Ne yaşadım ben şimdi?

hangi dizi olduğunu merak ettim desem konuya ortadan daldım ama

Doktor olmasına güveniyorum zaten, babaannemle ilgilenebileceği bir alan üzerine uzmanlık eğitimi alıyor Allahtan Diziyi zaten hakkında bir fikir edinebilmek için kesin izlemem lazım da, ben bu kadar büyük bir dövmeye hazır değilim ya. Ya beğenmezsem, çocuğa sildir de diyemem. Off. Fotoğrafını istesem gönderir de yani benim bir görmem lazım yine de nasıl duruyor diye.

Kesin izlemen lazım. Tabi dövmenin gerçeği fotoğraftaki gibi olmaz, doğru diyorsun ama arkadaşlardan biri diziyi izledikten sonra bayılacaksın diyordu Hiç belli olmaz iyi ki yaptırmış da diyebilirsin, ön yargılı olmadan izle diziyi sen en iyisi

Bugün başlayayım bari :)

dövmeyi bilmiyorum ama dizi zevkini sevdim benimde izlemeyi düşündüğüm bir diziydi

Dövme bu :) Yani henüz kanlı canlı görmedim ama muhtemelen böyle bir şey.

Diyemem ayol sapık gibi Havuza gidelim hafta sonu diyeceğim ama gök gürültülü sağanak yağışlı gösteriyor şansıma tükürem.

Şaka yapıyorum canım :)
Havuz iyi fikirmiş. Otellerin spor salonlarında falan kapalı havuzlar oluyor da ne bu yüzme aşkı derse bilemedim :))
Spa, masaj falan diyeceğim de fazla gevşemeyin :))

Şaka yapıyorum canım :)
Havuz iyi fikirmiş. Otellerin spor salonlarında falan kapalı havuzlar oluyor da ne bu yüzme aşkı derse bilemedim :))
Spa, masaj falan diyeceğim de fazla gevşemeyin :))

Kız dedi zaten yaa. Söyledim "Havuza gidelim mi" diye, "Nereden çıktı o şimdi" yaptı güldü. Hava burada gök gürültülü sağanak yağışlı kaç gündür, benim verdiğim cevap: "Hava çok sıcak da..." %100 salak olduğuma kanaat getirmiştir artık.

Anlamıştır bence merak ettiğini :) salak değilde sevimli diye düşünmüştür bence :)

Ya bence herkes merak eder, bir de çok korkuyorum beğenmezsem diye. Sildir de denmez bir de baya seviyor belli ki.

Düzgünse vücudu, sırtı falan, omuzları genişse her şekilde yakışıyor. Şekli şemali hoşuna gitmese bile duruşu güzel olacağından çok rahatsız etmez seni bence.

Düzgünse vücudu, sırtı falan, omuzları genişse her şekilde yakışıyor. Şekli şemali hoşuna gitmese bile duruşu güzel olacağından çok rahatsız etmez seni bence.

1.96 boyu var, öyle kaslı falan bir vücudu yok da omuzları falan geniş. Yani torso mu deniyor o gövde kısmına, torsosu uzun. O yüzden küçük bir şey yaptırmamıştır sanırım, umarım hoş duruyordur. Burada bir arkadaş diziyi izlersem dövmeyi de seveceğimi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…