Ne zormuş hamile kalmak

Ah kuzum. O kadar iyi anlıyorum ki senii. Beni de her ay eşim teselli ediyor. Herşeyi denedikten sonra Allaha bırakmak lazım yapabildiğimiz kadar. Çalışıyorsan işine odaklan ya da başka şeylere odaklan. Başkalarının laflarını da dinleme sakın. Evlenmeden önce neden evlenmedim diye konuşuyorlardı.Şimdi çocuk diye konuşuyorlar. Ne yapalım hayatımızı onlara göre şekillendiremeyiz. Sen güzel kalbini ferah tut. Belki de hiç olmayacak Allah nasip etmeyecek. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi nasip

Evet belki de hiç olmayacak ama ne bilim insan işte üzülmem dese de üzülüyor.Beni de eşim her ay teselli ediyor allahtan çok anlayışlı eşimden yana şanslıyım sorumsuz değil en basından beri benimle bu yolda doktor doktor.Artık ne denesem onu da bilmiyorum tüp bebek aklıma geliyor o da tutmazsa yıkım olur diye düşünüyorum geri çekiliyorum.Bi yılım dolsunda bakalım elimden geleni gücüm neye yetiyorsa yapacam.Böyle bebek görünce içim gidiyor resmen çok zormuş Allah düşmanıma vermesin.isteyen herkese de nasip etsin.

Ben de senin gibiyim ama güçlü olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Güzel düşünelim güzel olsun. Sen bir de çakşır kökü suyunu dene bakalım nasıl olacak youtubeda vidyoları var

Kızlar selam.Femeradan sonra Çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti adetime 1 hafta var ama ben bugün adet oldum. Neden olur ki böyle ilaçlardan mı

Eşinizin değerleri düşük müydü

Keçi boynuzu kürü içti hep. Ve proxeed plus kullandı. İleri hareketlilik bizde de kötüydü. Bunlar sayesinde düzeldi
Yaaa. Bende keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum. Bide incir kürü yaptım onu veriyorum, yeni başladık biz İnşallah düzelir ya

Yaaa. Bende keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum. Bide incir kürü yaptım onu veriyorum, yeni başladık biz İnşallah düzelir ya

Düzenli kullansın emin ol iyi geliyor. Proxeed de kullanabilir. İlaç değil o dediğim vitamin oluyor. Birde L arginimiydi neydi ondan kullandı. Sporcular da takviye amaçlı kullanıyor bu dediklerimi

Canım emin ol Allah herşeyin en doğrusunu en doğru zamanda veriyor ben evlendim evlendiğim ilk ay hamile kaldım balayında hamile kalmışım sanırım çok mutlu oldum ama düşükle sonuçlandı ve sonra sanırım o psikolojiyle 4 5 ay olmadı sonra oldu demekki hemen olmaması gerekiyormuş diye düşündük sende hep hayırlısını iste canım benim

Düzenli kullansın emin ol iyi geliyor. Proxeed de kullanabilir. İlaç değil o dediğim vitamin oluyor. Birde L arginimiydi neydi ondan kullandı. Sporcular da takviye amaçlı kullanıyor bu dediklerimi
Düzenli kullanıyor simdilik İnşallah düzelir

Sizin değerler nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…