Sen şimdi cümbüşü izle, herkese ağlayarak anlatmıştır Astoria beni aldattı üüüüü diye yarın telefonlarım susmaz. @Mune hanıma bundan bahsediyordum işte, herkesi şimdi manipüle edecek güzel güzel.
Bilemedim o vakit .. bende slklari tespit edip idare etmiyorum diye cevremde elestiriliyorum ... astoria nasil dayandin basta belliymis
aldattı?
ayrılınca aldatma olmuyor o :)
beni terk eden o bende yoluma baktım sürekli terk edilmekten bıkmıştım. bu kadar her arayana bunu söyle.
Gösterirse göstersin. Sende ilişkimiz bitmişti dersin arayanlaraİşte düzelir mi acaba, başlarda böyle değildi falan diyorsun. Yapıyordu sonra araya birilerini sokuyordu barışmak için, bir de manipüle yeteneği iyidir, insanları kolay kandırır seni suçluymuşsun gibi gösteriverir hemen.
Savcılığa öı gitsen uzaklaştırma alsan bu şimdi iyice arabeskleşip alakasız şekilde paranayoklaşıp namusum da namusum yapmasın.Pislik ya, tiksiniyorum gerçekten. Şimdiki çocuk o kadar kibar ve beyefendi ki 4 sene buna nasıl katlanmışım ben?
Savcılığa öı gitsen uzaklaştırma alsan bu şimdi iyice arabeskleşip alakasız şekilde paranayoklaşıp namusum da namusum yapmasın.
Böyle karakterde değilim. Kendi gibi görmüş beni ilgilenmiyorum dersin olur biterAldatmadım, ama o öyle anlatacak. Yarın için sabır dileyin bana.
İşte düzelir mi acaba, başlarda böyle değildi falan diyorsun. Yapıyordu sonra araya birilerini sokuyordu barışmak için, bir de manipüle yeteneği iyidir, insanları kolay kandırır seni suçluymuşsun gibi gösteriverir hemen.
Hadi bakalimBenim doktor civanımla bir konuşayım da yemeği anlatayım size durun ehehe. Çocuğa ayıp oldu eve girdiğimde konuşamadık, noop'un dediği gibi yanlış anlayacak yine.
Benim doktor civanımla bir konuşayım da yemeği anlatayım size durun ehehe. Çocuğa ayıp oldu eve girdiğimde konuşamadık, noop'un dediği gibi yanlış anlayacak yine.
Bence Çarşamba gecesi de başkondayken siz izledi ama çocuğun kimin arkadaşı olduğunu çıkaramadı. Kardeşinin mi senin mi?Gerek kalmaz inşallah.
Daha önceden de konularınızı okudum, yorumlarınızı da okumuştum, oradan yola çıkarak söylüyorum. Sizin gibi naif, aklı başında, konuşması düzgün birisi nasıl böyle biriyle sevgili olmuş, hem de 4 yıl?! Bence hiç takılmayın, dedikleri umurunuzda olmasın. Haklı değil ki ettiği belayı umursayasınız. Hem suçlu hem güçlü derler ya öyle bir tip bu da. Hiç ağlamayın üzülmeyin ve yeni tanıştığınız kişiye odaklanın. Umarım o iyi birisi çıkar da sizi üzmez.Pislik ya, tiksiniyorum gerçekten. Şimdiki çocuk o kadar kibar ve beyefendi ki 4 sene buna nasıl katlanmışım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?