- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Evet bi nev-i artık bu konu yapılmasın diye taktım. Ya bilmiyorum ben zaten bir düğünde bayramda takardım onu da artık istemiyorum görgüsüzlük gibi geliyor. Yeni gelinliğim de geçti zaten artık dedim takmadım bozdurdu mu diye herkese sormuş.. Teyzem de takmıyor her zaman o demiş. Kendisi hep kolunda takılarıyla gezdiği için anlam verememiş. Bir kereliğine daha takıp başka takmak istemediğimi de söyledim. Ben bujiteri takıları seviyorum saat yanına takılan. Altın itici geliyor artıkSizin arkanızdan altınlarını mi bozdurdu diye sordu diye mi altınlarınızı takip gittiniz yanina? Sevmiyormussunuz ya takmayı ondan sordum.
Aşık da atıyor çünkü benim koyacağını bildiği halde çocuğuna aynı ismi verdi.Aşık atmak yarışmak demek.
Yengem beni kıskandı desen daha doğru olurdu.
Ki ben bunu 3 çocukla bunalmış bir kadının tek çocuklu birine özenmesi olarak görüyorum.
Bir fesatlık göremedim ben.
Keşke kardeşim olsa lafını nasıl kötü algılıyorsunuz ki?
Kadın o derece bunalmış ki keşke bir destekçim olsaydı demek istemiş.
İnsanları hemen fesat kıskanç kötü diye yaftalamak ne kadar kolay!
Onun yerine empati kurup anlamaya çalışsak ya gel bir kahve içelim haydi dök içini desek çok mu zor?
bu mesaj banaydi sanirim eminim 3 cocugunuzda hiç düsmemistir kosarken bir yerlerini bir yerler vurmamistir supermen gibi ucup durdurmussunuzdurIyi değilse doğurmasaydı liseye giden cocugu var ikincisi 10 yasinda ve minik cocugu dövüyor diye yengeyemi acımamız gerek. Özensiz buyutmesi icin bir sebep göremedim. Benimde 3 cocugum var cok sukur ihmalkar davranip bir kaza getirmedim başlarına. Kimse kusura bakmasın ama çocuktur düşer kalkar diye bir sey yok evin icinde. Hani konu sahibine saldırıp cocugum merdivenlerden düştü diyorsunuz ya. Kucuk cocuk varken o merdivenede çıkılmaz ortayada birakilmaz. Bende tek cocugu olan bazı annelere özenirim. sanki daha guzel bakiliyorlar gibime gelir. Ama 4, 6 ve 8 yaşındaki cocuklarima fiske vuramam her ne kadar perişan ve yorgun olsamda. Yenge çocuğuna vuruyorsa gitsin tedavi olsun. Ve insanlik vazifesi olarakta konuya el atılmalı 2 yaşındaki bebeğe vurulmaz!
Bu dovme olayı olmasaydı konu sahibine önerim yengeyle dertlessin positif enerji versin diye ama şiddet gösteren bir kadina ne kadar yakın olunabilinirki?
En alta mı iliştirdim düzgün okuyun, sizde çocuğunuza iyi bakın düşmesin. Annelik vazifenizi iyi yapın. Bu güzel birşey. Bakarsan çok fazla düşmez en azından.bu mesaj banaydi sanirim eminim 3 cocugunuzda hiç düsmemistir kosarken bir yerlerini bir yerler vurmamistir supermen gibi ucup durdurmussunuzdur
tabiki iyi bir annesinizdir ona ne şüphe ancak abartmayalim olurmu yok dusmemiste basina birsey gelmemiste tabi annem tabi bari tek cocuklu bize anlatmayin 3 cocugun bir kez bire yere dusmedigini
konuya gelince 2 yasindaki cocuk dayak yemisse burada acilan konu bu olmali kendini övup övüp en sona altin vuruş yapip cocugunida doviyor xaten diye ilistirilmemeli
Evet bi nev-i artık bu konu yapılmasın diye taktım. Ya bilmiyorum ben zaten bir düğünde bayramda takardım onu da artık istemiyorum görgüsüzlük gibi geliyor. Yeni gelinliğim de geçti zaten artık dedim takmadım bozdurdu mu diye herkese sormuş.. Teyzem de takmıyor her zaman o demiş. Kendisi hep kolunda takılarıyla gezdiği için anlam verememiş. Bir kereliğine daha takıp başka takmak istemediğimi de söyledim. Ben bujiteri takıları seviyorum saat yanına takılan. Altın itici geliyor artık
cok fazla düsmuyor zaten emin ol okadar iyi bakiyorum ki cocuguma baksrken kim benimle aşık atıyor acaba diye düşünmüyorum ve 2 yasindaki cocugum sabahlara kadar basinda beklememi gerektirecek kadar uykudan bir haber yaşamiyor hayatindaki herşeyin bir düzeni varEn alta mı iliştirdim düzgün okuyun, sizde çocuğunuza iyi bakın düşmesin. Annelik vazifenizi iyi yapın. Bu güzel birşey. Bakarsan çok fazla düşmez en azından.
Senin de yengen bebeğine koyacağı ismi bildiği halde çocuğuna senden 2 gün önce doğurduğu çocuğuna koysaydı belki de anlardın beni. Ama maalesef ki anlamazsın. Uyku düzenimizden vurmaya çalışıyorsun ama ordan sana iş çıkmaz. Çünkü kraliçe annelik uykusuzluğa da alışkandır. Sen çocuğunu merdivende yalnız bırakma yeterli. Uyumazsa sorun olmaz anne için ama merdivenden yuvarlanırsa annesi bakmamış derler.cok fazla düsmuyor zaten emin ol okadar iyi bakiyorum ki cocuguma baksrken kim benimle aşık atıyor acaba diye düşünmüyorum ve 2 yasindaki cocugum sabahlara kadar basinda beklememi gerektirecek kadar uykudan bir haber yaşamiyor hayatindaki herşeyin bir düzeni var
sanada tavsiye ederim bir uyku düzeni oluşturursan iyi olur
hem yengen bundan dolayi daha çok aşık atar seninle ay ben hiç uyuyamiyorum bunlar gece gündüz uyuyor derkendine ve bebegine iyi bak süper kusursuz kralice anne
Bilmiyorum o an belki de zoruma gitmiştir. Şimdi takmam belki. İnsan dünkü düşüncesini beğenmiyor.Takmayi sevmiyorsunuz. Artık itici gelmeye başlamış,ama yenge bosbogazlik etmis ve ya sizin sattiginizi düşünmüş,her neyse, diyee takmissiniz ve bir daha da takmak istemediginizi söylemiş siniz
Bu durum bana cokta mantikli gelmedi. Sizin ailede herhalde dedikodu cok,siz de kendinizi savunma geregi duyuyorsunuz galiba. Teyze de de bir savumma hali.
Tamam yenge kendine laf arıyor belki de siz ne diye gerildiniz ki
okudugunu biraz anla olurmu canim cocuk merdivende yalniz degildi ben merdivenin uzerinde perde takiyordumSenin de yengen bebeğine koyacağı ismi bildiği halde çocuğuna senden 2 gün önce doğurduğu çocuğuna koysaydı belki de anlardın beni. Ama maalesef ki anlamazsın. Uyku düzenimizden vurmaya çalışıyorsun ama ordan sana iş çıkmaz. Çünkü kraliçe annelik uykusuzluğa da alışkandır. Sen çocuğunu merdivende yalnız bırakma yeterli. Uyumazsa sorun olmaz anne için ama merdivenden yuvarlanırsa annesi bakmamış derler.
Pfff boş boşokudugunu biraz anla olurmu canim cocuk merdivende yalniz degildi ben merdivenin uzerinde perde takiyordum
benden de sana ekmek cikmaz
senin uykusuzluga alisik olman o cocugun uykuya olan ihtiyacini yok saymaz supersonikcigim
bak ben soyluyorum sana cocugun uykusuz istedigi ismide koyabilir yengem hayattaki hic bir seyin patenti bende degil cunku koyarsada sevinirim guzel isim bulmusum demek ki onunda hosuna gitmis derim
iyi günlerPfff boş boşcevap vermiyorum sana sende yazma git uğraşma artık benimle işine gücüne bak.
Kuzum rahat durun banlancaksiniz abooookudugunu biraz anla olurmu canim cocuk merdivende yalniz degildi ben merdivenin uzerinde perde takiyordum
benden de sana ekmek cikmaz
senin uykusuzluga alisik olman o cocugun uykuya olan ihtiyacini yok saymaz supersonikcigim
bak ben soyluyorum sana cocugun uykusuz istedigi ismide koyabilir yengem hayattaki hic bir seyin patenti bende degil cunku koyarsada sevinirim guzel isim bulmusum demek ki onunda hosuna gitmis derim
Sana da yaw öf ha darladın beniiyi günler
dunyada kac bin insanda kizimin ismi var kim bilir kuzenimin kizinin ismide bizimkiyle ayni neden beni kiskansinki yani begenmislik kiskanmislik degildir bencedeKuzum rahat durun banlancaksiniz abooobu arada bende takilmazdim yahu benim cocugum yok isim bulmuştum iste hayal kurmak bedava arkadasim 2.cocugu icin esine söylemiş benim buldugum ismi. Demekki beğenmiş haklısın Aslinda
Sana da yaw öf ha darladın beni
Ay valla konuyu falan unuttum artık konumla da ilgilenmiyorum kim ne yaparsa yapsın tamam ya size göre yengem de haklı olabilir sorun yok benim etrafımdaki beni tanıyan kişiler kim haklı haksız biliyorlar zatenKuzum rahat durun banlancaksiniz abooobu arada bende takilmazdim yahu benim cocugum yok isim bulmuştum iste hayal kurmak bedava arkadasim 2.cocugu icin esine söylemiş benim buldugum ismi. Demekki beğenmiş haklısın Aslinda
Sende beni tanısan pamuklara sarardın kıyamazdın banasuç ihsan eylediysek affola efenim tanisaydin çok severdin aslinda beni ehehehe tamam ya gittim ben
kıymadım kızSende beni tanısan pamuklara sarardın kıyamazdın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?