Bende pıt diye olacak sanıyordum. Bu sene mayıs ayında kesinleşti gözüyle bakıp buraya üye oldum müjde verecektim. Çünkü edindiğim bütün bilgileri üye olmadan buradan öğrenmiştim. Elimde patladı negatifler. İşin kötüsü adet düzenin şaştı stresten kocamla aramı bozdum. Durduk yere adama patladım. Ama yıl 2020 yediğimiz içtiğimiz hiç bişey doğal değil. Sağlıklı tek yiyecek yemiyoruz herhalde hepsi oynanmış. Ağızdan çıkan herşey duaymış dua et.rabbim hayırlısıyla versin inşallah. Ama benim de bir sorum var konu açmayı düşünüyordum. Ben alkol alıyorum ara ara sigara içiyorum. Yediğimiz herşey de maşallah ambalajlı. Ankarada yaşıyorum. İster istemez market alışverişi yapıyorum. Millet hamile kalmadan doktora gitmiş değer ölçtürmüş birşeyler yapmış. Ben sadece korunmayıp günlerimi takip ediyorum. Sizce nasıl olmalı? Öncesinde doktora mı gitmek lazım yoksa hamilelikte sonra mı bilemedimArkadaşlar ben bu işin bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aydır uğraşıyorum her ay hüsran bir de insanların lafını çekiyorsun bukadar stres üstüne. Düşünmemek gerekiyormuş ama o da çok zor 30 yaşındayım eşim 34 olacak bu ay, yaş geçiyor diye endişeliyim. Yarın doktora gidiyoruz inşallah bir çare bulabilir sizde nasıl durumlar
İnşallah olur canım, Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha dur. Bende 2019 kasımdan beri deniyorum ama şans artık ne yapalım. Allaha sitem etmek olmazRabbim aratmadan ağlatmadan yıldırmadan yıpratmadan versin isteyen herkese bende 4 aydır istiyorum bu 5 olcak daha bşy yok
Aynen öyle... İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine <3Canım herşeyin hayırlısı olsun İnan bu çok önemli Allah biliyor zamanını en kısa sürede ve en hayırlı zamanda nasp eder inşallah bizde 11 ay olacak istiyoruz doktorada gittim bişey yok Allah’a bıraktık artık o biliyor zamanını
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk hamileliğim dışında 2. Ve bunda nasıl hamile kaldığımı bile anlamadım çok çabuk hamile kalan bir insanım ben korunmazsam eşim çocuk hastası olduğu için dikkat etmiyor 4.de olur bizimArkadaşlar ben bu işin bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aydır uğraşıyorum her ay hüsran bir de insanların lafını çekiyorsun bukadar stres üstüne. Düşünmemek gerekiyormuş ama o da çok zor 30 yaşındayım eşim 34 olacak bu ay, yaş geçiyor diye endişeliyim. Yarın doktora gidiyoruz inşallah bir çare bulabilir sizde nasıl durumlar
Ne güzel Allah bağışlasın inşallah bizim de olurRabbim isteyen herkese nasip etsin ilk hamileliğim dışında 2. Ve bunda nasıl hamile kaldığımı bile anlamadım çok çabuk hamile kalan bir insanım ben korunmazsam eşim çocuk hastası olduğu için dikkat etmiyor 4.de olur bizimUzun süre doğum kontrol hapı içmek de iyi değil istemeyince korunmak daha zor bence
Canım selam. Bence o kadar çok istiyorsan öncelikle alkol ve sigarayı azaltarak bırakmalısın. Şimdiden doktora gidip hormon testlerinizi eşinizin sperm testini yaptırabilirsiniz ki içiniz rahat olsun. Bir sorun varsa önceden bilinsin vakit kaybı olmasın. Buarada sakın sakın eşinle aranı bozma. Şu dönemde ençok ona ihtiyacın olacak. Benim eşim çok sakin hep destek olduğu için stresimi bastırıyor biraz. Bizim de sorunumuz yok testlerde ama yine de olmuyor 1 yıldır buradan birbirimize destek olalım diye topik açtım son çareBende pıt diye olacak sanıyordum. Bu sene mayıs ayında kesinleşti gözüyle bakıp buraya üye oldum müjde verecektim. Çünkü edindiğim bütün bilgileri üye olmadan buradan öğrenmiştim. Elimde patladı negatifler. İşin kötüsü adet düzenin şaştı stresten kocamla aramı bozdum. Durduk yere adama patladım. Ama yıl 2020 yediğimiz içtiğimiz hiç bişey doğal değil. Sağlıklı tek yiyecek yemiyoruz herhalde hepsi oynanmış. Ağızdan çıkan herşey duaymış dua et.rabbim hayırlısıyla versin inşallah. Ama benim de bir sorum var konu açmayı düşünüyordum. Ben alkol alıyorum ara ara sigara içiyorum. Yediğimiz herşey de maşallah ambalajlı. Ankarada yaşıyorum. İster istemez market alışverişi yapıyorum. Millet hamile kalmadan doktora gitmiş değer ölçtürmüş birşeyler yapmış. Ben sadece korunmayıp günlerimi takip ediyorum. Sizce nasıl olmalı? Öncesinde doktora mı gitmek lazım yoksa hamilelikte sonra mı bilemedim
Aynen haklısın canım adet zamanına kadar sakinim ama olduğum hafta bikaç gün gelemiyorum kendime kafamı dağıtmaya çalışıyorum elimden fazla da gelen bişey yok zaten bekliyoruz napalımCanım herşeyin hayırlısı olsun İnan bu çok önemli Allah biliyor zamanını en kısa sürede ve en hayırlı zamanda nasp eder inşallah bizde 11 ay olacak istiyoruz doktorada gittim bişey yok Allah’a bıraktık artık o biliyor zamanını
Merhaba canım ne oldu haber verecektinBu ay gebelik olursa inşallah size bilgi vereceğim çünkü uygulama tutmuyor demektir olursa çünkü uygulamaya göre 2 gün önceydi degerlendirdik ama 2 gün sonra doktora gittim agrım var diye muayene ederken yumurtanın çatladığını söyledi bugün mutlaka yapın dedi Ve biz uygulamaya göre 2 gün önce saniyoduk bakalım bekliyorum
Canım genelde kasıklarda sancı oluyor. Akıntı ve ateşin yükseliyormuş ama bunlar bende pek olmuyor. Ovulasyon testlerini dene istersenKizlar ovulasyon doneminde ne gibi belirtiler var sizlerde ogrenebilirmiyim ?
Aradan 9 gün geçmiş dırumlar nedir sende canım hadi iyi haberler inşallahBu ay gebelik olursa inşallah size bilgi vereceğim çünkü uygulama tutmuyor demektir olursa çünkü uygulamaya göre 2 gün önceydi degerlendirdik ama 2 gün sonra doktora gittim agrım var diye muayene ederken yumurtanın çatladığını söyledi bugün mutlaka yapın dedi Ve biz uygulamaya göre 2 gün önce saniyoduk bakalım bekliyorum
Merhaba canım maalesef günümden bile önce adet oldum Doktora gittim ıntihap için ilaç verdi 2 3 ay daha bekleyelim dedi Şimdi soğan kürüne başladım bu sayfada okudum çok yararını gören var bugün 2. Günüm 15 gün yapacağım bakalımMerhaba canım ne oldu haber verecektin
Kızlar üzülmeyin destek olalım birbirimizeeİnşallah bizde biran önce hamile kalırız ben çok üzülüyorum
Merhaba canım maalesef günümden bile önce adet oldum Doktora gittim ıntihap için ilaç verdi 2 3 ay daha bekleyelim dedi Şimdi soğan kürüne başladım bu sayfada okudum çok yararını gören var bugün 2. Günüm 15 gün yapacağım bakalım
[/QUOTE
Anladım canım iltihap için soğan kürü birebir evet gebelik olmasa bile seni rahatlatır iltihap yönünden hayırlı haberlerini bekliyorum
Yaaaa kıyamam inşallah biz de tadarız bu duyguyu. Bu süreçte tavsiyelerin var mı peki bizlere canımBende çok uğraştım en sonunda oldu çok zorlu bir süreç canım
Yaaaa kıyamam inşallah biz de tadarız bu duyguyu. Bu süreçte tavsiyelerin var mı peki bizlere canım
İki gün sonra doktora gideceğim kızlar bence aşılama diyecek ama zannetmem o da olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?