Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Carpe diemNiyetim o yönde, bakalım. Nereye kadar giderse :)
Erinmedim yorumlarin hepsini okudum :)
O önceki aks'a(kibarca olsun diye öyle dedim bildigin dingilll) :) ne güzel olmus oyle..Bence bunun icin sinirlenip,üzülmemelisin.Yapabilecegi seylerden cekinme o yürek olsaydi zaten sevgisine sahip cikardi..Onun bunun gölgesine siginan zavalli bir sahsiyet baska hicbir sey degil!!
Mustakbel sevgili diyelim simdilik:) Ilk hamlesi bence cok hos.Aramani beklemesi ve bazi detaylar..Detaylar önemli..Ben de tuttum bu civani :)
Ammaaaan salla gitsin diger fransiz muzikli korkuncluuu cocuuu :))
Güzel olacak hissediyorum.Hemen aramamis olman da isabet olmus.Zamanlama cok iyi.Bence basarili,yerine oturmus bir cok sey..Saglam,gümbür gümbür geliyor ask kapidaaaan iceri gecmis :) Digeri kapinda sayiklasin köpegine arkadaslik etsin hiiihhh.. :)
Bu arada ufak bir trafik kazasi gecirdim eski erkek arkadasim cok dusuncelidir! ziyaretime geldi..Birini bulmak mesele degil..Dogru insani bulmak ve yagmurdan kacarken doluya tutulmamak onemli ama suan innatla kendisiyle savasiyor durumdayim.Kurtulus yoluuu diye sayikliyorum..Bunun icin yine bir ara konu acmam gerekecek sanirim. :)
Mutlulugun daim olsun..Mutlu oldugunu gordukce mutlu olan insanlar var ben de onlardan biri olarak paylasimlarinin devamini(sadece mutluluk iceren olsun insallah) bekliyorum.
❤❤❤
Daha dün dudaktaydık ne ara sırta indiniz
Ay astoria abla ben senin konularını en başından beri takip ediyordum ve senin adına üzülüyordum ama bu konunu zevkle okuyorum çok tatlı bir çift oldunuz hep mutlu olun
istediği tarzda biri olmadığınızı yani açıkçası sizinle cinsellik yaşayamayacağını anladığı için tekrar aramamış bu kadar basit aslında, o anda eski erkek arkadaşınızdan mesaj gelmesi de bence bir mesaj, hayat bize bazı şeyleri anlatır aslında ama mesajları okuyabilmek lazım, ikisini de aramayın benceGüncelleme: sayfa 23, sayfa 33, sayfa 40
Merhaba kızlar, yazmayım dedim ama işin içinden çıkamıyorum. Hayatımın hep monoton geçmesinden şikayet ederdim keşke etmeseymişim, dalga geçtiğim 3. sınıf yaz dizilerinden beter oldu.
Bir önceki konumda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve ani bir şekilde birisiyle tanışarak flört aşamasına geçer gibi olduğumdan bahsetmiştim. Bilmeyenler buraya tıklayabilir (Bu arada konu içinde konu linki vermişim fark ettim de Inception gibi. Konuception) Neyse, ben bu yeni tanıştığım arkadaşımı yemeğe aldım geçtiğimiz Çarşamba günü. Güzel güzel yemeklerimi yaptım, çocukcağız geldi. Kız kardeşim, ben, o çok güzel bir yemek yedik, muhabbetimiz falan güzeldi. Sonra kız kardeşim "Ben arkadaşlarımla buluşacağım" dedi gitti, yalnız kalmaya pek hazır değildim kız kardeşime o kadar kaş göz yaptım sallamadı çıktı gitti uyuz. Ben de kahve yaptım, balkona çıktık baya güzel muhabbet ettik. Kız kardeşimleyken daha resmi takıldı, benimleyken daha rahattı yine güldürdü etti beni. Neyse sonra kalktı saat gece 12.30 gibi. Geçirirken hani normal sarılıp yanaktan öpüşme yapayım dedim, öyle olmadı. Şak diye öptü beni.Sonra "İyi geceler, çok güzeldi her şey" dedi. Ben cevap veremedim, o kadar beklemediğim bir anda oldu ki hala yazarken bir tuhaf oluyorum. Çıktı gitti sonra ben hala kapının ağzındaydım düşünün.
Neyse gittim sersem sersem, balkona oturdum yine. Telefon da balkonda kalmış bu vedalaşma sırasında. Baktım mesaj gelmiş. Kızlar malum mu oldu, telepati mi, artık ne dersiniz buna bilmiyorum. Mesaj eski sevgilimden gelmiş ve ben çocuğu uğurlarken atılmış. Mesaj aşağı yukarı şöyle bir şey: "Astoria, günlerdir uyuyamıyorum. Seni düşünmeden yapamıyorum. Ben salağın tekiyim, seni başkaları için nasıl üzebildim? Ne olursun beni affet, en azından bir şeyler söyle yoksa ben buna dayanamayacağım."
Mesaja cevap vermedim. Üstüne üstlük çocuk beni bu vedalaşmamızdan beri aramıyor. Her gün arayıp sesimi duymak istediğini söyleyen çocuk aramıyor. İki gündür ne mesaja cevap verdim ne de çocuktan bir haber aldım. Kız kardeşim "Sen ara, belki o da senden bir adım bekliyordur" diyor ama kendim de aramak istemiyorum, sanki nasıl desem öptü diye kendi kendime gelin güvey olmuşum, çocuğa yamanmaya çalışıyormuşum gibi olacak. Allah aşkına nedir bu kızlar, bir şeyler söyleyin. Ben daha önce hiç bu kadar karışık şeyler yaşamadım. Belki aranızda benzer şeyler yaşamış olanlarınız vardır.
istediği tarzda biri olmadığınızı yani açıkçası sizinle cinsellik yaşayamayacağını anladığı için tekrar aramamış bu kadar basit aslında, o anda eski erkek arkadaşınızdan mesaj gelmesi de bence bir mesaj, hayat bize bazı şeyleri anlatır aslında ama mesajları okuyabilmek lazım, ikisini de aramayın bence
Aynı fikirdeyim, altına imzamı atmaya geldim :)[/QUOT
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah, Allah iyilerin karşsına hep iyileri çıkarsınGüncellemeleri okumamışsınız sanırım aradı ikincisi konuştuk buluştuk, yeni bir sürece girdik gibi oldu. Durumun cinsellikle pek alakası yok yani. Eski erkek arkadaşım da çok büyük adilik yaptı bana, gerçek yüzünü bu şekilde görmem iyi oldu. Teşekkür ederim. :)
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah, Allah iyilerin karşsına hep iyileri çıkarsın
bende okudum vala çok güzel ve hoş bekarlık zamanlarımı özletti he :) bi şekilde gelişmiş iyide gidiyorsunuz lakin cinsellikle ilgli şu aşamada çekingen olun derim eski erkk arkdş lafını çok geçmesin hatta sevgilim vardı ayrıldık diyin derine inmeyin çok, erkkler sevgiliyken umursamaz davranır ama iş ciddiye binince en ufak kavgada eskinden dem vururlar agır konuşurlar geçmişin ayrıntılarını siz bilin kimse değil nacizane fikrim o ve ağırdan alıp zamanın adını çıkarın bol bol gülmeye yer açınGüncellemeleri okumamışsınız sanırım aradı ikincisi konuştuk buluştuk, yeni bir sürece girdik gibi oldu. Durumun cinsellikle pek alakası yok yani. Eski erkek arkadaşım da çok büyük adilik yaptı bana, gerçek yüzünü bu şekilde görmem iyi oldu. Teşekkür ederim. :)
Tesekkür ederim güzellik daha iyiyim umarim tekrari yasanmaz.Hic sevmiyorum hastane,yatış,hareketsizlik falan :)Canım, çok çok geçmiş olsun diliyorum öncelikle. Umarım daha iyisindir, tekrarı yaşanmasın dilerim.
Çok teşekkür ederim, eski erkek arkadaşımın yaptıklarına üzülme sebebim onu çok sevdiğimden falan değil aslında. Yıllarca bir birlikteliğimiz olmuş, ne olursa olsun. Beni hiç mi tanıyamamış? Bir insanın bu kadar mı gözü kör olur? Yaptığı terbiyesizliği yediremedim aslında. Şu an hayatıma girme aşamasında olan kişi bir bakıma benim şansım oldu. Bu süreci daha az sancıyla atlatabilmem için elinden geleni yapıyor. Yapmak zorunda değildi, bir eski sevgilinin kalıntılarını süpürmek zorunda değildi. Ama sırf bunun için bile ona çok saygı duyuyor ve üzmek istemiyorum.
bende okudum vala çok güzel ve hoş bekarlık zamanlarımı özletti he :) bi şekilde gelişmiş iyide gidiyorsunuz lakin cinsellikle ilgli şu aşamada çekingen olun derim eski erkk arkdş lafını çok geçmesin hatta sevgilim vardı ayrıldık diyin derine inmeyin çok, erkkler sevgiliyken umursamaz davranır ama iş ciddiye binince en ufak kavgada eskinden dem vururlar agır konuşurlar geçmişin ayrıntılarını siz bilin kimse değil nacizane fikrim o ve ağırdan alıp zamanın adını çıkarın bol bol gülmeye yer açın
Ya ben bu konuyu nasıl görmemişim, çok mutlu oldum şu an okurken, sırıtmaktan yanaklarım ağrıdı resmen. Umarım çok mutlu olursun Astoria, keyifli olduğun yazış şeklinden bile anlaşılıyor, hep böyle kal :)
Tesekkür ederim güzellik daha iyiyim umarim tekrari yasanmaz.Hic sevmiyorum hastane,yatış,hareketsizlik falan :)
Böyle durumlar olmasa gercek yüzlerini göremiyoruz insanlarin.Sadece bu tarafindan bakip yasanilan olumsuzluklari görmezden gelmeye calis.Ego tatmini yapmaya calistigi o yüzden kafaya takmaya zerre degmez.Ne mutlu ki iyi,güzel bir seye vesile oldu diyelim bir ise yaradi aferin ona:)
Mutlu ol,mussmutlu ol kiskananlar catlasin tatli kadinHayat sana güzelliklerle gelmeye devam etsin..❤❤
Sadece güncellemelerini okudumAstoria . Ne kadar tatli bir kizsin bayildim sana :)
Gonlunce olsun hersey, doktor civaninla cok mutlu ol.
Seni mutsuz eden kimseyle olma kafaya da takma (ben yapamiyorum, yapabilenlere cok seviniyorum gercekten)
Astoria cnm yok mu bir gelişme :) aşk romanı tadında, en heyecanla takip ettiğim konu budur :)
Seni kızdırmak için yapıyor zaten. Kazanmasına izin verme, sakın arama derim... Önemli olan doktorcuğunun tavrı bence burada. Yine gayet olgun, güzel bir şekilde tepki vermiş belli ki. Buradan da geçer not aldı beyimizNooption , Kozlenmis patates , Mune kızlar hele bir şey deyin ya, ben ciddi ciddi arayıp sövmeyi düşünüyorum artık. Gemiyi iyice azıya aldı bu. Bu kadar kadir kıymet biliyorsan 4 senelik ilişkimizde bilseydin, ablana ailene ezdirmeseydin beni hıyar herif!
Seni kızdırmak için yapıyor zaten. Kazanmasına izin verme, sakın arama derim... Önemli olan doktorcuğunun tavrı bence burada. Yine gayet olgun, güzel bir şekilde tepki vermiş belli ki. Buradan da geçer not aldı beyimiz
Sen sons of anarchy'e başladın mı bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?