Ne zaman gelecekler?

Şuan kimseyi kabul edecek durumda değilim Görmüyo musun canim sm cikiyo düzenim otursun gelirler de hey Allahım !

Walla evet bu zihniyette eşle diken üstündeyim evlendiğimden beri ya konu anasına gitmek ya da onun gelmesi , bakalım ne olacak , o kadın bize gelirse aynen onun yaptığını yapmaya çalışacam , yüze bakmamak !!!

Ha bi de dün perdeleri takarken biri gelcek olursa koşturmaca bilmem ne ye girmek istemiyorum ev hazır olsun diyo , mantıklı açıklamalar yapmaktan vazgeçtim zaten eşime , daha da delirdiğimle kalıyorum hep , ama bu defa bu konuyu açarsa yine açıklama yapcam sonu kavga zaten , ya Yen'i düzen kuruyoruz ama benimki anam anan gelmeler derdinde , Yen'i de evli değiliz hani

ya o zaman ne seninkiler ne de benimkiler bize gelmeyecek. eşit.
belki kocan sırf pislik olsun diye bunu ikide bir dile getiriryordur. kimi de ' ben sana sorarım ' diyip fırsatını buldu mu öç alma derdine düşer. ( benim erkek kardş. malesef bu huy vardır. cok kötü, kaç kere ve hala da uyarırız ama yok anacım. adam fırsatını buldu mu lafı acı acı sokar )
?? psikolojik bir savaşa dönüştürmeden konuş sen konuş.
canım balım cigerim den gir bu konudan cıkmak üzeryken canımlara bagla
ne diyecegini bilemesin

Aileniz gelsin gitsin,bak senin ailen geldi benimkinide çağıralım gelsinler diyecek,onun derdinde eşiniz. Şimdi dese siz hayır diyebilirsiniz ama aileniz gelip gittikten sonra ama senin ailen geldi ben birşey demedim deme şansı var

Ben ne yapsam da yakın zamanda annesi gelecek buna engel olamam sanmıyorum , çünkü annesi bi yolunu bulacak Ankara'ya gelecek , kimde kalacak ? Bize güvenip gelecek , ama ben napacağımı biliyorum artık !!! Öyle oğlunu fişekleyip daha biz buraya yerleşmeden gelme muhabbetleri yapıyor , çünkü eşim annenler ne zaman gelecek dediğinde gülerek sormuştum seninkiler ne zaman gelecek diye , yakında gelir Benim annem demişti eşim , o zaman bir hafta olmuştu biz buraya taşınalı şimdi iki hafta , eşim e söylemiş demek ki geleceğini , ya eşimin annesidir gelsin kalsın falan deme inceliği bırakmadı zerrece , ne yüzle nasıl gelip kalacak benle ne konuşacak o süreçte evimde nasıl hareket edecek ben de gerçekten merak ediyorum arkadaşlar

kocan çıldırmış heralde. onu ne ilgilendirir ya senin anneni arayıp çağırıyor ne zaman geleceksiniz falan diyor? allahım ben kıyameti koparırdım o kesin!!! bilmiyorum ama böyle canımı sıkacağıma çok pis azarlardım ben bir daha sorduğunda, gelmeyecek benim annemler ve onlar gelene kadar kimseyi de istemiyorum derdim. niye takmış ki kafayı eve birilerinin gelmesine. misafir gelince o mu ilgilenecek her şeyler, sabah öğle akşam ne yemek yenilecek, buzdolabinda ne var diye o mu düşünecek? bulaşıkları toplayacak mı mesela, girip banyoyu temizleyecek yıkayacak mı? ohoo 2 kişinin derdi bile bir sürüyken, özellikle çalışan insanlar için çok zor, bir de habire yatılı misafir mi arıyor eve? neden ya nedennnn?

ya kızlar ben bu gidip çocuklarının evinde birkaç hafta hatta birkaç ay kalan anne babaları anlamıyorum. benim bekar halimle annem gelse 2 gün kalır gider, tatil yeri mi çocukların evi? herkesin kendi düzeni var, ben babamın evine gittiğimde ilk günden kendi evimi özlüyorum insan duramıyor. bu bazı anne babalar neden böyle meraklı başkasının evinde yaşamaya? yaşamak diyorum çünkü zaruri bir durum olmadıkça bir hafta falan öylesine başkasının evinde kalmanın mantığını anlayamam ben. tatil yeri olsun, gezmek tozmak için iyi bir yer olsun yine anlarım. yahu mesela bi insan ankarada ne yapabilir :)

neyse allah sana kolaylık versin ama eşin evinin huzurunu düşünmüyor. seni hiç düşünmüyor. çağırırsa çağırsın annesini, sizin daha önceki meseleleriniz ne bilmiyorum ama bu konuyu hep okudum, sen de birisi gelmemiş gibi davranırsın. özel hiçbir davranışta bulunmaz, hassasiyet göstermezsin.

Hay ağzını yiyeyim, saçmalık annemi çağırması ev yerleşmemişken, annem gil gelse de herşeyi ile ben ilgileneceğim , az kaldı ben de çıldıracağım eşimin davranışlarından , az kaldı ... annemler gelmişti bir defa zaten eskiden ama eşim burnumuzdan getirmişti ailesi yüzünden , ne oluyor bize gelip yaşayınca ben sinirli biriyim artık işten güçten evlilikten yorulmuş bir insanım kimseyi çekecek durumda değilim , anası biz nişanlı ilken geldi kaldı benim bekar evimde , haberim bile yoktu annem geliyor dedi eşim ve geldi anası , şimdi ne olacak merak ediyorum ,ben de hiçim sevmem başkasında kalmayı rahat edemem hastalıklı gibi olurum o derece .

sabredebilecekseniz konuşun

açıkça neden soruyorsun bunu diye eşinize sordunuzmu?

yorumlarınızı okudum hep tahmin üzerine

kv daha nişanlıyken öylesine gelip sende mi kaldı? ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda. belki de o sınırı sen çekmeliydin taa o zaman. demiş miydin eşine "annen neden geldi" diye?

benim kv ısrarla ama ısrarla beni çağırıyor. bir de öyle gelir misin falan değil, ne zaman geleceksiniz diye. ben gelmeyeceğim neden geleyim diyorum. bi keresinde yine aldı cevabını, hemen ardından nişanlımı aradı. yanımdaydı o da. ee diyor ne zaman geleceksiniz :)) gelin artık havalar soğuyor falan filan... oğlu da geçiştirdi durdu.

ee baktı bahar geliyor, bu sefer yine oğlunu ağzından konuşuyor ne zaman geleceksiniz düğün salonu bakmaya falan. gelmiycem ben dedim, o da nereden çıktı? ve ben sırf çağırıp durduğu için, emrivakilerden nefret ettiğim için düğün olana kadar da gitmiycem onların memlekete. kalmak istemiyorum evlerinde. bunu da nişanlıma açıkça söyledim. "aslında ben size gelebilirdim, gelmemek için hiçbir engelim yok, ama istemiyorum:)" dedim... o da neden bile diye sormadı. soramaz çünkü sorarsa cevaptan hoşlanmayacaktır.

neyse işte. bazen karşı taraf sınırını bilmeyince sen göstereceksin. üzüldüm sana.

Walla canımaslında ben baştan beri sınır koymakla meşgulüm be bu yüzden de eşimle çok sorun yaşadık, şimdi annesi iyi miyetli seni davet etmiş gibi oluyor sen cadılık yapmış oluyorsun , nişanlının gözünde böyle , ben de hep nettim aynı senin gibi ama eşimin farklı bir takıntısı bar aile konusunda v een büyük sorunu bu konuda yaşıyoruz , sen evlenince onların memleketinde mi yaşayacaksın yoksa sadece salon bakmak için mi çağırıyor kv n? Kv mi zaten sevmem ama eşimin bu ısrarları ile iyice nefret ettim çünkü gazı anasından alıyor , ben ne t oldukça hep kavga ettik biz o yüzden sizlere de soruyorum , biraz önce telde eşimle konuştuk yağmur yağıyor dedi , bahardan falan bahsedilince ben de Benim memleketin baharı güzel olur dedim , o da hemen diyor ki : götüreyim mi seni memelekete ? Ama asıl dert ordan anasına geçmek !!! Beni götürmek , sürekli aramız iyi olsun diye uğraşması beni delirtiyor herşey daha da kötü oluyor o kadınla iyi olmam da mümkün görünmüyor , neyse ben de dedim ki eşime ya bi sakin ol ya gidecez gelcez gelecekler daha iki hafta olmuş muhitimi bile gezmedim , yok o gelcek mi bu gelecek mi gidecez mi deyip duruyorsun dedim , hemen sinirlendi tabi , ne diyorsun ne alakası var bilmem ne !! Ya sakin ol sakin dedim , yol parası yorgunluk falan hiç gözüne gelmez mi bi insanın ya !!

Son düzenleme:
Eveeet hanımlar ... eşimin anası kardeşi karısı ( elti) ve çocukları geliyormuş sanırım yarın gelecekler mişşşşş!!! Bugün ya da yarın dedi eşim , hadi anası nın dr işi varmış ( papucumun hastalığı ) diğerleri ne iş ?? Aynı ilde iken evime adımını atmayan insanlar buraya gezmeye geliyorlar ve beni arayan Yok , bana soran Yok , bahane dr işi , diğer oğlu araba ile getirecekmiş miş !! Çocuklu bir aile ve kaynana kişisi geliyor ve ben çalışan bir insanım , o kadar uzak yoldan gelip de iki gün sonra dönmeyecekleri aşikar !! Beynim yandı bu yüzsüzlükten , bana akıl verin lütfen , en az hasarla nasıl atlatacam , eşimin erkek kardeşi getirecekmiş ve onunla aramızda tek bir Muhabbet olmadı , iyi akşamlar dediğimde yüzünü çeviren bi pislikti o , ne yüzle gelecek , karısını v e çocuğunu getirecek Benim evime , beynim yandı sabahtan beri

eskiden kendi aileniz kayınvalidenler var diye gelmiyorlarsa (ya da eşin o sebeple gelmediklerini düşünüyorsa)

gelisinler bırak yataklarını falan hazırlama. yorganı çarşafı bırak koltuklara kendileri halletsin.
yemekleri de söyle eşine dışaıdan pratik ve hesaplı şekilde halletsin veya sen ilk geldikleri gün hariç orta halli pratik yemekler yap. sofrayı da toplarlardır inşallah eltinler...
tavır yaptığını belli etmeden güler yüzle ben yorgunum deyip erkenden uyu.

Anasına mümkün mertebe tavrımı belli edeceğim çünkü çok yıprandım onun yüzünden , çok.... çok,, yüzsüzlüklerini düşündükçe deliriyorım

Anasına mümkün mertebe tavrımı belli edeceğim çünkü çok yıprandım onun yüzünden , çok.... çok,, yüzsüzlüklerini düşündükçe deliriyorım

siz elbette daha iyi bilirsiniz ama bazı tipler aman gelin üzülsün aman gelin sinirlensin modundalardır ya eğer p tiplerdense fırsat vermeyin.

Hiç öyle sahteden gülmeyi beceremem ben, kitap gibiyimdir, aç oku. Hemen belli olur her şey. Belli olmasa da belli ederim ben. :)

Yerinde olsam hoşgeldin bile demem eşinin kardeşine, biri beni görünce yüzünü çevirecek ve utanmadan evime gelip yüzsüzlük yapacak öyle mi? Evime gelince ben de aynısını yaparım o zaman, misafir falan filan da dinlemem. Ev sahibi gibi de davranmam hatta, çarşafları düşürüyormuş gibi atarım önlerine, bahane olarak da ay çok yorgunum kollarım tutmuyor falan derim. Yemek de pişirmem, onlardan beklerim. Çalışan kadınım sonuçta di mi? :) Hem ayrıca eşimin ailesi değiller mi, ne misafiri? Ev sahibi sayılır onlar. Bırak yapsınlar :) Ama öncesinde de eşime laf dokundururum, niye beni aramıyorlar, bana haber vermiyorlar, bu evi çekip çeviren kim, insan dil ucuyla da olsa arar söyler falan diye... Anladığım kadarıyla illet insanlar, eşin de aileci. Bırak evi git diyeceğim ama onlara o fırsatı vermemek lazım bence. :) Aksine rahatsız olmadığını, hatta onları tınlamadığını hissettirmek en güzel tavır olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…