Ne zormuş hamile kalmak

Ben onu kullandım ya olmadı

Aynen canım şuana kadar tek çıkan ıntihap bakalım bide bunu deneyim inşallah olur.Sen ne yaptın ne durumdasın

Aynen canım şuana kadar tek çıkan ıntihap bakalım bide bunu deneyim inşallah olur.Sen ne yaptın ne durumdasın
Ben doktora gidip geliyorum. Femera verdi doktor bu hafta çatlatma iğnesi olacağım. Yine olmazsa rahim filmi çekilecek. Adım adım ilerliyoruz koca bi belirsizliğe doğru bakalım

Doktoruma sorarım canım bunu da onaylarsa kullanırım ondan habersiz birşeyler denemeye korkuyorum açıkçası

Valla korkuyorum ben ya 5 yıldır yasmin kullanıyorum.Adet sancılari icin vermişti doktor evlenincede korunma amaçlı.Bebek düşünmeye başladık hapı bırakınca uzun süre hamile kalamazsam diye korkuyorum
Canım şimdiden stres yapma Allah bilir. Önceden bi doktora görün istersen var mı bi engel bir sıkıntı diye için rahat olsun

Umudunu kaybetme canım yine de ben de aşılamaya doğru ilerliyorum sanırım. Deneyimlerini anlatırsın bize de
Cnm ben ilk defa geçen ay başladım doktora gitmeye rahim filmi ve çatlatma iğnesi oldum ama iğneden sonra heralde iki gün değerlendirebildik enfeksiyon kaptım .aynen paylaşırız hangi aşamada oldugumuzu

İnşallah en kısa sürede verirsin bize müjdeli haberi

Ben doktora gidip geliyorum. Femera verdi doktor bu hafta çatlatma iğnesi olacağım. Yine olmazsa rahim filmi çekilecek. Adım adım ilerliyoruz koca bi belirsizliğe doğru bakalım
Olacak inşallah canım gönlünü ferah tut sen soğan kürü kullanmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…