bence ona sormalısın bunu...bu ciddi bir konu cunku...yalan hic biseye benzemez
Iyi bile susmuşsun...ben dayanamazdim
Isin icine yalan girdi mi isler değişir....sebebi ne olursa olsun
Açık açık soracaksın tabiki. Sen sevgilim olmadı demiştin ama ben burcudan bunları duydum diye. Mantıklı bi açıklaması vardır umarım. Resmen yalan söylemiş
Geçen gün burcuyla konuşurken, senden bahsettik kendimi çok özel hissettim ilk sevgilisi benmişim dedim burcuya :))) burcu da o sırada doktor un daha önce sevgilisi oldu ki diyince çok şaşırdım.. sanırım yanlış anladım .. daha önce sevgilin warmıydı ? Ben olsam böyle sorardım. Ya kızı unutamadıysa birbirimize benziyoruz vs diye kendine hiç kaygı yaratma bence.. bunu zaman gösterecek. Hiç ihtimal vermiyorum gerçi..Aklıma abuk subuk şeyler geliyor, ya kızı hala unutamadıysa benimle de benziyoruz diye beraberse? Beni mi çekiştirdiniz Burcu'yla der belki. Nasıl soracağımı bilemiyorum, hadi sorsam bile yalan söyleme olasılığı yine var. İçim rahatlamaz ki.
Kafanda kurup üzülme yarın konuşurken sor erteleme sende rahat etİnanın banlı olmasam hemen yazacaktım buraya, kafamda kura kura çıldırmak üzereydim.
Geçen gün burcuyla konuşurken, senden bahsettik kendimi çok özel hissettim ilk sevgilisi benmişim dedim burcuya :))) burcu da o sırada doktor un daha önce sevgilisi oldu ki diyince çok şaşırdım.. sanırım yanlış anladım .. daha önce sevgilin warmıydı ? Ben olsam böyle sorardım. Ya kızı unutamadıysa birbirimize benziyoruz vs diye kendine hiç kaygı yaratma bence.. bunu zaman gösterecek. Hiç ihtimal vermiyorum gerçi..
Kafanda kurup üzülme yarın konuşurken sor erteleme sende rahat et
Konunuzu en baştan itibaren okudum ve yorumlara güldüğüm çok oldu gece gece eşi yanımda duymasın diye burnumu kapatıyordum nefessiz kalıp tahtalı köyü boyluyacaktım az kalsın
Şimdi en son yazdığına gelirsek benim aklıma direk okurken” nasılll yaaa bu yaşa kadar doktor olup sevgilisi nasıl olmaz sallamasın” dedim açıkcası. Şimdi okuyunca sakin bir şekilde düşününce bence onu anlatacak kadar değerli bulmuyor tamamen çıkarmış olmalı hayatından. Kıza da gelirsen kız zaten çok kıskançmış belli ki çok seviyormuş ya da seviyor hala orasını bilemiyoruz maalesefdoktor civanının sana söylememesine çok sert çıkma derim. Kafaları karıştıran soruya gelirsek bu kızs benzediğin için mi sana yakınlaştı? Acı ama gerçek olabilir ne yazıkki umarım iyi olur her şey hakkınızda canım yaaa benim de kafam allak bullak oldu merakla takipteyim..
Aynen öyle en kötüsüne hazırla ki sonradan çok üzülmeyesinEhehe merhaba, bildirim yağmurunuza tutuldum zaten anladım :) Ya inşallah dediğiniz gibidir değerli bulmadığı için anlatmamıştır ama kendimi en kötüsüne hazırlıyorum. Gelişmeleri bildiririm, teşekkür ederim.
Gelene kadar kendini yiyip bitirmeyeceksen yüz yüze kanuşmak daha mantıklı.Telefonda mı sorayım direkt? Ailesinin yanına gidecek ama. Buraya döndüğünde yanına mı uğrasam?
Aynen öyle en kötüsüne hazırla ki sonradan çok üzülmeyesinama içimden bir ses diyor ki bak gör o ilk öptüğünden sonra iki gün aramamış ya arayıp konuşunca için rahatladı onun gibi olacak elbet vardır geçerli bi sebebi..
Gelene kadar kendini yiyip bitirmeyeceksen yüz yüze kanuşmak daha mantıklı.
Daha fazla ertelemeden yarın sorup içini rahatlat ozamanGene aynısı olur mu acaba? :/
Öğrendiğim andan itibaren yedim, buraya sormadan işleri batırmak istemediğimden çaktırmadım ona. Nasıl başardım bilmiyorum hala.
Daha fazla ertelemeden yarın sorup içini rahatlat ozamanüzülme sen kıyamam ya
Kötü düşünme ki kötü olmasın( büyükler öyle der)Huff, kendimi hazırlayayım şimdiden ben o zaman en kötüsüne. "Astoria, sen çok iyi bir insansın ama..." ile başlayacak cümlelere.Tam da mutlu olurum sanmışken ya, ne zaman gülecek yüzüm acaba?
Gene aynısı olur mu acaba? :/
İnşallah geçerli yüreğini ferahlatan bir sebebi vardır sabırlı ol kendi kendini yeme sakin davran ani hareket edip pişman olma her şey gönlünce olsun astoria
merhaba konunuzu ben de heyecan ve umutla takip ettimhemen hemen öznur hanım gibi düşündüm.
bence eski sevgili konusunu arkadaşınızdan duyduğunuzu doğrudan söylemeniz hoş olmayabilir. ki kendisi de bir önceki mevzuda hassas davranmış ortak arkadaşlarınızı hiç dahil etmemiş. belki bahsedilen kıza karşı hissettikleri sevgililik boyutunda değildi. sevgili olmak onun için ne ifade ediyor acaba
sevgilim olmadı demesi gercekten tuhaf sonuçta gayet normal karsılanabilecek birsey, bence konuya çok da önem vermiyormuş gibi anlattırmaya çalışın sevgiliden kastı neymiş
ben de bu şekilde sorardım. konunun üzerinde çok durmamış 2 gündür kendi kendini hiç sömürmemiş gayet özgüvenliGeçen gün burcuyla konuşurken, senden bahsettik kendimi çok özel hissettim ilk sevgilisi benmişim dedim burcuya :))) burcu da o sırada doktor un daha önce sevgilisi oldu ki diyince çok şaşırdım.. sanırım yanlış anladım .. daha önce sevgilin warmıydı ? Ben olsam böyle sorardım. Ya kızı unutamadıysa birbirimize benziyoruz vs diye kendine hiç kaygı yaratma bence.. bunu zaman gösterecek. Hiç ihtimal vermiyorum gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?