Ne zaman?

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar eşiniz değerinizi, artık sizin bir aile olduğunuzu ne zaman anladı. Bir yıllık evliyiz. Daha tam anlamış değil. Hep böyle olmayacak değil mi? Kendi ailesinden başka benim onun ailesi olduğumu ne zaman anlayacak

Evlenmeye karar verdiğimiz zaman bir aile olmaya karar vermiştik ve hep bunun bilinciyle hareket ettik...

Canım hemen olmuyor bence sabret..zamanla..ama siz konusmalisiniz güzel bir dille.gercekten ilk etapta kadında erkekte anlayamayabiliyor.beraber yaş aldıkça,paylaştıkça aile kavramı oturuyor.

Cok genel bı soru olmuş aılesıne cok duskunse bu biraz azalır ama geçmez sıze yeni evlıyken değer vermıyorsa sonraları hıc vermez

Bizimde bu tarz sorunlarımız oldu, eşim çocukları çok seviyor.bence çocuk olduğu zaman erkeklerin evine bağlılığı da artıyor, tabi çocuk sevgisi varsa. Evin neşesini, aile ortamını bence çocuk ortaya çıkarıyor, sonuçta ilgilenmesi gereken bi can var ortada, bakalim bende beklemedeyim, bi olsaydi minigimiz bence sorunlarımız çözülecek. Sizinkide çözülür bence

Değerinizi bilen insanla evlenmez misiniz zaten? Bilmiyorsa, zaten baştan evlenilmez. Aile olduğunuzu anlamak diye bir şey olduğunu da sanmıyorum. Evlilik belli bir olgunluğa gelip, kendi hayatını, ailesini kurmak isteyen insanların yaptığı bir şey. O olgunluk yoksa, yapılan evlilik değil, evcilik oyunu gibi oluyor. Umarım eşiniz geç de olsa olgunlaşır.

Benim kıymetimi biliyor şükür ki. Sadece aile bilinci yeterince yok diye düşünüyorum.

Oyle bir dunya yok! Simdi eviyle ilgilenmeyen adam, cocuk olduktan sonra da misafir gb cocugu sevip gidiyor yine anasinin evine. Yegenini kosa kosa hastaneye götürürken ilacini nobetciden alirken, kendi cocugu ateasler icinde yanarken bu ilaci sabah alsak olmuyor mu diyor. Cevremde örnekler cok var. Bosuna kendinnnnniiiiizi. Kandirmayin. Ya oldugu gb kabul edin ya da ona uyun. O size hicbir zaman uymmayacak!

Boyle soyluyorsunuz sonra cocuklu bosanma konulari aciliyor.
Cocuk da mutsuz oluyor sorunlu insanlar yetisiyor.

Geçen gün bir konu vardı. 2 veya 3 çocuklu bir kadın, eşinin ailesiyle altlı üstlü oturuyormuş. Eşi her yemeğini annesinin dizinin dibinde yiyormuş. Kadının yaptığı yemekleri yemiyormuş hiç. Çocuk yapınca düzelir diye kendinizi kandırmayın.

1 senede anlamadıysa bundan sonra da anlaması biraz zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…