İyi ki günlük konuşmalarımız dışında bir şey yok yazmışım. Şom ağzıma tüküreyim.
Biraz önce civanım aradı, klasik muhabbet ettik sonra "Bugün eski sevgilin buraya geldi" dedi ama gülerek söylüyor yani sanki çok normal bir durummuş gibi. Ben şaka yapıyor zannettim, hatta muhabbet şöyle oldu:
+ Bugün eski sevgilin buraya yanıma geldi hahaha
- Ehehehe ayy gelir mi gelir beklerim
+ Hayır canım cidden geldi.
- Eheheheheneeeeyy??
Sadece arabasını uzaktan gördüğü birinin ismini cismini yerini nasıl buldu da gitti konuştu bilmiyorum. (Bu kadar stalksever bir tip olduğunu da bilmiyordum, ben adamı ayrılırken tanırım oldu adeta) Ne konuştuklarını da bilmiyorum, sordum inatla söylemiyor "Önemli değil, hallettim ben sorun yok sen canını sıkma" falan diyor ama ne konuştular da neyi hallettiler orası muamma. Sadece gelip buna diklenmiş "Astoria'yla ilişkiniz ne zamandan beri var?" diye, onu söyledi. Yav çıldırıcam ben artık ya, kızlar okuyan varsa bir şey söyleyin bu beni ne zaman rahat bırakacak? Arayıp "Beni rahat bırak artık psikopat!" diye bağıra çağıra küfredesim var.
Adam sizi kaybedince 'Astoria elden gidiyeaahhh' diye anca idrak etmiş durumu yazık
O kadar süslü bir cümle kurmadım daÇok gergindim çünkü ard arda sıralıyorum kelimeleri. "Yaa sana da çok ayıp oldu, kusura bakma ne olur, seni nereden nasıl bulmuş bilmiyorum" dedim. "Ben biliyorum" dedi güldü. "Canını sıkma, önemli değil cidden" dedi. Ben de üstelemedim artık, çünkü o kadar üstelememe rağmen söylemedi, inat ya tam bir inat çocuk.
ahaha nerden bulduğunu da mı söylemiş ex.. aklına soru işareti takıldıysa da sana sorsa ne olacak? kimse yoğurdum ekşi demez diye genel bir kural var bizim millette:)) bende olsam zamanla kendim karar veririm.
Soruları ardı ardına sıralayacak bir tip değil işte o yüzden kıllanıyorum. Kafasına takılan bir şey varsa da kesin kendi beni gözlemleyerek zihninde oturtmayı planlıyordur. Çünkü genel olarak hareketleri hep beni kırmamak üzerine, mesela yemekte bir laf ediyor hemen arkasından "Kusura bakma seni kırdıysam" gibi bir şey söylüyor. Uzaktan tamam güzel ama böyle de kendi kendine kurabilir hep.
Haha, beni kaybetme korkusundan değil bence boynuzladım mı boynuzlamadım mı onu öğrenmeye gitmiş hıyar.
Yuh. Şeytan diyo tel aç evet seni aldattım hem de başka insanlar varken defalarca senin ruhun bile duymadı ahaha de kapat. Ama sen yapma bunu :)
Konuuu baya ilerlemis ben sondan en yeni gelismeyi okudum. :)))
Civana ne konusuldugunu ve hatta bu olayi sorma bence bi daha hatta keske soylemeyince israr etmeseydin. Belki abuk sabuk konusmamistir eskisi ama sen israr edince sanki doktorun duymasini istemedigin seyler varmis veya eskisinin anlatabiecegi biseyler varmis gibi olur.
Rahat ol. Abuk sabuk konustuysa bile zamanla seni kendisi tanir ve karar verir herseye. Zaten “eski sevgilin sunu bunu dedi” diyip aciklama beklemek bazen hos olmayabilir. Bosuna gerilirsinuz diye dusunmustur. Bosver sende acma konuyu bidaha.
Eskisiyle ne olursa olsun iletisime gecme yok sayildikca kendiliginden cekilir.
kız senin bu ex iyice psikopata bağladı gülünç duruma düşüyor bence. doktor beyimizin tavrına şahsımdan tam geçer not çok kibar, naif bir o kadar zeki ve hangi durumun içinde olduğunu bilen birisi. eee tıp okumuş sonuçta delinin de alâsını anlıyor demek doktor beye son olarak onun aklında soru işareti kalmadığına ikna olmuşsun tavrında cümleler kurarak rahatsızlığını dile getirebilirsin. ama son kez. ex hödüğü umursandığını anlamasın dikkat ne kadar görmezden gelip hayatınıza, ilişkinize dahil etmezseniz o kadar uzakta kalır. siz hala tatlı tatlı flörtlere devam konuyu takipteyim
cidden uzmanlık alanı neTüh, ruh sağlığı konusunu da doktora kaptırdık iyi mi bari o bende kalsaydıÇocuğun uzmanlık alanı psikiyatri de değil oysa. :)
cidden uzmanlık alanı ne
Noluyo burda 60 sayfalık
Canım muhtemelen tanismaniza vesile olan iki kişinin ismini verdin ya o arkadaşlarını kafalayip buldu doktoru. Bence o arkadaşlarınla bir konuş gerçekten dediğim gibiyse de o kişilerle laf arasinda bir daha beni veya erkek arkadaşımı rahatsız ederse onunla mahkemede görüşeceğiz tarzı inceden tehdit mesajı gönder derim. Meydanı çok boş buldu...
Ayrıca muhtemelen duyunca uzulecegin şeyler söyledi ama doktor bey ciddiye alıp dinlemedi bile onu. İçin rahat olsun o bakima ve ben de öğrenmek için çaba sarf etme derim. Ben olsam ne dedi ne dedi diye sorgulamanı yanlış anlayabilirdim mesela. Hala aklı onda kalmış o yüzden ne dediğini bu kadar merak ediyor derdim. Ya da onu kıskandırmak için benimle görüştüğünü filan dusunebilirdim. Bu olay hiç yaşanmamış gibi devam edin en güzeli
Doğru söylüyorsun, ne bileyim ben de merakıma yenildim birden. Bir de yani mesela düşünsene eşin senin bir arkadaşınla konuşuyor ve inatla aralarında ne konuştuklarını söylemiyor "Tamam hallettim, canını sıkma, sorun yok" falan diyor. Ne bileyim, geçiştirebilir misin oldu o zaman ok diye. İnsan merak ediyor ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?