Esimi tabiki gecistirmem ama bu bizim aramizda sorun olmaz birbirimizi taniyoruz zaten.
Konusuruz da ama sizin tanismaniz bile daha cok yeni.
O yuzden kafasinda soru varsa bile konusmak istemiyorsa israr ederek ekstra soru birakmis olursunuz.
Ben de olsam yeni tanisiyorken duydugum abuk sabuk seyleri sormam. Coook buyuk bir durum soz konusu degilse.
Kendisi anlatmak isterse anlatsin veya cok merak ediyorsaniz israr etmiyormus gibi farkli yollardan sorun o nasil olur bilemiyorum.aslinda bu birazda sizin aranizdaki iletisime bagli.
Ayy doğruuuu. Nasıl aklıma gelmedi tabi o kızlara sordu kesin, tanışıklığı da var. Benim doktor da tanıyor kızları zaten ortak arkadaş. Tabi yaa. Ondan söylemedi bana kızlarla aram bozulmasın diye.
kusura bakma ama bu eskisi iyice kudurmuş
daha ne kadar düşebilir dedikçe daha da düşüyor
Yani başka türlü anca telepatiyle filan bulabilir herhaldeözel güçleri yoksa bu şekilde buldu o kızlarla beraber bile gelmiş olabilir hastaneye. Benim asıl korkum ne dediğinden cok inşallah kavga dovus filan etmemişlerdir. Rezil herif ne demeye karşısına çıktı zaten o bile ne kadar ergen olduğunu gosteriyor. Ay iyi ki kurtuldun bu sümsük heriften...
astoriam bence bu çocuğun hayatına girmesi çok büyük bir şansKimbilir nasıl hareketlere girdi çocuğun karşısında salak salak, kabadayı gibi tavırlar takınmıştır. Öff, çocuk da o kadar naif ki kesin "Astoria böyle hanzolardan mı hoşlanıyor" falan demiştir.
Bilmiyorum ki kavga ettiler mi bana gülerek anlattı ama sinirden de gülmüş olabilir. Hoş bir şey değil sonuçta. O kızlarla beraber gittiyse kızları hayatımdan silerim ama zannetmiyorum, doktorla daha samimi onlar. Eski olanı benim aracılığımla tanıyorlardı. Söyledilerse de ayıp etmişler tabi. Sorucam yarın.
astoriam bence bu çocuğun hayatına girmesi çok büyük bir şans
yani ilerde kötü bi huyu çıkar mı, anlaşamaz mısınız, birbirinizi üzer misiniz yoksa çok çok mutlu mu olursunuz onu bilmiyorum ama ileride ne yaşayacağınızın çok bi önemi yok şu aşamada bence
esas önemli olan şu ki hayatına doktor girmeseydi sen bu eski herifi yine affedecektin
o kadar güzel bi dönüm noktası oldu ki inan bu işin olmasına en çok bu yüzden tüm kalbimle seviniyorum
Eşini geçiştirir misin demişsin ya canım, bak benim eşim de böyledir. İlk başta gıcık olurdum bana anlatmıyor diye ama ne kadar faydalı olduğunu gördüm. Ben çok seviyorum eşimin bu huyunu. Benim exim meselesi olmadı ama herhangi başka bir olay oldu mu kendi halleder ve bana asla yansıtmaz. Ben hallettim bitti, canını sıkmaya değmez der. Ben de ona her türlü güvenirim. O nerede ne diyeceğini çok iyi bilir çünkü..Doğru söylüyorsun, ne bileyim ben de merakıma yenildim birden. Bir de yani mesela düşünsene eşin senin bir arkadaşınla konuşuyor ve inatla aralarında ne konuştuklarını söylemiyor "Tamam hallettim, canını sıkma, sorun yok" falan diyor. Ne bileyim, geçiştirebilir misin oldu o zaman ok diye. İnsan merak ediyor ister istemez.
rahat bırakmaz şuan hazmedemiyor senin bukadar kısa sürede ilişkin olmasını yada kendini aldatılmış hissediyor o yüzden bi süre peşini bırakmıcak sen sağ salım dıkkatlı ol Allah muhafaza manyaklıgına denk gelir sakın kavga etme ve asla yalnız evde buluşma evine gelirse kapıyı açma olay hırsa dönüştü şuan gibiİyi ki günlük konuşmalarımız dışında bir şey yok yazmışım. Şom ağzıma tüküreyim.
Biraz önce civanım aradı, klasik muhabbet ettik sonra "Bugün eski sevgilin buraya geldi" dedi ama gülerek söylüyor yani sanki çok normal bir durummuş gibi. Ben şaka yapıyor zannettim, hatta muhabbet şöyle oldu:
+ Bugün eski sevgilin buraya yanıma geldi hahaha
- Ehehehe ayy gelir mi gelir beklerim
+ Hayır canım cidden geldi.
- Eheheheheneeeeyy??
Sadece arabasını uzaktan gördüğü birinin ismini cismini yerini nasıl buldu da gitti konuştu bilmiyorum. (Bu kadar stalksever bir tip olduğunu da bilmiyordum, ben adamı ayrılırken tanırım oldu adeta) Ne konuştuklarını da bilmiyorum, sordum inatla söylemiyor "Önemli değil, hallettim ben sorun yok sen canını sıkma" falan diyor ama ne konuştular da neyi hallettiler orası muamma. Sadece gelip buna diklenmiş "Astoria'yla ilişkiniz ne zamandan beri var?" diye, onu söyledi. Yav çıldırıcam ben artık ya, kızlar okuyan varsa bir şey söyleyin bu beni ne zaman rahat bırakacak? Arayıp "Beni rahat bırak artık psikopat!" diye bağıra çağıra küfredesim var.
Eşini geçiştirir misin demişsin ya canım, bak benim eşim de böyledir. İlk başta gıcık olurdum bana anlatmıyor diye ama ne kadar faydalı olduğunu gördüm. Ben çok seviyorum eşimin bu huyunu. Benim exim meselesi olmadı ama herhangi başka bir olay oldu mu kendi halleder ve bana asla yansıtmaz. Ben hallettim bitti, canını sıkmaya değmez der. Ben de ona her türlü güvenirim. O nerede ne diyeceğini çok iyi bilir çünkü..
Böyle bir huya, tavıra alışkın olmadığın için sorgulaman normal ilk başta ama artık aranızda konuşulmaya, üstelemene değecek bir konu değil zaten. Hiç ağzınızın tadı bozulmasın boş yere. En güzel günleriniz yeni başlıyor daha, tadını çıkarın
rahat bırakmaz şuan hazmedemiyor senin bukadar kısa sürede ilişkin olmasını yada kendini aldatılmış hissediyor o yüzden bi süre peşini bırakmıcak sen sağ salım dıkkatlı ol Allah muhafaza manyaklıgına denk gelir sakın kavga etme ve asla yalnız evde buluşma evine gelirse kapıyı açma olay hırsa dönüştü şuan gibi
Anlıyorum canım korkularını. Ben de eşime güveniyorum tabi ama eşim biz sevgiliyken de o böyleydi canımİşte kuşum sen eşine güvendiğin için takmıyorsun da biz daha birbirimizi yeni yeni tanıyoruz. Yanlış bir şey düşünmesin hakkımda diye endişeleniyorum gitmiş kabadayı gibi çalıştığı yeri basmış ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum ayıp yani. Çocuk zaten yoğun çalışıyor, uğraşmak zorunda mı bu manyaklıklarla? Ama haklısın, iyice üstelenip ara bozulacak bir konu değil.
Anlıyorum canım korkularını. Ben de eşime güveniyorum tabi ama eşim biz sevgiliyken de o böyleydi canımhatta biz sevgiliyken annesiyle ilgili bir durum oldu (exin iş yeri basmasıyla kıyaslanamaz tabi ama benim için büyük bir sorundu) kendisi halletti yine ve ben ne oldu ne bitti aralarında hala bilmem, bilmek de istemiyorum zaten. En güzeli, en temizi bu bence.
Siz de böyle böyle oluşturacaksınız güveni. Her gün güllük gülistanlık olsa, kötü günlerde nasıl davranacağını bilemezsin o zaman da. Yaşanabilecek kötü senaryolardan biri yaşandı ve en az hasarlı şekilde geçti diyelim
Bir dahaki buluşmanız ne zaman, sen onu söyle? Motorla alacaktı seni, değil mi? Ne giyeceksin karar verdin mi?
Sesli güldüm canım yaİnşallah az hasarlı geçmiştir, bir daha gelip bulaşırsa bu sefer beni siz bile tutamayacaksınız eeehh eytereee beaa.
Ay buradakiler aklıma girdi, havuza gidin dövmesini gör diye de."Havuza gidelim mi?" dedim, "O nereden çıktı" dedi güldü yaa. "Hava çok sıcak" falan zırvaladım ama kaç gündür yağmur yağıyor burada off çocuk tam bir geri zekalı olduğumu düşünüyor kesin.
Sesli güldüm canım yaYağışların durmasını bekleseydin iyiydi
Yapacak da pek bir şey yok, açık açık diyemezsin ya sırtını açar mısın bebeğim diye
Aklıma ne geldi bak, diziden muhabbet açıp sonra da konuyu dövmeye bağlayabilirsen "ya yaptırdıktan sonra bi fotoğrafını çektirseydin, çektirmedin mi" filan diye sorup fotoğrafını göstermesini sağlayabilirsin belki
Ay tabi canım dan diye soramam sapık gibi.Diziyi izlesem konuyu bağlayacağım da sadece şöyle bir baktım hani dövme nasıl bir şeymiş onu anlayabilmek için o kadar. 7 sezon bir de, oyy. Dövmenin olduğu bölümü bulsam oradan bir şeyler mi uydursam ama nereden bulacağım, pef.
Kız hangi bölüm bulabilir miyim diye sons of anarchy back tattoo episode yazdım google görsellere, adamın sadece sırtı değil komple arkası cıbıl çıktı dizi karesindeAy tabi canım dan diye soramam sapık gibi.Diziyi izlesem konuyu bağlayacağım da sadece şöyle bir baktım hani dövme nasıl bir şeymiş onu anlayabilmek için o kadar. 7 sezon bir de, oyy. Dövmenin olduğu bölümü bulsam oradan bir şeyler mi uydursam ama nereden bulacağım, pef.
Kız hangi bölüm bulabilir miyim diye sons of anarchy back tattoo episode yazdım google görsellere, adamın sadece sırtı değil komple arkası cıbıl çıktı dizi karesindehamile hamile bakmayayım en iyisi ben
İlk bölümünü izle en azından, orada soracak bir şey bulmaya çalış veya tavsiyen üzerine başladım, güzele benziyor filan diye gir konuya sen. O çok seviyormuş zaten kaptırır gider büyük ihtimalle
Bir de bu dövmeyi babaannem görürse nasıl açıklayacağız ileride acaba, kesin çocuğun satanist olduğunu falan düşünür hahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?