Ah kuzum. O kadar iyi anlıyorum ki senii. Beni de her ay eşim teselli ediyor. Herşeyi denedikten sonra Allaha bırakmak lazım yapabildiğimiz kadar. Çalışıyorsan işine odaklan ya da başka şeylere odaklan. Başkalarının laflarını da dinleme sakın. Evlenmeden önce neden evlenmedim diye konuşuyorlardı.Şimdi çocuk diye konuşuyorlar. Ne yapalım hayatımızı onlara göre şekillendiremeyiz. Sen güzel kalbini ferah tut. Belki de hiç olmayacak Allah nasip etmeyecek. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi nasipHepsi temiz cıktı canım.yok onu denemedim sadece.yaş 28 evleneli 10 ay oldu hiç korunmadık doktor aşılama önerdi 6 yumurtam oldu 3 ü olgundu yine tutmadı inanır mısın.kilolu da değilim sürekli bişeyler araştırıyorum denemediğim ne kaldı onu da bilmiyorum.durum canımı çok sıkıyor elimde değil keşke elimde olsa da üzülmesem.benle evlenen arkadaşlarım hepsi karnı burnunda.bide milletin dengesiz lafları çocuk yok mu tembel çıktınız falan her ay ağlamaktan kendimi ne hale getirdim.bilmiyorum napacam
Evet belki de hiç olmayacak ama ne bilim insan işte üzülmem dese de üzülüyor.Beni de eşim her ay teselli ediyor allahtan çok anlayışlı eşimden yana şanslıyım sorumsuz değil en basından beri benimle bu yolda doktor doktor.Artık ne denesem onu da bilmiyorum tüp bebek aklıma geliyor o da tutmazsa yıkım olur diye düşünüyorum geri çekiliyorum.Bi yılım dolsunda bakalım elimden geleni gücüm neye yetiyorsa yapacam.Böyle bebek görünce içim gidiyor resmen çok zormuş Allah düşmanıma vermesin.isteyen herkese de nasip etsin.Ah kuzum. O kadar iyi anlıyorum ki senii. Beni de her ay eşim teselli ediyor. Herşeyi denedikten sonra Allaha bırakmak lazım yapabildiğimiz kadar. Çalışıyorsan işine odaklan ya da başka şeylere odaklan. Başkalarının laflarını da dinleme sakın. Evlenmeden önce neden evlenmedim diye konuşuyorlardı.Şimdi çocuk diye konuşuyorlar. Ne yapalım hayatımızı onlara göre şekillendiremeyiz. Sen güzel kalbini ferah tut. Belki de hiç olmayacak Allah nasip etmeyecek. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi nasip
Ben de senin gibiyim ama güçlü olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Güzel düşünelim güzel olsun. Sen bir de çakşır kökü suyunu dene bakalım nasıl olacak youtubeda vidyoları varEvet belki de hiç olmayacak ama ne bilim insan işte üzülmem dese de üzülüyor.Beni de eşim her ay teselli ediyor allahtan çok anlayışlı eşimden yana şanslıyım sorumsuz değil en basından beri benimle bu yolda doktor doktor.Artık ne denesem onu da bilmiyorum tüp bebek aklıma geliyor o da tutmazsa yıkım olur diye düşünüyorum geri çekiliyorum.Bi yılım dolsunda bakalım elimden geleni gücüm neye yetiyorsa yapacam.Böyle bebek görünce içim gidiyor resmen çok zormuş Allah düşmanıma vermesin.isteyen herkese de nasip etsin.
Denerim canımBen de senin gibiyim ama güçlü olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Güzel düşünelim güzel olsun. Sen bir de çakşır kökü suyunu dene bakalım nasıl olacak youtubeda vidyoları var
Canım selam. Gittin mi doktora nedir durumlarAynen bi görün doktora canım. Haberlerini bekliyorum
Eşinizin değerleri düşük müydüCidden bende bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. İlk korunmasız ilişkiden sonra hemen saf gibi hamile kalacağımı sandım. Ama eşimdede bendede sorun çıktı. Sorun hal oldu dedik hamile kaldım bu sefer kalbi gelişmediği için sonlandırdık. Şimdi de yine hamile kalamıyorum
Öyle ama yaş ilerledikçe ihtimal azalıyor ya ondan endişeleniyor insan süre uzadıkça30 olunca noluyomus 35 yasindayim hamileyim takmayin kafaniza
Eşinizin değerleri düşük müydü
Nasıl normale döndü benim eşiminde hareketsizlik çok kötüDüşüktü ama normale döndü şimdi
Nasıl normale döndü benim eşiminde hareketsizlik çok kötü
Yaaa. Bende keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum. Bide incir kürü yaptım onu veriyorum, yeni başladık biz İnşallah düzelir yaKeçi boynuzu kürü içti hep. Ve proxeed plus kullandı. İleri hareketlilik bizde de kötüydü. Bunlar sayesinde düzeldi
Yaaa. Bende keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum. Bide incir kürü yaptım onu veriyorum, yeni başladık biz İnşallah düzelir ya
Canım emin ol Allah herşeyin en doğrusunu en doğru zamanda veriyor ben evlendim evlendiğim ilk ay hamile kaldım balayında hamile kalmışım sanırım çok mutlu oldum ama düşükle sonuçlandı ve sonra sanırım o psikolojiyle 4 5 ay olmadı sonra oldu demekki hemen olmaması gerekiyormuş diye düşündük sende hep hayırlısını iste canım benimArkadaşlar ben bu işin bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aydır uğraşıyorum her ay hüsran bir de insanların lafını çekiyorsun bukadar stres üstüne. Düşünmemek gerekiyormuş ama o da çok zor 30 yaşındayım eşim 34 olacak bu ay, yaş geçiyor diye endişeliyim. Yarın doktora gidiyoruz inşallah bir çare bulabilir sizde nasıl durumlar
Düzenli kullanıyor simdilik İnşallah düzelirDüzenli kullansın emin ol iyi geliyor. Proxeed de kullanabilir. İlaç değil o dediğim vitamin oluyor. Birde L arginimiydi neydi ondan kullandı. Sporcular da takviye amaçlı kullanıyor bu dediklerimi
Sizin değerler nasildiDüzenli kullansın emin ol iyi geliyor. Proxeed de kullanabilir. İlaç değil o dediğim vitamin oluyor. Birde L arginimiydi neydi ondan kullandı. Sporcular da takviye amaçlı kullanıyor bu dediklerimi
Sizin değerler nasildi
Peki keçi boynuzunu ne kadar kullandıHiç hatırlamıyorum ki oldu çünkü baya
Peki keçi boynuzunu ne kadar kullandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?