Neden azıcık ince düşünemiyor bu adam!

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Kızlar merhaba..
Başta şunu söyleyeyim eskiden bu kadar küçük şeyleri takmazdım ama zamanla eşim bu küçük şeyleri o kadar es geçti ki benim artık giderek daha çok gözüme batmaya başladı..
Biliyorum abartıyorsun ne var bunda diyecek arkadaşlarımız olacak ama ben artık ince düşünmesini her şeyi benim söylememi beklememesini istiyorum bunu ona da söylüyorum ama nafile..
Gelelim az önceki konuya..biz ilçede yasıyoruz bi saat önce eşim ikimizin de imzasının gerektiği bi iş için şehir merkezine gitmemiz gerektiğini bugün veya yarın gideceğimizi ve gitmişken de gezebileceğimizi söylemek için aradı..Çok mutlu oldum çünkü hamileyim ve son zamanlarda hiç gezememiştik sesimden de anladı zaten mutlu olduğumu tamam deyip kapadım..
Yarım saat sonra tekrar aradı..3 tane arkadaşıyla yemek yemeye merkeze gideceklerini gitmişken bizim imza işimizi de halledeceğini adamı tanıdığını benim yerime de imzalayacağını söyledi..Yani bi açıdan benimle gitmesine gerek kalmadan arkadaşlarıyla gezmeye gidip işi de halledecekti..Sesim düştü benim gelmek istemediğim kanısına nasıl vardın dedim senle de gideriz askım falan dedi ii tmm deyip kapattım..Baya baya benimle yaptığı planı şak diye değiştirdi en azından sorabilirdi ya gitmişken imzayı da halletmeye çalışmak ne yani?
Arkadaşlar istediği zaman çıkmasına arkadaşlarıyla zaman geçirmesine kesinlikle müdahale etmem ama bu harbiden cok kaba bi hareket ya bilmiyorum almıyor mantığımmmmm..

Bu eekeklerin 1 . ailesi
2 .arkadaşları nedense hep eslerinden once gelir onlarla takilmak daha mutlu eder ...üzülme konu sahibi yalnız değilsin aynısı bende var haftanın yedi günü aynı arkadaslariyla takılır bir günü bana ve kızına ayirmaz ....tepkini gosterseydin

Ya kaç zamandır yapamamıştık böyle bişey tam fırsattı aslında en cok bundan kızdım

Normal zamanda çıkmıyor musunuz? Belki sen hamilesn diye yormak istememiştr seni

Normal zamanda çıkmıyor musunuz? Belki sen hamilesn diye yormak istememiştr seni
Onun okulu tam gün bugün teog vardı diye öğleden sonrası boştu aksam 5te çıkacaktım gidecektik..Onun dışında haftaiçleri pek çıkamıyoruz arada hafta sonu işte zaten yasadıgımız yer küçük

erkeklerin geneli böyle odun canım yalnız değilsinbenim başımda da var bir tane arkadaşlarını geçtim dışarı çıkınca adam arkasındakini unutuyor

Kötü düşünmemiştir takma kafana canım. Gelince sorarsın neden böyle bişey yaptığını. Heves ettim zoruma gitti drsn.

Ayıp etmiş. Hamileyken insan eve tıkılıyor, çocuk doğuyor eve tıkılıyor. Bu evde geçirilen bir süreç maalesef. Surat yap eşine, bırak imzayı, ondan önce seni mutlu etmek gibi bir çabası olmalıydı. Gebeliği de mutlu geçirmek önemli değil mi?

Geeçekten düşüncesizlik etmiş. Bir de arkadaşlarlmla yemeğe gidip halledeceğim diyerek üzerine mum dikmiş.

erkeklerin geneli böyle odun canım yalnız değilsinbenim başımda da var bir tane arkadaşlarını geçtim dışarı çıkınca adam arkasındakini unutuyor
Offffff yaaa iyi ya böyle ne güzel hayat vallahi insan bi düşünür karsımda bi bayan var herseyden önce..

Yüzde bir milyon aynı fikirdeyim..Var mı böyle bi mantık senle de gideriz ne demek..E benle gidecektin ya zaten sen değiştin sonra da senle de gideriz..

Offffff yaaa iyi ya böyle ne güzel hayat vallahi insan bi düşünür karsımda bi bayan var herseyden önce..

canım nerde o ince fikir? birde hamileyken daha hassas oluyoruz daha bi özen istiyoruz haklı olarakben söyle söyle bıktım yontamıyorum artık odunu

canım nerde o ince fikir? birde hamileyken daha hassas oluyoruz daha bi özen istiyoruz haklı olarakben söyle söyle bıktım yontamıyorum artık odunu
Söyleyince de anlıyo mu sanki kuzum abartıyosun abartıyosun küçücük şeyleri büyütüyosun bi yere gittim zehir ettin hep bu cümleler..

Söyleyince de anlıyo mu sanki kuzum abartıyosun abartıyosun küçücük şeyleri büyütüyosun bi yere gittim zehir ettin hep bu cümleler..

canım ne söyleyim bilemedim kelin ilacı olsa başına sürermişben yazacak olsam burdan köye yol olur, ben artık beklenti içine girmiyorum, ona göre plan yapmıyorum, hayatımın merkezine koymuyorum böyle inan daha keyifli oluyor, kafada rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…