Ne yaşadım ben şimdi?

çok takıyorsun kafana. senin için zaten bitmişti. onun ne düşündüğünün, ne söylediğinin ne önemi var.
sen ne yaşadığını biliyorsun.
gelişmemiş insan canlısı kendi derdine yansın. biraz büyür belki ille biri iplerini oynatmak zorunda kalmadan kendi aklıyla hareket etmeyi öğrenir bu ders sayesinde..

Korkma yapmaz. Bela ve araba içindeki muhabbeten sonra sogunmustur sizle ilgili ümitlerinden

Def olsun gitsin, ben onun her an elinde tutacağı yedekçisi değilim. Ayrıldıysak ayrıldık bitti, gerçi bende hata zamanında bu kadar yüz verirsem kafasına göre ayrılmalarında gelip barışırsam böyle olur. Bu çocuk hayatıma girmeseydi belki enayi gibi affedecektim yine.

Çocuğa da ayıp oldu ya, ağlamaktan telefonunu açamadım "Eve girdin mi, merak ettim seni" yazınca geri cevap attım mesajla.

Astoria daha baslangictasin ...eski sevgilin ilk başta boyle degildi buyuk ihtimal .. boyle olacagini bilemezdinki

Başlarda elbet böyle değildi ama son zamanlarda çok ite kaka yürüyordu ilişkimiz, saygısızdı bana karşı. Orada resti çekmem gerekiyormuş, hata etmişim.

İşte iyi oldu yeni biriyle tanışman. Hiç takma kafana. Gerçekten kalbinin sesini dinle.bir yola girmisi artık. O yola odaklan

yoo böyleydi ast idare ediyordu.
paşa bey keyfi nasıl buyurursa öyle hareket ediyordu.
ha birde onun bunun çekiştirmesiyle..

Sen şimdi cümbüşü izle, herkese ağlayarak anlatmıştır Astoria beni aldattı üüüüü diye yarın telefonlarım susmaz. Mune hanıma bundan bahsediyordum işte, herkesi şimdi manipüle edecek güzel güzel.

sakinlediysen ara çocuk yine muallakta kalmasın:)

Arayım, sesim biraz totomdan çıkıyor ama anlamaz herhalde o kadarını. Yemeği de anlatıcam şimdi bekleyin de. Millete de ayıp oldu herkes ne umarken ne buldu ya.

Başlarda elbet böyle değildi ama son zamanlarda çok ite kaka yürüyordu ilişkimiz, saygısızdı bana karşı. Orada resti çekmem gerekiyormuş, hata etmişim.
Yeni biriyle tanışman bunu ortadan kaldırdı. Hayır boyleleri insanın kendisindeki saygiyida azaltır aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…