- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
Walla kv kolay kolay gitmez , kardeşi ni işten çıkartmışlar
Esiniz yer ariyormusEveeet hanımlar ... eşimin anası kardeşi karısı ( elti) ve çocukları geliyormuş sanırım yarın gelecekler mişşşşş!!! Bugün ya da yarın dedi eşim , hadi anası nın dr işi varmış ( papucumun hastalığı ) diğerleri ne iş ?? Aynı ilde iken evime adımını atmayan insanlar buraya gezmeye geliyorlar ve beni arayan Yok , bana soran Yok , bahane dr işi , diğer oğlu araba ile getirecekmiş miş !! Çocuklu bir aile ve kaynana kişisi geliyor ve ben çalışan bir insanım , o kadar uzak yoldan gelip de iki gün sonra dönmeyecekleri aşikar !! Beynim yandı bu yüzsüzlükten , bana akıl verin lütfen , en az hasarla nasıl atlatacam , eşimin erkek kardeşi getirecekmiş ve onunla aramızda tek bir Muhabbet olmadı , iyi akşamlar dediğimde yüzünü çeviren bi pislikti o , ne yüzle gelecek , karısını v e çocuğunu getirecek Benim evime , beynim yandı sabahtan beri
Walla onların yaptığı gibi yüze bakmama stilini denemeyi düşünüyorum eşime de çok belli etmeden , lanet olsun diyorum başka da bişey demiyorum , kv ile aynı ilde idik , o zamanlar söylüyordu , dr a gittiğimde hemen gelemezdim oğlum un orda evi olsaydı demişti bana , oğlunun orda evi var bakalım ne b.k yemeye çalışacak , ben işe gittiğimde evimde nasıl duracaklar ya delircek gibi oluyorumYuh yaa, yuh ! Uzağa da gelmişsin kurtulamamışsın. Vallahi bunlar mahsus yapıyor, sırf huzursuz etmek için. Çok kızıyorum ya, çok çok. Hepsi mi aynı olur arkadaş ! Defolsun otursun evinde, ne işi var arkanızdan koştur koştur geliyor. Pislikler.
Vallahi iş yine sana ve eşine düşüyor. Ama iyilikle ama kötülükle, bir şekilde konuşup gönderin.
Walla onların yaptığı gibi yüze bakmama stilini denemeyi düşünüyorum eşime de çok belli etmeden , lanet olsun diyorum başka da bişey demiyorum , kv ile aynı ilde idik , o zamanlar söylüyordu , dr a gittiğimde hemen gelemezdim oğlum un orda evi olsaydı demişti bana , oğlunun orda evi var bakalım ne b.k yemeye çalışacak , ben işe gittiğimde evimde nasıl duracaklar ya delircek gibi oluyorum
Walla aklıma gelen şey burda iş ayarlamasını isteyeceği abisinden , o kadar ciddi sorunlar yaşadım ki hala kabuslar görüyorum hala !!! Umarım buraya yerleşmek abisinin paçasına yapışmak geçmiyordur akıllarından , ama içime doğan hep çıkıyor onları tanıdığım kadarı ile ! İki günde kendimi öyle çok sıktım ki , allahım uzak etsin onları bizden , şu kandil günü lütfen herkes içten bir amin desin hanımlar ...kardeş işten çıkmış ya bence telefonda bu konuşuldu eşiniz de annemle gelirsin kafan dağılır gibi bir öneride bulunmuş olabilir o yüzden de yıllardır gelmeyenler geliyordur
Allah yardımcınız olsun
Hepimizin de tahmin ettiği gibi olmuş malesef..Çok sinir bozucu gerçektende..Tam kac kisi suresiz yatili olarak misafirliye geliyor..Böyle düşüncesiz insanlara gıcık oluyorum..Benim esimin aileside aynı böyle...En son geldiklerinde yastık bile yetmedi eşimle kendimizinkini de verdik...Allah tan bir gece kaldı sadece bizimkiler.Eveeet hanımlar ... eşimin anası kardeşi karısı ( elti) ve çocukları geliyormuş sanırım yarın gelecekler mişşşşş!!! Bugün ya da yarın dedi eşim , hadi anası nın dr işi varmış ( papucumun hastalığı ) diğerleri ne iş ?? Aynı ilde iken evime adımını atmayan insanlar buraya gezmeye geliyorlar ve beni arayan Yok , bana soran Yok , bahane dr işi , diğer oğlu araba ile getirecekmiş miş !! Çocuklu bir aile ve kaynana kişisi geliyor ve ben çalışan bir insanım , o kadar uzak yoldan gelip de iki gün sonra dönmeyecekleri aşikar !! Beynim yandı bu yüzsüzlükten , bana akıl verin lütfen , en az hasarla nasıl atlatacam , eşimin erkek kardeşi getirecekmiş ve onunla aramızda tek bir Muhabbet olmadı , iyi akşamlar dediğimde yüzünü çeviren bi pislikti o , ne yüzle gelecek , karısını v e çocuğunu getirecek Benim evime , beynim yandı sabahtan beri
Bence de eşimden buluyorlar bu yüzü , kardeşi gil gece başka yere geçtiler , anası burda kaldı , kaç gün kalacak bellimdeğil , kardeşimgilim gitmesine çok sevindim , elti Kişisi ile konuşmak zorunda kalıyorum , birebir yaşanmış bir olay Yok onunla , paylaşımda Yok , nasılsınız işler nasıl alıştınız mı diyen olmadı , yine ben sordum ben konuştum ama anası ilr değil kardeşi ile de değil elti ile konuştum , ne kadar yüzsüzlük bu , beni arayan gelcez diyen olmadı , defolup giderler inş kısa sürede , nefret ediyorum hepsinden , anası ile de birebir hiç konuşmadım , memnun olmadığını ı Ziyadesi ile anlamıştır , ama umrunda değil gibi davranıyor , pislik , ne yüzle geldi aklım şaştı beynim yandı, ha bi de kapıdan girince eşim elini öptü , bana da uzatıyor elini !!! Eşim de gördü ama öpmedim , pislik şeytan aynı ilde otururken az çektirmedi, o ilden taşındım ikinay sonra damladı , neymiş dr randevusuymuş !! Gezme olsun ona dr bahane !!! Şeytan şeytan , bir de modern takılır , ayak ayakta üstüne atmış netten sörf yapıyor salonda gitmedim yanına , yatağını eşim yaptı , gitti yattı yatarken de görmedim , çay ve yemek Faslı'nda nasıl alıştın mı iş güç hasıl diye dlinin ucu ilr bile sormadı , bıktım yapıcı olmaktan , allahından buldum bana da uzak olsun evliliğime de !!! Anasını arayıp kandilini kutluyor bir de gözüme soka soka, dün geve anası gilin olduğu şehirden kaldılar , sabah ordan anasının evinden yola çıktılar oysaki , hayırlı evlattır aynı zamanda kv Kişisi !!!Ne muamele goruyosan aynısını uygula... Yalnız eşinin gelmeleri konusunda ısrarları var gibime geldi bana. Yani bu yüzü kocadan buluyorlar anladigim kadariyla
amin ,Kendi annesini çagiracak, sana senin aileni de istiyor gibi gozukerek yol yapacak. Sonra da ama ben senin ailenin gelmesini istiyorum sen ise benimkileri istemiyorsun vs diyecek.
Edit: gelmisler bile. Allah yardimcin olsun
senin tavırlarına eşinin bir tepkisi var mı peki? ya da genelde eşler hemen tepki vermezler de biriktirirler ama en ufak tartışma anında anında hepsini topluca vururlar yüzüne. Kv yüzsüz onu anladık. sabret nasıl olsa gidecek. bi daha gelmez diyemicem çünkü tavırlarını çok umursadığı söylenemez sanırım. Ama emin ol oğluna bunları kullanıyordur. dikkatli olBence de eşimden buluyorlar bu yüzü , kardeşi gil gece başka yere geçtiler , anası burda kaldı , kaç gün kalacak bellimdeğil , kardeşimgilim gitmesine çok sevindim , elti Kişisi ile konuşmak zorunda kalıyorum , birebir yaşanmış bir olay Yok onunla , paylaşımda Yok , nasılsınız işler nasıl alıştınız mı diyen olmadı , yine ben sordum ben konuştum ama anası ilr değil kardeşi ile de değil elti ile konuştum , ne kadar yüzsüzlük bu , beni arayan gelcez diyen olmadı , defolup giderler inş kısa sürede , nefret ediyorum hepsinden , anası ile de birebir hiç konuşmadım , memnun olmadığını ı Ziyadesi ile anlamıştır , ama umrunda değil gibi davranıyor , pislik , ne yüzle geldi aklım şaştı beynim yandı, ha bi de kapıdan girince eşim elini öptü , bana da uzatıyor elini !!! Eşim de gördü ama öpmedim , pislik şeytan aynı ilde otururken az çektirmedi, o ilden taşındım ikinay sonra damladı , neymiş dr randevusuymuş !! Gezme olsun ona dr bahane !!! Şeytan şeytan , bir de modern takılır , ayak ayakta üstüne atmış netten sörf yapıyor salonda gitmedim yanına , yatağını eşim yaptı , gitti yattı yatarken de görmedim , çay ve yemek Faslı'nda nasıl alıştın mı iş güç hasıl diye dlinin ucu ilr bile sormadı , bıktım yapıcı olmaktan , allahından buldum bana da uzak olsun evliliğime de !!! Anasını arayıp kandilini kutluyor bir de gözüme soka soka, dün geve anası gilin olduğu şehirden kaldılar , sabah ordan anasının evinden yola çıktılar oysaki , hayırlı evlattır aynı zamanda kv Kişisi !!!
nasıl kullanbilir oğluna?senin tavırlarına eşinin bir tepkisi var mı peki? ya da genelde eşler hemen tepki vermezler de biriktirirler ama en ufak tartışma anında anında hepsini topluca vururlar yüzüne. Kv yüzsüz onu anladık. sabret nasıl olsa gidecek. bi daha gelmez diyemicem çünkü tavırlarını çok umursadığı söylenemez sanırım. Ama emin ol oğluna bunları kullanıyordur. dikkatli ol
nasıl kullanbilir oğluna?
oğluna ben defalarca anlattım ne kadar kırgın olduğumu anasına,
deliridiğimi,stresten çocuk olmaıdğını,
daha hala oğlu anası için dolacaksa bana karşı artık birşey diyemem...
eşimle iki gündür kötüyüz çok yıprattım kendimi, bi beni arayabilirdi kv dedim, kıızm geliyoru zfalan..
o da yok dedim,
e o zman seni aramayana sen de geldiğinde hak ettiği gibi davranırısn dedi eşim de,
ya ben artık rol yapmaktan içim eatmaktan panik atak gibi oldum, yanıyor tüm vücudum,
bu kadından ciddi hıncımı amak sitiyorum,
nasıl dikkatli olamma lazım canım?
evet teşekkür ederim canım,Dikkat derken şundan bahsediyorum. Ben bunları çok gördüm ve eminim çok kişi de şu yazdıklarımı onaylar. Sakın konu bu olduğunda kocam arkamda, beni destekliyo, bişey demiyo diye güvenme... Çok net!!
Adamlar o an sussun, konu büyümesin, başım şişmesin diye seni haklı çıkaran ya da destekleyen ifadeler kullanıyorlar. Sen de buna güveniyorsun mesela. Ama anne boş durmayacak... Oğluna her fırsatta bizi nasıl ağırlıyo, bize nasıl davranıyo diye doldurup ilmek ilmek işliyordur. buna adım gibi eminim. Kaynanalarda fix durum bu değişmez. ve koca da sana bişey demiyordur ama herşeyi bilinçaltına kaydediyordur.
Yarın bigün en ufak bir tartışma çıktığı an seni destekleyen o koca birden annem haklı diyerek başlar cümleye, ve haklı olduğunu düşünerek yaptığın herşeyi senin oyle bir burnundan getirir ki sen bile şok olursun. Çünkü anne gün içindeki telefon konuşmaları ya da tavırlarıyla onu o kıvama hazırlar. Bunu ben çevremde çok gördüm, burda da çok okudum... Seni bu yüzden uyarıyorum sadece
cok iyi anliyorum canim. İnsallah cok kalmazlar. Biz cogu kadin kafamizdan atamiyoruz, hatta kafamizin icinde kavga etmeye devam.ediyoruz elde olmadan. Ama olan yine bize oluyor. Biz stres yasiyoruz. Şehirleri ayirmişsiniz, insallah az durup giderler, insallah uzak olup rahat edersiniz. Bizim ne kadar zorlandigimizi anlamiyor erkekler. Ama sen de calisiyorsun, 4 4luk hizmet vs zaten mumkun degil.amin ,
bana yaptıkları aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum,
içimde beş yılın öfkesi dolu, bir de beni aramadan etmeden evime geldiler, aklım durdu, çok öfkeliyim,
o kadına olan öfkem beni yedi bitirdi
Bence de eşimden buluyorlar bu yüzü , kardeşi gil gece başka yere geçtiler , anası burda kaldı , kaç gün kalacak bellimdeğil , kardeşimgilim gitmesine çok sevindim , elti Kişisi ile konuşmak zorunda kalıyorum , birebir yaşanmış bir olay Yok onunla , paylaşımda Yok , nasılsınız işler nasıl alıştınız mı diyen olmadı , yine ben sordum ben konuştum ama anası ilr değil kardeşi ile de değil elti ile konuştum , ne kadar yüzsüzlük bu , beni arayan gelcez diyen olmadı , defolup giderler inş kısa sürede , nefret ediyorum hepsinden , anası ile de birebir hiç konuşmadım , memnun olmadığını ı Ziyadesi ile anlamıştır , ama umrunda değil gibi davranıyor , pislik , ne yüzle geldi aklım şaştı beynim yandı, ha bi de kapıdan girince eşim elini öptü , bana da uzatıyor elini !!! Eşim de gördü ama öpmedim , pislik şeytan aynı ilde otururken az çektirmedi, o ilden taşındım ikinay sonra damladı , neymiş dr randevusuymuş !! Gezme olsun ona dr bahane !!! Şeytan şeytan , bir de modern takılır , ayak ayakta üstüne atmış netten sörf yapıyor salonda gitmedim yanına , yatağını eşim yaptı , gitti yattı yatarken de görmedim , çay ve yemek Faslı'nda nasıl alıştın mı iş güç hasıl diye dlinin ucu ilr bile sormadı , bıktım yapıcı olmaktan , allahından buldum bana da uzak olsun evliliğime de !!! Anasını arayıp kandilini kutluyor bir de gözüme soka soka, dün geve anası gilin olduğu şehirden kaldılar , sabah ordan anasının evinden yola çıktılar oysaki , hayırlı evlattır aynı zamanda kv Kişisi !!!
Aslında iş tamamı ile eşte bitiyor , biz napsak da boş , bir de yüzsüzleşirse Allah bize yardım etsinAyyy pek çok yönüyle benimkine benziyor ya yemin ederim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Ben bir kavgada "yeter ya, bizi yalnız bırakın artık, her gün gece yarısına kadar bizimlesiniz, eşimle evimde rahat oturmak istiyorum" dedim. Ama nasıl sinirliyim, kızıyorum, kv gayet güleryüzlü "evet, haklısın, doğru, düşünemedik" dedi, o kavganın üzerine yine kalkıp gitmedi, oturdu on ikiye dek oğluyla.
Kendilerini ve yaptıklarını o kadar haklı ve doğru görüyorlar ki. O evi ve eşinizi kişisel mallarıymış gibi düşünüyorlar. Her şeyi yapabileceklerine inanıyorlar.
Bu çekingen kalan kocaların da.........
Aslında iş tamamı ile eşte bitiyor , biz napsak da boş , bir de yüzsüzleşirse Allah bize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?