- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
ya ben yazacaktım dedim yazma .. o dövmeli sırtı ve çilek yemek hahaha .Off asi doktorrrr beee bunu mutfağa sokup biftek falan yaptıracaksın üstünü falan çıkarttırıp dövmesi arkada ahahaha ayy susayım ben çoluk çocuk okuyor
sana değil doktora güveniyorum zaten bu konuda
ya ben yazacaktım dedim yazma .. o dövmeli sırtı ve çilek yemek hahaha .
üstünü çıkarıp vuracan kirbaci gibi oldu ama neyseOff asi doktorrrr beee bunu mutfağa sokup biftek falan yaptıracaksın üstünü falan çıkarttırıp dövmesi arkada ahahaha ayy susayım ben çoluk çocuk okuyor
üstünü çıkarıp vuracan kirbaci gibi oldu ama neyse
Allah ım yüzünmde güller bitti gülmekten teşekkür ederim. ..eee sana artık proluk yakışır canım.Doktor fena yav, şeytan tüyü mü vardır nedir?
Kızım konumu cinsellik bölümüne mi taşıtmak istiyorsun ben pro değilim bak
Allah ım yüzünmde güller bitti gülmekten teşekkür ederim. ..eee sana artık proluk yakışır canım.
Hep bu asi anarşik doktorun yüzünden
Konunun müptelası oldum...
Güzel bir yaz dizisi sanki
Ömrü uzun olsun inşallah:)
Favori konum
Itiraf edeyim ki bu sitede okuduğum en harika paylaşımdi.Çok mutlu olmanız dileğiyle.Öyle güzel bir kıpırtı oluşturdu ki.
Eski sevgilinizi boşverin derim yenisiyle devam :))
Uuuuu babyyy :)) Yoruma gell :)Yemek yapmayi bilmiyorsa önlükler takılır ve keyifle yemek yapmayi senden öğrenir
....arada birbirinize çilek yedirirsiniz falan burnunuza kremsanti falan surersiniz..öğrenir yani merak etme yemek yapmayı ve ayrıca o dövme zamanla sana cok seksi gelebilir
Bir erkektee önce nereye bakarsiniz?Daha dün dudaktaydık ne ara sırta indiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?