Ne yaşadım ben şimdi?

aldattı?
ayrılınca aldatma olmuyor o :)
beni terk eden o bende yoluma baktım sürekli terk edilmekten bıkmıştım. bu kadar her arayana bunu söyle.

Bilemedim o vakit .. bende slklari tespit edip idare etmiyorum diye cevremde elestiriliyorum ... astoria nasil dayandin basta belliymis

İşte düzelir mi acaba, başlarda böyle değildi falan diyorsun. Yapıyordu sonra araya birilerini sokuyordu barışmak için, bir de manipüle yeteneği iyidir, insanları kolay kandırır seni suçluymuşsun gibi gösteriverir hemen.

Gösterirse göstersin. Sende ilişkimiz bitmişti dersin arayanlara

Pislik ya, tiksiniyorum gerçekten. Şimdiki çocuk o kadar kibar ve beyefendi ki 4 sene buna nasıl katlanmışım ben?
Savcılığa öı gitsen uzaklaştırma alsan bu şimdi iyice arabeskleşip alakasız şekilde paranayoklaşıp namusum da namusum yapmasın.

Buyuk ihtimal seviyordun katlandin ... ay bitmiş şükür ...bir ömür yaşamaktan dönmüşsün büyük kâr

Gerek kalmaz inşallah.
Bence Çarşamba gecesi de başkondayken siz izledi ama çocuğun kimin arkadaşı olduğunu çıkaramadı. Kardeşinin mi senin mi?
Canım sen terbirli ol evden alıp eve bırakmasın yeni sevgilin biraz uzakta in birşeyler alacağım eve giderken de komşular görmesinler çok ayıp olur de cnm
mutlaka kızkardeşin olsun yanında bir süre ...

Kusura bakmayın ama hıyar ağası mal değneği demek istiyorum. Ama belliydi bu karakterde bi herif olduğu, sizin gibi bi kadının ne işi var bu cinsle diyordum.. Belki inanmıycaksınız ama geçen gün mesaj atmış ya hani kapıya dayanır 2 güne diye düşünmüştüm.

Üzülüp ağlamanızı sinirlenmenizi gerektirecek bi durum yok, aksine iyi ki böyle bi durum oldu da iç yüzünü gösterdi bana diye sevinin. Yoksa yurdumda çok rastlanan bu hanzo cinsine haksızlık mı ediyorum diye hayıflanıp duracaktınız..

Tatlı tatlı okuyodum ne güzel kara kedi gibi romantik gecenin içine etti

Astoria senin eskiye bilendikçe bileniyorum.Bak sizin bu yeniyle tanışma hikayen eşimle benimkine çok benziyor.Ben yeniyi destekliyorum.Sana çok iyi geliceğini düşünüyorum.Eskiyi salla , onun söylediklerine inanan arkadaşların olursa onları da hayatından çıkar.Sana son iyiliği de hayatındaki sahte dostları ayıklamana yardım etmek olmuş olur böylece.

astoria, eski erkek arkadaşına karşı hep fazla hassas,duyarlı idin. Afedersin ne kadar mal ve karaktersizmiş:/
Yaşadığın çok can sıkıcı ama daha fazla etkisinde kalmamaya bak. Yeni ilişkini gölgelemesin bu tatsız olay.

Pislik ya, tiksiniyorum gerçekten. Şimdiki çocuk o kadar kibar ve beyefendi ki 4 sene buna nasıl katlanmışım ben?
Daha önceden de konularınızı okudum, yorumlarınızı da okumuştum, oradan yola çıkarak söylüyorum. Sizin gibi naif, aklı başında, konuşması düzgün birisi nasıl böyle biriyle sevgili olmuş, hem de 4 yıl?! Bence hiç takılmayın, dedikleri umurunuzda olmasın. Haklı değil ki ettiği belayı umursayasınız. Hem suçlu hem güçlü derler ya öyle bir tip bu da. Hiç ağlamayın üzülmeyin ve yeni tanıştığınız kişiye odaklanın. Umarım o iyi birisi çıkar da sizi üzmez.

Üzülme Astoria evet endiseliydin böyle olursa ne olur manipüle eder diye ...kesinlikle değin gibi sen bu adami yine affedebilirdin ha gerek varmı yokmuş çok iyi anlamış oldun... bu terbiyesizligini elbet bir gün görecektin gosterecekti ....belki devam edecekti 2 yıl sonra görecektin ....en azından erkenden gördün keşke daha erken gorebilseydin de 4 yıl gibi bir süre olmasaydı ... sen bu keresteye üzülme Dr enişteden bahset

Güzel geçen günün nazarlığı olmuş boşver takma kafana canım. Muhatap bile olma kendi neler kaybettiğine yansın. Bu saatten sonra olur da yeni görüştüğün kişiyle ayrılsan bile zaten eskisiyle olmaz. Ne kadar kalitesiz biri olduğunu göstermesi için güzel bir fırsat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…