Bi bakayım astoria en son konusundan sonra ne yapmış dedim ama ateş bacayı sarmış valla :))
Eski sevgiline çok sinirlendim. Astoria çok iyi olmuş o ilişkiyi sonlandırman. Sen anlattıkça şu kertenkele tipli ergenler var ya onlar canlandı gözümde. Inşallah daha sonra başına bela olmaz. Kaçan balık büyük olmuş cidden. Bi de bu tipler asla kendilerini sorgulamaz hep kadını suçlarlar.
Yeni aday adayın da çok hızlı bir şekilde ilişkiyi ilerletmek istiyor gibi geldi bana. Bence biraz ağırdan almalısın. Eski sevgilinle yasadigin soruna gözlerin kan çanağı olacak kadar ağladıysan, duygusal olarak hassas bir dönemindesin. Seni incitmelerine izin verme.
Yemek yapmayi bilmiyorsa önlükler takılır ve keyifle yemek yapmayi senden öğrenir
....arada birbirinize çilek yedirirsiniz falan burnunuza kremsanti falan surersiniz..öğrenir yani merak etme yemek yapmayı ve ayrıca o dövme zamanla sana cok seksi gelebilir
Öğrencilik yıllarında yaptırmış ama pişmanmış gibi durmuyorduNeye benzediğini bilmiyorum ama sırtında dövme olan tek bir karakter var o da bu. İzleyen bir hanım yazdı, diziyi izledikten sonra seksi bulacağım kesinmiş. Dizi bildiğin testosteron kokuyor şöyle bir inceledim de.
ne biliyim ben mesela öyle bir eşim olsun isterdim mutfakta koklasa koklasa yemek yapmak aman kaderime tükürüyum ...O neydii kızzz Biscolata erkeği mi bu?
Ay bir tane normal adam bulmuyorum bir anarşist olanı eksikti.İnşallah seksi bulurum yoksa sürekli bir kurukafayla burun buruna gelemem :/
Yemek yapmayi bilmiyorsa önlükler takılır ve keyifle yemek yapmayi senden öğrenir
....arada birbirinize çilek yedirirsiniz falan burnunuza kremsanti falan surersiniz..öğrenir yani merak etme yemek yapmayı ve ayrıca o dövme zamanla sana cok seksi gelebilir
biz ergenken dizileri bırak net bile yoktu. sevdiğimiz beğendiğimiz tiplerin posterlerini odamıza asardık:))
daha aşırısına kafam basmıyor şu an
o yüzden benden alacağın yorum sağlıklı olmayabilir bu mevzuda. tüm sırt fazla fanatikçe gelir bana:))
ama şöyle sağ yada sol omuz altı ortadaki resim yazıları olmamak şartıyla ok
dizinin adı yazmıyordur diye umuyorum.
merakta ettim yalnız
bu merakla seni daha hızlı davranmaya heveslendirmeden susayım en iyisi
ne biliyim ben mesela öyle bir eşim olsun isterdim mutfakta koklasa koklasa yemek yapmak aman kaderime tükürüyum ...
Dur bakalım zaman neyi gosterir motorda seviyormuseski concona gelirsek takip etme kardeşinden de ne hali varsa görsün .
Sırtını görürsem gerisi gelir biliyorsun di mi?Hazır değilim şu an o kadarına. Hızlıysak da o kadar değil Ama ben de deli gibi merak ediyorum nasıl bir şey diye. Gerçi kötü bulsam da sildir diyecek halim yok adama.
ahaha hatunlar öpücüğe bile hızlı dedi birşey demiyorum o yüzden:))
sen sırtı gördüğünde kulağıma bari söyle nasılmış dövme
Hafta sonu motoruyla almaya gelecek beni, sürpriz bir yere götürecekmiş. :) O ara bakabilirsem bakmayı deneyeyimBu arada ilk defa motora bineceğim kısmetse daha önce hiç binmedim.
konunuza yorum yapmadim ama takip ettim.sizin gibi birisi eski sevgiliniz gibi bi insanla nasil 4 yil gecirdi hic anlamadim.cunku gercekten naif dusunceli kendinden emin bir kadinsiniz.yeni iliskinizde cok mutlu olursunuz insallah. dovme meselesine gelince de Beraber denize falan gidin gorursunuz dovmesini merakiniz giderSırtını görürsem gerisi gelir biliyorsun di mi?Hazır değilim şu an o kadarına. Hızlıysak da o kadar değil Ama ben de deli gibi merak ediyorum nasıl bir şey diye. Gerçi kötü bulsam da sildir diyecek halim yok adama.
pozisyonu iyi ayarla hızlıca tek hareketle sıyır sırtını oldu bitti
çocuk ne olduğunu anlayıp deli midir nedir diye düşünüp seni motordan atana kadar vaktin var
konunuza yorum yapmadim ama takip ettim.sizin gibi birisi eski sevgiliniz gibi bi insanla nasil 4 yil gecirdi hic anlamadim.cunku gercekten naif dusunceli kendinden emin bir kadinsiniz.yeni iliskinizde cok mutlu olursunuz insallah. dovme meselesine gelince de Beraber denize falan gidin gorursunuz dovmesini merakiniz gider
konunuza yorum yapmadim ama takip ettim.sizin gibi birisi eski sevgiliniz gibi bi insanla nasil 4 yil gecirdi hic anlamadim.cunku gercekten naif dusunceli kendinden emin bir kadinsiniz.yeni iliskinizde cok mutlu olursunuz insallah. dovme meselesine gelince de Beraber denize falan gidin gorursunuz dovmesini merakiniz gider
Ya da "Sen de istiyorsun kaçmaaa" deme olasılığı da var o zaman bittim
ya çok tatlısınız
havuza gidin ast kk merak etti hafta sonu motor iptal havuza gidiyoruz de:))
Aaa cidden havuza gitmeyi mi teklif etsem, gerçi buralar yağışlı şu an ama hafta sonuna bir bakayım hava durumuna.
evet öyle yap.
yoksa senin kaplumbağa hızınla meraktan çatlarız bu gidişle
Gerdek gecesi görürüm ben bu gidişle hahsjsjs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?