım, çocuk aradı telefonu açamadım mesaj attım merak etme eve girdim, çok yoruldum uyuyabilirim yazdım ki anlamasın. Kız kardeşimi zor sakinleştirdim, o ayrı dellendi ben ayrı perişan durumdayım. Güzelim geçen yemek zehir oldu Allah kahretsin, nefret ediyorum!

Nooption , -Mavi , Mune , Kozlenmis patates kızlar beni sakinleştirin ne olursunuz.

tesadüfün bu kadarı !
Sakın kendini suçlama cok iyi biliyorsun ki tek sebebi kendisi ayrılmanızın
Tabi ki seni suçlayacak,napcak başka
Moralini ve havani sakın bozma

Ya Allah bilir ne zamandır bekliyor orada oturmuş, kız kardeşim evde olsa ağzının payını verirdi onun. Pislik, ben onun her an elinde beklediği yedekçisi miyim? Buradakiler biliyor, bırak aldatmayı bu durumdan bile rahatsızdım hızlı gelişti diye.

Evini bildiği için böyle birşey yapacağını tahmin etmeliydin. Neyseki artık mesajla falan taciz edemeyecek seni kurtulmuş oldun o kelimeleri sarfedebilecek bir öküzden. Önüne rahat rahat bakabilirsin.

Evini bildiği için böyle birşey yapacağını tahmin etmeliydin. Neyseki artık mesajla falan taciz edemeyecek seni kurtulmuş oldun o kelimeleri sarfedebilecek bir öküzden. Önüne rahat rahat bakabilirsin.

Midem bulanıyor, ayrılmak istedi ayrıldık benden ne istiyor daha ben onu aldatmadım, bir insan nasıl bir zamanlar da olsa sevdiği insana bela okuyacak kadar alçalır benim aklım almıyor.

kaçan balık büyük olur sendromuna tutulmuş o..
yiyiştiğin lafını kullanan biri için sencede biraz fazla üzülmemişmisin?
ha ağladığım nasıl bu herifle sevgili oldum ben kısmıysa bence de ağla.

Yediğim laflara, hiç hak etmediğim bu ithamlara üzülüyorum yoksa ne hali varsa görsün umrumda değil. Biliyorsun noop sen bile dalga geçtin Astoria daha yas tutacaktı bıraksan diye. Ben bu kadar düşünceli davranmaya çalışırken, onun da mutsuzluğunu düşünüp belki ona göre ince eleyip sık dokuyacakken gördüğüm muameleye bak. 4 senem geçti bir de bununla.

Midem bulanıyor, ayrılmak istedi ayrıldık benden ne istiyor daha ben onu aldatmadım, bir insan nasıl bir zamanlar da olsa sevdiği insana bela okuyacak kadar alçalır benim aklım almıyor.
. Bir ilişki yaşadıklarında sahibiyim ben onun düşüncelerinin sonucu işte. Kadına şiddet her zaman her yerde işte böyle beyinsiz erkekler var olduğu sürece.
Kahve falan içme bugün erken yatmaya bak. Allah’ın sevdiği kuluymuşsun ki erken gördün gerçek yüzünü

Çok büyük tesadüf hakkaten. Sanki yeni görüştüğün kişiyi eski sevgilin tutmusta seni deniyorlar gibi. Neyse konuya döneyim araba içinde sizi nasıl görmüş eski sevgilin

4 sene nasıl görememişim ben bu kadar iğrenç bir insan olduğunu? Banyoya gittim makyajımı sileyim diye ağlamaktan gözüme kan oturmuş. Benim üstümde bir bahtsızlık var ama çözemiyorum.

Çok büyük tesadüf hakkaten. Sanki yeni görüştüğün kişiyi eski sevgilin tutmusta seni deniyorlar gibi. Neyse konuya döneyim araba içinde sizi nasıl görmüş eski sevgilin

Görmesi imkansız muhtemelen tahmin yürütmüştür araba evin önünde durdu ve ben epey bir süre inmedim. Sonra da sırıtarak falan inmişimdir kesin arabadan, anlamıştır.

Tesadufe bak ..durmuş durmuş bugunu mu bulmuş yiyiştigin derken ne demek yahu .... oylece baktin mi ? Şans yok sende sen o kadar dur bekle arabada opustugu sirada gör

Öyle bir Allah senin belanı versin dedi ki ağzını doldura doldura onun şokuyla hiçbir şey diyemedim.

ya bırak adam yerine koyupta üzülme.
hem bir ilişki şak diye bitmez. yeni bitmedi ki sizin ilişkiniz.

Görmesi imkansız muhtemelen tahmin yürütmüştür araba evin önünde durdu ve ben epey bir süre inmedim. Sonra da sırıtarak falan inmişimdir kesin arabadan, anlamıştır.
Anladım. Cidden olumsuzlugun böylesi. Sıkma canını bir daha eskisi aramaz seni. En azindan yoluna bakarsın. Değer vermedigin biri için üzülme değmez. Bela kısmınada takılma. Sonuçta aldatmadın ki . Ayrıldınız bunun ötesi yok

ya bırak adam yerine koyupta üzülme.
hem bir ilişki şak diye bitmez. yeni bitmedi ki sizin ilişkiniz.

Ya dediği lafa bak beni bu herif için mi terk ettin diyor bir de ahaha kendisi beni çoktan ablası için, babasının aldığı tavuk mudur hindi midir ne haltsa onun için dahi terk etmişti. Psikopat gibi evime gelmiş, umarım sonrasında gelip bir şey yapmaz bana. Çocuğa söylemeyim diyordum ama daha yeni başladı ilişkimiz, psikopat eski sevgili mevzusuyla kendimden soğutacağım durduk yere.

İnşallah bir şey yapmaz evime falan gelip, 4 senedir hiç böyle sayko hareketlerini görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…