Ne yaşadım ben şimdi?

İnşallah gönlünce olur. Sonu evlilik olsun

Acele veya degil ne farkeder ki,kafani bunlara takma.sen o an nasil mutlu olacaksan,icinden nasil geliyorsa oyle davran oyle yaşa.hayat kısa.mutlu olmaya bak.icinden ne geliyosa onu yap.yarina cikacagimizin garantisi yok.zaman hizla akip gidiyor

gelişmeyi yazınca beni de etiketler misin canım hepsini okuyamayabilirim ne olduğunu okusam yeterli

Gelişme var :) sf. 33 ve sf 40'ta.

Yaa sorma kuzucum, sf. 33'ü okumanı tavsiye ederim.

Ben bile okurken etkilendim, sizi düşünemiyorum bile... Aynı tat ve güzellikle ilerlersiniz umarım.. Mutluluklar..
NOT: bu romantik aşk hikâyesinin (hikâye kelimesini tamamen mecaz kullandım, tamlama olsun diye) devamını, "ayy ne romantiiiikk..." diye iç geçişlerle okumaktan zevk alırız paylasirsanız...

maşallah maşallah maşallah :)
gerçekten çok ince,duygusal ve olduğun gibi birisin, tanımasam da seni çok sevdim Allah gönlüne göre versin ki ayaklarını yerden kesen bu arkadaş bence tam sana göre.
buarada bu güzel şarkı eşliğinde bu heyecanlı hikayeyi okumak muhteşemdi:)
inşallah herşey gönlünce olur

ay boşver hiç kafana bile takma canım sana gerçekten değer verseydi kaybetmezdi nokta :) boş ver havlasın dursun

Hooppaa ben kendini tutma demiştim :)
İyi yapmışsın :)
Hadi hayırlısıı..

Ayy ne güzel süper bayıldım

Biraz aşk hikayesi gibi anlattım farkındayım, radyodaki müziğin hatta o anda garip bir şekilde anlamlı olduğunu şu an yazarken fark ettim :) İnşallah bozulmaz, benim eski ilişkilerim hep berbat ilişkiler oldu, hatta biliyorsunuz günün sonunda da içine edildi. Ama şimdi size yazarken tekrar yaşıyor gibi oldum, eve geldiğimde yaşadığım tatsızlık azaldı gibi oldu sayenizde. :)

Seni cok iyi anliyorum, ayrilmissiniz terkeden o 'beni bunun icin mi terkettin'. Yalniz benim de aklima takildi bi seyler yapabilecek kapasitede mi? Kendine dikkat et canim sana zarar gelmesini istemem.
Dr. Civanin cok hos gorunuyor burdan doktorlara bakis acim degisecek nerdeyse. Hep iyi olsun hep gul

çok güzel olmuş çok sevindim :)
eski sevgiliyi hiç takma bile. sen yanlış bir şey yapmadığını biliyorsun.

darısı bütün isteyenlerin başına

Başta biraz moralim bozuktu, ağladım ettim ama doktor civanımla konuşunca iyi geldi. Anlatmadım ona, gerekmedikçe anlatıp zaten yeni yeni birbirimizi tanıdığımız ilişkinin içine etmek istemiyorum. Seninki daha güzel olsun inşallah, teşekkür ederim yavru kuşum.

Ya sen erkenmis boslukmuymus falan bırak kardeşim .Sen yaşadığına hissettiğine bak daha öncede söyledim her zaman olmuyor ki bu işler .... Ne zaman karşına çıkar bu his ,aşk, sevgi her ne ise işte ona bak tadını çıkar ....
Bırak saçların uçuşsun, eteklerinde ziller calsin, kalbin ağzında atsın ,karnında kelebekler uçuşsun yaşa dibine kadar şu an yaşaman gereken bunlar ..

Sanslisin bence Talihin kara falan değil şanssız hiç değilsin... belki zamanla uygun değil onu anlayacaksin ancak suan onun da dediği gibi mutsuzluguna iyi gelecek en güzel şey bu hisler...
Çok mutlu ol emi ..seni tanimiyorum ama yazından ne kadar kibar ,naif ,asil bir kadın olduğun belli .

Gelmez diye umuyorum fiziksel olarak, ama manevi olarak yıpratacağını tahmin edebiliyorum. Böyle kalmaz yani, uğraşır muhtemelen.

Ah canım benim, ne kadar güzel yazmışsın. Çok doğru söylüyorsun, hem zaten geleceğe karamsar baka baka nereye kadar mutlu olabiliriz ki? En iyisi şu anların tadını çıkarmak, nereye kadar giderse artık. Sen de inşallah hak ettiğin mutluluğu bulursun bir an evvel.

sevgili psikolog kardeşim teşekkür ederim inşallah.

Sen dik durursan hic bir sey yapamaz manevi olarak da yaralayamaz, sen yeter ki ona firsat verme!!

İnsanlara yalan yanlış şeyler söyleyip kendini acındıracaktır. Ona inananlara da güle güle, onun arkadaşı olarak kalsınlar.

Ve hayatına giren her insanın sana bir şey kattığıni unutma ..tesadüf diye bir şey yok. Sonu olumsuz bitecekse de sana kattığı şeylere bak.

İnanır mısın canım, bu çocukla tanıştığımdan beri eski sünepeliğim gitti sanki. Eski sevgilimleyken meğer sünepeymişim ben ya, ne derse yapıyormuşum, alttan alıyormuşum. Ya sözlenseydim? Allah yüzüme baktı herhalde, iyi ki ertelemeyi teklif etmiş sözü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…