- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
hangi dizi olduğunu merak ettim desem konuya ortadan daldım amaHahsjsjsjssjsj bakma kapa kapaDizi artık nasıl bir şeyse, psikolog gözüyle izleme dediler. Aynen bari bu akşam ilk bölümünü izleyeyim de diziye başladım muhabbeti olsun, zaten yemekte bile anlattı 3 kez en baştan izlemiş bölümleri, ezberlemiştir hepsini.
Doktor kontenjanından tanıştırırsın babanneyle artık. Sırt ağrısı, bacak ağrısı filan varsa bir iki ilgilendi mi gözüne girer merak etmehem daha sen göremedin çocuğun sırtını, babannen ne zaman görecek kim bilir
3 kere izlemek nedir 7 sezonluk diziyi ya. Erkeklerde var bu "testosteron kokulu dizi" aşkı zaten. O kendini kaptırdı mı sen de bir ara lafa girer ya bu dizideki dövme mevzu nedir hepsinde mi var, sen yaptırırken fotoğrafını çekmedin mi filan diye yolunu yaparsın artık. Zaten seve seve anlatır onu da kesin
hangi dizi olduğunu merak ettim desem konuya ortadan daldım ama
Kesin izlemen lazım. Tabi dövmenin gerçeği fotoğraftaki gibi olmaz, doğru diyorsun ama arkadaşlardan biri diziyi izledikten sonra bayılacaksın diyorduDoktor olmasına güveniyorum zaten, babaannemle ilgilenebileceği bir alan üzerine uzmanlık eğitimi alıyor AllahtanDiziyi zaten hakkında bir fikir edinebilmek için kesin izlemem lazım da, ben bu kadar büyük bir dövmeye hazır değilim ya. Ya beğenmezsem, çocuğa sildir de diyemem. Off. Fotoğrafını istesem gönderir de yani benim bir görmem lazım yine de nasıl duruyor diye.
Kesin izlemen lazım. Tabi dövmenin gerçeği fotoğraftaki gibi olmaz, doğru diyorsun ama arkadaşlardan biri diziyi izledikten sonra bayılacaksın diyorduHiç belli olmaz iyi ki yaptırmış da diyebilirsin, ön yargılı olmadan izle diziyi sen en iyisi
dövmeyi bilmiyorum ama dizi zevkini sevdim benimde izlemeyi düşündüğüm bir diziydiSons Of Anarchy :)
dövmeyi bilmiyorum ama dizi zevkini sevdim benimde izlemeyi düşündüğüm bir diziydi
Bu arada kızlar doktor civanım hakkında birkaç bilgi öğrendim.
Kendisi tam bir Sons of Anarchy dizisi hayranı çıktı. Aşırı seviyormuş, bu yüzden motorsiklet kullanmayı falan öğrenmiş motoru da varmış. Hatta okurken bu yüzden oradaki bir karakter gibi sırtına dövme yaptırmış. Neyle karşılaşacağımı bilmiyorum yani Google'ladım çok seksi bir dövme değil.Dövme bu sanırım:
Eki Görüntüle 2156495 Bak böyle daha küçügüde olabilir.senin gösterdigin fotoda sırt komple dövme kaplıydı.umarım bu fotodaki gibi çıkarda senin için sorun teskil etmez
Motorsiklet ve diziyi düşününce bir kuru kafa dövmesi vardır umarım bunun kadar kocaman değildir :)Dövme bu :) Yani henüz kanlı canlı görmedim ama muhtemelen böyle bir şey.
Dövme bu :) Yani henüz kanlı canlı görmedim ama muhtemelen böyle bir şey.
Doktor civanın Azrail dövmesi ile mi gezecekmiş, ironisine kurban olduğun
Hahahahahaha evetGeziyor bile, öğrenciyken yaptırmış bir grup arkadaşıyla. Amaaan hastalar sırtını görmüyor nasılsa
Aç bakayım deseydin
Diyemem ayol sapık gibiHavuza gidelim hafta sonu diyeceğim ama gök gürültülü sağanak yağışlı gösteriyor şansıma tükürem.
Şaka yapıyorum canım :)
Havuz iyi fikirmiş. Otellerin spor salonlarında falan kapalı havuzlar oluyor da ne bu yüzme aşkı derse bilemedim :))
Spa, masaj falan diyeceğim de fazla gevşemeyin :))
Kız dedi zaten yaa. Söyledim "Havuza gidelim mi" diye, "Nereden çıktı o şimdi" yaptı güldü. Hava burada gök gürültülü sağanak yağışlı kaç gündür, benim verdiğim cevap: "Hava çok sıcak da..."%100 salak olduğuma kanaat getirmiştir artık.
Anlamıştır bence merak ettiğini :) salak değilde sevimli diye düşünmüştür bence :)
Ya bence herkes merak eder, bir de çok korkuyorum beğenmezsem diye. Sildir de denmez bir de baya seviyor belli ki.
Düzgünse vücudu, sırtı falan, omuzları genişse her şekilde yakışıyor. Şekli şemali hoşuna gitmese bile duruşu güzel olacağından çok rahatsız etmez seni bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?