Bitti canım taa Mayıs'ta. Hatta beyefendi çok memnundu, hiç kendisinden taviz vermedi ayrılık aşamasında çok artistti.
AaaaaaaAradı aradı. Yemekteler şu an
Gelişmeleri merakla bekliyorum.
Ya dediği lafa bak beni bu herif için mi terk ettin diyor bir de ahaha kendisi beni çoktan ablası için, babasının aldığı tavuk mudur hindi midir ne haltsa onun için dahi terk etmişti. Psikopat gibi evime gelmiş, umarım sonrasında gelip bir şey yapmaz bana. Çocuğa söylemeyim diyordum ama daha yeni başladı ilişkimiz, psikopat eski sevgili mevzusuyla kendimden soğutacağım durduk yere.
Buyuk ihtimal geri donsem kabul eder rahatligi vardi...ahahaha yüzu mora dönmustur
Korkma yapmaz. Bela ve araba içindeki muhabbeten sonra sogunmustur sizle ilgili ümitlerindenİnşallah bir şey yapmaz evime falan gelip, 4 senedir hiç böyle sayko hareketlerini görmemiştim.
Hı ne oldu ne bitti birşeyler mi kaçırdımBitti canım taa Mayıs'ta. Hatta beyefendi çok memnundu, hiç kendisinden taviz vermedi ayrılık aşamasında çok artistti.
Korkma yapmaz. Bela ve araba içindeki muhabbeten sonra sogunmustur sizle ilgili ümitlerinden
Hı ne oldu ne bitti birşeyler mi kaçırdım
Pislik ya, tiksiniyorum gerçekten. Şimdiki çocuk o kadar kibar ve beyefendi ki 4 sene buna nasıl katlanmışım ben?
çok takıyorsun kafana. senin için zaten bitmişti. onun ne düşündüğünün, ne söylediğinin ne önemi var.
sen ne yaşadığını biliyorsun.
gelişmemiş insan canlısı kendi derdine yansın. biraz büyür belki ille biri iplerini oynatmak zorunda kalmadan kendi aklıyla hareket etmeyi öğrenir bu ders sayesinde..
Hemen canımSayfa 33, ilk mesaja bakabilirsin canım.
Astoria daha baslangictasin ...eski sevgilin ilk başta boyle degildi buyuk ihtimal .. boyle olacagini bilemezdinki
Astoria daha baslangictasin ...eski sevgilin ilk başta boyle degildi buyuk ihtimal .. boyle olacagini bilemezdinki
İşte iyi oldu yeni biriyle tanışman. Hiç takma kafana. Gerçekten kalbinin sesini dinle.bir yola girmisi artık. O yola odaklanDef olsun gitsin, ben onun her an elinde tutacağı yedekçisi değilim. Ayrıldıysak ayrıldık bitti, gerçi bende hata zamanında bu kadar yüz verirsem kafasına göre ayrılmalarında gelip barışırsam böyle olur. Bu çocuk hayatıma girmeseydi belki enayi gibi affedecektim yine.
yoo böyleydi ast idare ediyordu.
paşa bey keyfi nasıl buyurursa öyle hareket ediyordu.
ha birde onun bunun çekiştirmesiyle..
Çocuğa da ayıp oldu ya, ağlamaktan telefonunu açamadım "Eve girdin mi, merak ettim seni" yazınca geri cevap attım mesajla.
sakinlediysen ara çocuk yine muallakta kalmasın:)
yoo böyleydi ast idare ediyordu.
paşa bey keyfi nasıl buyurursa öyle hareket ediyordu.
ha birde onun bunun çekiştirmesiyle..
Yeni biriyle tanışman bunu ortadan kaldırdı. Hayır boyleleri insanın kendisindeki saygiyida azaltır amanBaşlarda elbet böyle değildi ama son zamanlarda çok ite kaka yürüyordu ilişkimiz, saygısızdı bana karşı. Orada resti çekmem gerekiyormuş, hata etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?