Ne yaşadım ben şimdi?

Nefret,öfke bunlarda bir duygu cesididir
O yuzden boşverip görmeyeceksin eski arkadadınınyaptıklarını
Sen mutlumusun mutlusun tamam bitmiştir gerisi tırı vırı

Nefret,öfke bunlarda bir duygu cesididir
O yuzden boşverip görmeyeceksin eski arkadadınınyaptıklarını
Sen mutlumusun mutlusun tamam bitmiştir gerisi tırı vırı

Aramızı bozacak diye korkuyorum zaten kimbilir ne konuştular, onu da anlatmıyor iyice kafaya taktım.

Aramızı bozacak diye korkuyorum zaten kimbilir ne konuştular, onu da anlatmıyor iyice kafaya taktım.
Konunuzu bende bastan sona okudum ask romanı tadında
İnşallah sonuda hayırlı bi şekilde biter
Doktor beyi bizde az cok tanıdık
Baskasının lafıyla hareket edecek birisi degil
O kişinin canını sıkmasına izin verme
Sen mutlu oldukça o kişi kudurur kudurur en sonunda da bakarki siz hiç iplemiyosunuz işte o zaman o da yakanızdan düşer

İnşallah, çok teşekkür ederim. İçim pek rahat değil ama.

Senden karşılık bulursa daha da üsteler. Yok gibi davranırsan kendi kendine bir iki debelenir sonra çeker gider. Hiç takma sen kafana, gerçekten değmez. Bak senin anarşist doktor da sana yansıtmamaya çalışmış, bil diye söylemiş sadece bence
Siz güzel güzel konuşmaya devam edin, sen de sinirlendiğini ona yansıtma. Olgun adam ne güzel, bilmiştir ne diyeceğini o. Korkma aranız bozulacak olsaydı bundan dolayı, en başından "seni iyi edeceğim, yaralarını saracağım" muhabbetleri olmazdı

Eskisi ipinden boşanmış dana gibi koşturuyo şuan yazık. Hep önce artistlenirler sonra pişman olurlar zaten. Hiç iletişime geçme böylelikle daha çok pişmanlıkla delirmek arasında gidip gelecektir. Sende yeni ilişkinin keyfini sür. :)

Ay öyle mi dersin, biraz rahatladım şu an. Ona hafif yansıtmış olabilirim, gerildim çünkü biraz. :/ Sürekli sordum "Ne, ne konuştunuz, ne anlattı, ne söyledi?" diye. "Ya Astoria ne yapacaksın, hallettim diyorum önemli değil" falan diyor, ben inatla "Önemli olmasaydı bana söylemezdin" falan diyorum. Off, salak Astoria, salak!

Pislik ya, gerçekten 4 sene boyunca bu kadar çabalamış olsaydı ayrılmazdık belki.

İlk anın tepkisiyle çok normal sorman. Kızma kendine sadece uzatma daha fazla, güven anarşist doktoruna

Zaten amaç aranızı bozmak, huzur kaçırmak. Umarım. Başarılı olmaz. Bence doktor civanını al karşına elinde olmadan gelişen bu sıkıcı durumlardan rahatsızlığını dile getir. Bir de senle ilgili geçmişinizle ilgili saçma sapan atıp tutmuyordur ex efendi inşaallah! Var böyleleri çünkü.. ıyyyhhh kıl kuyrukk!!

Off hakkaten insanı ayrılırken taniyormuşsun.Neyseki olgun karsilamis doktorunuz civaniniz.Bak bunu herkes beceremez mesela.Bosver der ama surat sallar soğuk davranir falan.Eskisine gelirsek acaba bu gercekten seni kaybettiği için mi böyle geç bir çaba içinde,yoksa acaba astoria beni aldatti mi diye öğrenme çabasi yedirememe mi.Bence 2.si egosu yüksek olur öküzlerin.Bosverin siz onu.

İşte ben de ne söylediğini bilmediğimden gerildim. Hani kafaya taktı mı takmadı mı, beni rahatlatmak için geçiştirdi mi? Umarım saçmalamıştır da civanım ciddiye almamıştır.

İnşallah gerçekten olgun karşılamıştır, beni rahatlatmak için değildir. Yani öyleyse, kafasında soru işaretleri oluştuysa açıklamak isterdim ama anlatmıyor hiçbir şekilde ne konuştuklarını. Gülüyor, "Önemli değil hallettim canını sıkma" diyor sadece. Ben de 2.'si olduğunu düşünüyorum bu arada, beni kaybetmeyi bu kadar kafasına takıyor olsaydı zamanında bu kadar canımı yakmazdı. Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.

Pislik ya, gerçekten 4 sene boyunca bu kadar çabalamış olsaydı ayrılmazdık belki.

olaya şu mesajdan giriş yapasım geldi:))
niye çabalasındı ki? ast herşeyi hoşgörüp idare ediyordu.

düştüğün durum fena olmuş resmen teyit etmeye gitmiş hani sen arkadaşına söylemiştin ya ayrıldıktan sonra tanıştım diye.
o oraya boynuzlanıp boynuzlanmadığını öğrenmeye gitmiş hiç gurur da yokmuş bunda ast. sırf senin yalan söylediğini ispat etmek için kendini küçük düşürmüş. çok zavallıca bir hareket olmuş.
doktora gelince cevabını vermiş yollamış çok takma kafana.

Doğru söylüyorsun, nasılsa bir enayi Astoria var kesin bu salak Astoria'nın aklına girilmiştir benim kişiliğim, karakterim yok çünkü gittim aldattım hemen. O kadar beyinsiz ki benim ilk ilişkimde aldatıldığımı bile bile yapıyor şunları, rezil. Ya doktor bana söylese şunları şunları konuştuk diye, o kadar takmayacağım. Geldi diyor, e sorarım haliyle ne konuştunuz diye. "Hallettim sen kafana takma, sorun yok canını sıkma" dedikçe kıllanıyorum abuk subuk bir şey mi anlattı diye. Belki kafasında soru işaretleri oluştu, bilmiyorum ki ne anlattı.

o şimdi ilişkinizin senin yüzünden bittiğini kendine ispatlama çabası içinde. kendi hatası yüzünden bittiğini aklı almıyor çünkü aynı durumlarda defalarca geri dönmüş ve kabul edilmiş şimdi niye öyle olmadığını anlamaya çalışıyor.
halbuki birikmişlik diye birşey var.
soru işaretlerine yol açacak şeyler söylediğini sanmıyorum. doktorun kafa çalışıyor onun hangi kuyruk acısıyla kendisine geldiğini anlamıştır. sen seni böyle bir duruma soktuğum için özür dilerim falan deseydin bari.

O kadar süslü bir cümle kurmadım da Çok gergindim çünkü ard arda sıralıyorum kelimeleri. "Yaa sana da çok ayıp oldu, kusura bakma ne olur, seni nereden nasıl bulmuş bilmiyorum" dedim. "Ben biliyorum" dedi güldü. "Canını sıkma, önemli değil cidden" dedi. Ben de üstelemedim artık, çünkü o kadar üstelememe rağmen söylemedi, inat ya tam bir inat çocuk.

Bencede üstelemeyin...
Civanın aklı bulanmış olsaydı soruları birbiri ardına sıralardı...

Oda farkında,eskinin kuyruk acısıyla kıvrandığının...

Bencede üstelemeyin...
Civanın aklı bulanmış olsaydı soruları birbiri ardına sıralardı...

Oda farkında,eskinin kuyruk acısıyla kıvrandığının...

Soruları ardı ardına sıralayacak bir tip değil işte o yüzden kıllanıyorum. Kafasına takılan bir şey varsa da kesin kendi beni gözlemleyerek zihninde oturtmayı planlıyordur. Çünkü genel olarak hareketleri hep beni kırmamak üzerine, mesela yemekte bir laf ediyor hemen arkasından "Kusura bakma seni kırdıysam" gibi bir şey söylüyor. Uzaktan tamam güzel ama böyle de kendi kendine kurabilir hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…