Ben onu kullandım ya olmadıCanım ben preseedle hamile kaldım hem de ilk denemem de..
Tüp bebek olayına gitmeden önce bunu bir dene derim hem kuruluğa iyi geliyor hem de rahme güçlü ve hızlı bir biçimde yolluyor zaten internette araştırıp bakabilirsin
Artık doktorumda tavsiye ediyor ki doktorum Bursa’nın en iyi doktorudur her 3 ayda bir ödül alır hep
Ben ilk denememde onunla hamile kaldım canım yani ondan dedim sende anne olucaksın tüm isteyenler inşallah tez zamanda anne olurlarBen onu kullandım ya olmadı
Amin inşaallah Rabbim tez zamanda nasip etsin hepinizeNe güzel Allah bağışlasın inşallah bizim de olur
7 aydır uğraşıyorumRabbim aratmadan ağlatmadan yıldırmadan yıpratmadan versin isteyen herkese bende 4 aydır istiyorum bu 5 olcak daha bşy yok
Ben doktora gidip geliyorum. Femera verdi doktor bu hafta çatlatma iğnesi olacağım. Yine olmazsa rahim filmi çekilecek. Adım adım ilerliyoruz koca bi belirsizliğe doğru bakalımAynen canım şuana kadar tek çıkan ıntihap bakalım bide bunu deneyim inşallah olur.Sen ne yaptın ne durumdasın
Umudunu kaybetme canım yine de ben de aşılamaya doğru ilerliyorum sanırım. Deneyimlerini anlatırsın bize deİki gün sonra doktora gideceğim kızlar bence aşılama diyecek ama zannetmem o da olsun
Doktoruma sorarım canım bunu da onaylarsa kullanırım ondan habersiz birşeyler denemeye korkuyorum açıkçasıCanım ben preseedle hamile kaldım hem de ilk denemem de..
Tüp bebek olayına gitmeden önce bunu bir dene derim hem kuruluğa iyi geliyor hem de rahme güçlü ve hızlı bir biçimde yolluyor zaten internette araştırıp bakabilirsin
Artık doktorumda tavsiye ediyor ki doktorum Bursa’nın en iyi doktorudur her 3 ayda bir ödül alır hep
Canım şimdiden stres yapma Allah bilir. Önceden bi doktora görün istersen var mı bi engel bir sıkıntı diye için rahat olsunValla korkuyorum ben ya 5 yıldır yasmin kullanıyorum.Adet sancılari icin vermişti doktor evlenincede korunma amaçlı.Bebek düşünmeye başladık hapı bırakınca uzun süre hamile kalamazsam diye korkuyorum
Cnm ben ilk defa geçen ay başladım doktora gitmeye rahim filmi ve çatlatma iğnesi oldum ama iğneden sonra heralde iki gün değerlendirebildik enfeksiyon kaptım .aynen paylaşırız hangi aşamada oldugumuzuUmudunu kaybetme canım yine de ben de aşılamaya doğru ilerliyorum sanırım. Deneyimlerini anlatırsın bize de
İnşallah en kısa sürede verirsin bize müjdeli haberiCanım selam. Bence o kadar çok istiyorsan öncelikle alkol ve sigarayı azaltarak bırakmalısın. Şimdiden doktora gidip hormon testlerinizi eşinizin sperm testini yaptırabilirsiniz ki içiniz rahat olsun. Bir sorun varsa önceden bilinsin vakit kaybı olmasın. Buarada sakın sakın eşinle aranı bozma. Şu dönemde ençok ona ihtiyacın olacak. Benim eşim çok sakin hep destek olduğu için stresimi bastırıyor biraz. Bizim de sorunumuz yok testlerde ama yine de olmuyor 1 yıldır buradan birbirimize destek olalım diye topik açtım son çare
İnşallah hepimiz güzel haberleri alırızİnşallah en kısa sürede verirsin bize müjdeli haberi
Cnm ben ilk defa geçen ay başladım doktora gitmeye rahim filmi ve çatlatma iğnesi oldum ama iğneden sonra heralde iki gün değerlendirebildik enfeksiyon kaptım .aynen paylaşırız hangi aşamada oldugumuzu
[/QUOTE
Tamamdır
Olacak inşallah canım gönlünü ferah tut sen soğan kürü kullanmismiydinBen doktora gidip geliyorum. Femera verdi doktor bu hafta çatlatma iğnesi olacağım. Yine olmazsa rahim filmi çekilecek. Adım adım ilerliyoruz koca bi belirsizliğe doğru bakalım
Canim sorun suki ovulasyon testinde goremiyorum hep cizgi bos gosteriyorCanım genelde kasıklarda sancı oluyor. Akıntı ve ateşin yükseliyormuş ama bunlar bende pek olmuyor. Ovulasyon testlerini dene istersen
O zaman ateşini ölçmen gerekiyor canım internette ayrıntılı yazıyor. Bende olmuyor ama belki sende olurCanim sorun suki ovulasyon testinde goremiyorum hep cizgi bos gosteriyor
Yok canım hiçbir sıkıntı olmadığı için kullanmadmOlacak inşallah canım gönlünü ferah tut sen soğan kürü kullanmismiydin
Iki aydir kac test yaptim ama gozukmuyor anlamadim birde oyle deniycemO zaman ateşini ölçmen gerekiyor canım internette ayrıntılı yazıyor. Bende olmuyor ama belki sende olur
Anladım canım neyse biz deneyelim olursa sende dene kaybedecek bişey yok sonuçtaYok canım hiçbir sıkıntı olmadığı için kullanmadm
Hadi bakalım olur inşallah canımIki aydir kac test yaptim ama gozukmuyor anlamadim birde oyle deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?