Ben evlendigim zaman gittim çocuk dusunmuyorduk sonra çocuk düşündüğümüz zaman gittim henüz denemelere bile başlamadan. Tüm tetkikler yapıldı sorun çıkmadı 5. Veya 6. Ayda hamile kaldım ama o süreç gerçekten zor oluyo artık kedi köpek kuş yavrularına bakıp agliyodumArkadaşlar ben bu işin bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aydır uğraşıyorum her ay hüsran bir de insanların lafını çekiyorsun bukadar stres üstüne. Düşünmemek gerekiyormuş ama o da çok zor 30 yaşındayım eşim 34 olacak bu ay, yaş geçiyor diye endişeliyim. Yarın doktora gidiyoruz inşallah bir çare bulabilir sizde nasıl durumlar
Çok umut verici bir yazı olmuş. Sizin adınıza çok sevindim. Bakalım bizim bekleyişlerimiz nezaman son bulacakBen evlendigim zaman gittim çocuk dusunmuyorduk sonra çocuk düşündüğümüz zaman gittim henüz denemelere bile başlamadan. Tüm tetkikler yapıldı sorun çıkmadı 5. Veya 6. Ayda hamile kaldım ama o süreç gerçekten zor oluyo artık kedi köpek kuş yavrularına bakıp agliyoduminsan hem umudunu kaybediyo hem de içinde kocaman bi umut taşıyor. Hamile kaldığım ay o zaman henüz bilmiyoruz . Ben de artık bi doktora gidiyim dedi. Süreç kısa oldu bende ama yıprattı bir sürü kür denedim stres oldum hormonlarım alt üst oldu. Bu ay olmaz dediğim ay beklentisiz olduğum ay nasip oldu. O ay beklemememin nedeni de doğru günleri degerlendirmedigimizi düşünüyodum eşim nobetciydi
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınsiz de ümidinizi kaybetmeyin ve yolu ne olursa olsun pes etmeyin
Yaaa çok üzüldüm tabi herşeyin hayırlısı. Peki adetin geçtiğine göre bebiş var yani dimi canımBende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay sonrası çok üzücü bir ailevi olayım oldu dedim iyi ki kimyasalmis bu stresle nasıl başa çıkardım. Adetimi hep takip eden ben bu ay takvim bildirimiyle geciktigini öğrendim öyle unutmuşum. Nasip herşeyin başı. Vaktinde sağlığıyla gelsin inşallah bebeğiniz
Hiç bilmiyorum bugün 8. Günüm gecikmenin yarın test alicamYaaa çok üzüldüm tabi herşeyin hayırlısı. Peki adetin geçtiğine göre bebiş var yani dimi canım
Ayyy hadi bakalım güzel haberler ver canım bize deeHiç bilmiyorum bugün 8. Günüm gecikmenin yarın test alicam
Negatif sonuçAyyy hadi bakalım güzel haberler ver canım bize dee
Canım belli olmaz bozma moralini adet olana kadar umut var belki geç döllenmedirNegatif sonuç
Hiç bilmiyorum stresten falan da gecikmiş olabilir kimyasal gebelik bu kadar etkilemez diyr biliyordum ama doktora gidicem. Randevu alamadim dolu devlet hastanesi muaynaneye gidicemCanım belli olmaz bozma moralini adet olana kadar umut var belki geç döllenmedir
Kızlar selam dün 5 günlük femeradan sonra doktora gittim. Sadece 1 yumurtam gelişmiş 26 mm hemen çatlatma iğnemi oldum bumdan sonra değerlendirmelere başlayacağız yeniden sizde durumlar nasıl
Bilmiyorum ki 5 gün kullan gel dedi. Aynı gün iğneyi vurduk. Bakalım nasıl olacakEpey büyümüş yumurtan doktor daha önce iğneyi vursaydı keşke
İnşallah tutar
Aynen bi görün doktora canım. Haberlerini bekliyorumHiç bilmiyorum stresten falan da gecikmiş olabilir kimyasal gebelik bu kadar etkilemez diyr biliyordum ama doktora gidicem. Randevu alamadim dolu devlet hastanesi muaynaneye gidicem
Çok teşekkür ederimAynen bi görün doktora canım. Haberlerini bekliyorum
Canım bende evleneli 10 ay oldu denemediğim yöntem kalmadı olmuyor olmuyor psikolojim çok bozuldu önerisi olan yok muArkadaşlar ben bu işin bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aydır uğraşıyorum her ay hüsran bir de insanların lafını çekiyorsun bukadar stres üstüne. Düşünmemek gerekiyormuş ama o da çok zor 30 yaşındayım eşim 34 olacak bu ay, yaş geçiyor diye endişeliyim. Yarın doktora gidiyoruz inşallah bir çare bulabilir sizde nasıl durumlar
Canım doktora gittin miCanım bende evleneli 10 ay oldu denemediğim yöntem kalmadı olmuyor olmuyor psikolojim çok bozuldu önerisi olan yok mu
Gittim canım rahim filmi çekildim temiz çıktı eşimin sperm testide iyi bi kez aşılama denedik negatif oldu soğan suyu süt buharı incir havuç denemediğim kür kalmadı kendi haline bıraktım yine olmadı klomen çatlatma iğnesini de defalarca denedim yine olmuyorCanım doktora gittin mi
Canım o zaman akışına bırakman daha iyi olur. Çünkü çok yoğunlaşınca da stresten olmuyor. Benim de temiz testlerim bu ay da olmazsa hsg çekilecek. Kocaman bi belirsizlik hepimiz için. Çakşır kökü filan denedin mi ben aldım ama henüz kullanamadım. Bu ay da bi geçsin de olmadı onu kullanacağım ben bide. Buarada hormon testleri yaptırmış mıydın senGittim canım rahim filmi çekildim temiz çıktı eşimin sperm testide iyi bi kez aşılama denedik negatif oldu soğan suyu süt buharı incir havuç denemediğim kür kalmadı kendi haline bıraktım yine olmadı klomen çatlatma iğnesini de defalarca denedim yine olmuyor
Hepsi temiz cıktı canım.yok onu denemedim sadece.yaş 28 evleneli 10 ay oldu hiç korunmadık doktor aşılama önerdi 6 yumurtam oldu 3 ü olgundu yine tutmadı inanır mısın.kilolu da değilim sürekli bişeyler araştırıyorum denemediğim ne kaldı onu da bilmiyorum.durum canımı çok sıkıyor elimde değil keşke elimde olsa da üzülmesem.benle evlenen arkadaşlarım hepsi karnı burnunda.bide milletin dengesiz lafları çocuk yok mu tembel çıktınız falan her ay ağlamaktan kendimi ne hale getirdim.bilmiyorum napacamCanım o zaman akışına bırakman daha iyi olur. Çünkü çok yoğunlaşınca da stresten olmuyor. Benim de temiz testlerim bu ay da olmazsa hsg çekilecek. Kocaman bi belirsizlik hepimiz için. Çakşır kökü filan denedin mi ben aldım ama henüz kullanamadım. Bu ay da bi geçsin de olmadı onu kullanacağım ben bide. Buarada hormon testleri yaptırmış mıydın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?