Ne yaşadım ben şimdi?

Erinmedim yorumlarin hepsini okudum :)
O önceki aks'a(kibarca olsun diye öyle dedim bildigin dingilll) :) ne güzel olmus oyle..Bence bunun icin sinirlenip,üzülmemelisin.Yapabilecegi seylerden cekinme o yürek olsaydi zaten sevgisine sahip cikardi..Onun bunun gölgesine siginan zavalli bir sahsiyet baska hicbir sey degil!!
Mustakbel sevgili diyelim simdilik:) Ilk hamlesi bence cok hos.Aramani beklemesi ve bazi detaylar..Detaylar önemli..Ben de tuttum bu civani :)
Ammaaaan salla gitsin diger fransiz muzikli korkuncluuu cocuuu :))
Güzel olacak hissediyorum.Hemen aramamis olman da isabet olmus.Zamanlama cok iyi.Bence basarili,yerine oturmus bir cok sey..Saglam,gümbür gümbür geliyor ask kapidaaaan iceri gecmis :) Digeri kapinda sayiklasin köpegine arkadaslik etsin hiiihhh.. :)
Bu arada ufak bir trafik kazasi gecirdim eski erkek arkadasim cok dusuncelidir! ziyaretime geldi..Birini bulmak mesele degil..Dogru insani bulmak ve yagmurdan kacarken doluya tutulmamak onemli ama suan innatla kendisiyle savasiyor durumdayim.Kurtulus yoluuu diye sayikliyorum..Bunun icin yine bir ara konu acmam gerekecek sanirim. :)
Mutlulugun daim olsun..Mutlu oldugunu gordukce mutlu olan insanlar var ben de onlardan biri olarak paylasimlarinin devamini(sadece mutluluk iceren olsun insallah) bekliyorum.
❤❤❤

Canım, çok çok geçmiş olsun diliyorum öncelikle. Umarım daha iyisindir, tekrarı yaşanmasın dilerim.

Çok teşekkür ederim, eski erkek arkadaşımın yaptıklarına üzülme sebebim onu çok sevdiğimden falan değil aslında. Yıllarca bir birlikteliğimiz olmuş, ne olursa olsun. Beni hiç mi tanıyamamış? Bir insanın bu kadar mı gözü kör olur? Yaptığı terbiyesizliği yediremedim aslında. Şu an hayatıma girme aşamasında olan kişi bir bakıma benim şansım oldu. Bu süreci daha az sancıyla atlatabilmem için elinden geleni yapıyor. Yapmak zorunda değildi, bir eski sevgilinin kalıntılarını süpürmek zorunda değildi. Ama sırf bunun için bile ona çok saygı duyuyor ve üzmek istemiyorum.

Ay astoria abla ben senin konularını en başından beri takip ediyordum ve senin adına üzülüyordum ama bu konunu zevkle okuyorum çok tatlı bir çift oldunuz hep mutlu olun

Ay astoria abla ben senin konularını en başından beri takip ediyordum ve senin adına üzülüyordum ama bu konunu zevkle okuyorum çok tatlı bir çift oldunuz hep mutlu olun

Teşekkür ederim yavru kuşum, öpüyorum.

istediği tarzda biri olmadığınızı yani açıkçası sizinle cinsellik yaşayamayacağını anladığı için tekrar aramamış bu kadar basit aslında, o anda eski erkek arkadaşınızdan mesaj gelmesi de bence bir mesaj, hayat bize bazı şeyleri anlatır aslında ama mesajları okuyabilmek lazım, ikisini de aramayın bence

Güncellemeleri okumamışsınız sanırım aradı ikincisi konuştuk buluştuk, yeni bir sürece girdik gibi oldu. Durumun cinsellikle pek alakası yok yani. Eski erkek arkadaşım da çok büyük adilik yaptı bana, gerçek yüzünü bu şekilde görmem iyi oldu. Teşekkür ederim. :)

Aynı fikirdeyim, altına imzamı atmaya geldim :)[/QUOT
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah, Allah iyilerin karşsına hep iyileri çıkarsın

bende okudum vala çok güzel ve hoş bekarlık zamanlarımı özletti he :) bi şekilde gelişmiş iyide gidiyorsunuz lakin cinsellikle ilgli şu aşamada çekingen olun derim eski erkk arkdş lafını çok geçmesin hatta sevgilim vardı ayrıldık diyin derine inmeyin çok, erkkler sevgiliyken umursamaz davranır ama iş ciddiye binince en ufak kavgada eskinden dem vururlar agır konuşurlar geçmişin ayrıntılarını siz bilin kimse değil nacizane fikrim o ve ağırdan alıp zamanın adını çıkarın bol bol gülmeye yer açın

Ya ben bu konuyu nasıl görmemişim, çok mutlu oldum şu an okurken, sırıtmaktan yanaklarım ağrıdı resmen. Umarım çok mutlu olursun Astoria, keyifli olduğun yazış şeklinden bile anlaşılıyor, hep böyle kal :)

Tesekkür ederim güzellik daha iyiyim umarim tekrari yasanmaz.Hic sevmiyorum hastane,yatış,hareketsizlik falan :)
Böyle durumlar olmasa gercek yüzlerini göremiyoruz insanlarin.Sadece bu tarafindan bakip yasanilan olumsuzluklari görmezden gelmeye calis.Ego tatmini yapmaya calistigi o yüzden kafaya takmaya zerre degmez.Ne mutlu ki iyi,güzel bir seye vesile oldu diyelim bir ise yaradi aferin ona:)
Mutlu ol,mussmutlu ol kiskananlar catlasin tatli kadin Hayat sana güzelliklerle gelmeye devam etsin..❤❤

Sadece güncellemelerini okudum Astoria . Ne kadar tatli bir kizsin bayildim sana :)
Gonlunce olsun hersey, doktor civaninla cok mutlu ol.
Seni mutsuz eden kimseyle olma kafaya da takma (ben yapamiyorum, yapabilenlere cok seviniyorum gercekten)

Haklısınız. Zaten bana böyle bir şey sormaya hakkı yok, tıpkı benim de ona sormayacağım gibi. Sorarsa da cevabını en okkalısından alacağına emin olabilirsiniz, teşekkür ederim. :)

Çoookk teşekkür ederim, benden de aynı temenniler senin için.

Evet, sadece bu anlamda işe yaradığını görmüş oldum onun da. Çok teşekkür ederim.

O sizin tatlılığınız. :) İnşallah, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Astoria cnm yok mu bir gelişme :) aşk romanı tadında, en heyecanla takip ettiğim konu budur :)

Günlük konuşmalarımız dışında şimdilik bir şey yok. Olursa paylaşırım tabi :)

İyi ki günlük konuşmalarımız dışında bir şey yok yazmışım. Şom ağzıma tüküreyim.

Biraz önce civanım aradı, klasik muhabbet ettik sonra "Bugün eski sevgilin buraya geldi" dedi ama gülerek söylüyor yani sanki çok normal bir durummuş gibi. Ben şaka yapıyor zannettim, hatta muhabbet şöyle oldu:

+ Bugün eski sevgilin buraya yanıma geldi hahaha
- Ehehehe ayy gelir mi gelir beklerim
+ Hayır canım cidden geldi.
- Eheheheheneeeeyy??

Sadece arabasını uzaktan gördüğü birinin ismini cismini yerini nasıl buldu da gitti konuştu bilmiyorum. (Bu kadar stalksever bir tip olduğunu da bilmiyordum, ben adamı ayrılırken tanırım oldu adeta) Ne konuştuklarını da bilmiyorum, sordum inatla söylemiyor "Önemli değil, hallettim ben sorun yok sen canını sıkma" falan diyor ama ne konuştular da neyi hallettiler orası muamma. Sadece gelip buna diklenmiş "Astoria'yla ilişkiniz ne zamandan beri var?" diye, onu söyledi. Yav çıldırıcam ben artık ya, kızlar okuyan varsa bir şey söyleyin bu beni ne zaman rahat bırakacak? Arayıp "Beni rahat bırak artık psikopat!" diye bağıra çağıra küfredesim var.

Reactions: Cac
Nooption , Kozlenmis patates , Mune kızlar hele bir şey deyin ya, ben ciddi ciddi arayıp sövmeyi düşünüyorum artık. Gemiyi iyice azıya aldı bu. Bu kadar kadir kıymet biliyorsan 4 senelik ilişkimizde bilseydin, ablana ailene ezdirmeseydin beni hıyar herif!

Seni kızdırmak için yapıyor zaten. Kazanmasına izin verme, sakın arama derim... Önemli olan doktorcuğunun tavrı bence burada. Yine gayet olgun, güzel bir şekilde tepki vermiş belli ki. Buradan da geçer not aldı beyimiz
Sen sons of anarchy'e başladın mı bakalım?

Kuşum böyle nereye kadar gidecek ama ya ne demek gelip de çocuğun çalıştığı yeri basmak mafya babası gibi? Anlatmıyor ama bence kafaya takmış o da bilerek güldü etti kesin.

Başlamadım daha, bu hafta sonu başlayacağım indireyim de sezonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…