Neden benimle aşık atmaya çalışıyor

Sizin arkanızdan altınlarını mi bozdurdu diye sordu diye mi altınlarınızı takip gittiniz yanina? Sevmiyormussunuz ya takmayı ondan sordum.
Evet bi nev-i artık bu konu yapılmasın diye taktım. Ya bilmiyorum ben zaten bir düğünde bayramda takardım onu da artık istemiyorum görgüsüzlük gibi geliyor. Yeni gelinliğim de geçti zaten artık dedim takmadım bozdurdu mu diye herkese sormuş.. Teyzem de takmıyor her zaman o demiş. Kendisi hep kolunda takılarıyla gezdiği için anlam verememiş. Bir kereliğine daha takıp başka takmak istemediğimi de söyledim. Ben bujiteri takıları seviyorum saat yanına takılan. Altın itici geliyor artık

Aşık da atıyor çünkü benim koyacağını bildiği halde çocuğuna aynı ismi verdi.

bu mesaj banaydi sanirim eminim 3 cocugunuzda hiç düsmemistir kosarken bir yerlerini bir yerler vurmamistir supermen gibi ucup durdurmussunuzdur
tabiki iyi bir annesinizdir ona ne şüphe ancak abartmayalim olurmu yok dusmemiste basina birsey gelmemiste tabi annem tabi bari tek cocuklu bize anlatmayin 3 cocugun bir kez bire yere dusmedigini
konuya gelince 2 yasindaki cocuk dayak yemisse burada acilan konu bu olmali kendini övup övüp en sona altin vuruş yapip cocugunida doviyor xaten diye ilistirilmemeli

En alta mı iliştirdim düzgün okuyun, sizde çocuğunuza iyi bakın düşmesin. Annelik vazifenizi iyi yapın. Bu güzel birşey. Bakarsan çok fazla düşmez en azından.

Takmayi sevmiyorsunuz. Artık itici gelmeye başlamış,ama yenge bosbogazlik etmis ve ya sizin sattiginizi düşünmüş,her neyse, diyee takmissiniz ve bir daha da takmak istemediginizi söylemiş siniz
Bu durum bana cokta mantikli gelmedi. Sizin ailede herhalde dedikodu cok,siz de kendinizi savunma geregi duyuyorsunuz galiba. Teyze de de bir savumma hali.

Tamam yenge kendine laf arıyor belki de siz ne diye gerildiniz ki

En alta mı iliştirdim düzgün okuyun, sizde çocuğunuza iyi bakın düşmesin. Annelik vazifenizi iyi yapın. Bu güzel birşey. Bakarsan çok fazla düşmez en azından.
cok fazla düsmuyor zaten emin ol okadar iyi bakiyorum ki cocuguma baksrken kim benimle aşık atıyor acaba diye düşünmüyorum ve 2 yasindaki cocugum sabahlara kadar basinda beklememi gerektirecek kadar uykudan bir haber yaşamiyor hayatindaki herşeyin bir düzeni var
sanada tavsiye ederim bir uyku düzeni oluşturursan iyi olur
hem yengen bundan dolayi daha çok aşık atar seninle ay ben hiç uyuyamiyorum bunlar gece gündüz uyuyor der kendine ve bebegine iyi bak süper kusursuz kralice anne

Senin de yengen bebeğine koyacağı ismi bildiği halde çocuğuna senden 2 gün önce doğurduğu çocuğuna koysaydı belki de anlardın beni. Ama maalesef ki anlamazsın. Uyku düzenimizden vurmaya çalışıyorsun ama ordan sana iş çıkmaz. Çünkü kraliçe annelik uykusuzluğa da alışkandır. Sen çocuğunu merdivende yalnız bırakma yeterli. Uyumazsa sorun olmaz anne için ama merdivenden yuvarlanırsa annesi bakmamış derler.

Bilmiyorum o an belki de zoruma gitmiştir. Şimdi takmam belki. İnsan dünkü düşüncesini beğenmiyor.

okudugunu biraz anla olurmu canim cocuk merdivende yalniz degildi ben merdivenin uzerinde perde takiyordum
benden de sana ekmek cikmaz
senin uykusuzluga alisik olman o cocugun uykuya olan ihtiyacini yok saymaz supersonikcigim
bak ben soyluyorum sana cocugun uykusuz istedigi ismide koyabilir yengem hayattaki hic bir seyin patenti bende degil cunku koyarsada sevinirim guzel isim bulmusum demek ki onunda hosuna gitmis derim

Pfff boş boş cevap vermiyorum sana sende yazma git uğraşma artık benimle işine gücüne bak.

Kuzum rahat durun banlancaksiniz abooo bu arada bende takilmazdim yahu benim cocugum yok isim bulmuştum iste hayal kurmak bedava arkadasim 2.cocugu icin esine söylemiş benim buldugum ismi. Demekki beğenmiş haklısın Aslinda

Kuzum rahat durun banlancaksiniz abooo bu arada bende takilmazdim yahu benim cocugum yok isim bulmuştum iste hayal kurmak bedava arkadasim 2.cocugu icin esine söylemiş benim buldugum ismi. Demekki beğenmiş haklısın Aslinda
dunyada kac bin insanda kizimin ismi var kim bilir kuzenimin kizinin ismide bizimkiyle ayni neden beni kiskansinki yani begenmislik kiskanmislik degildir bencede

Ay valla konuyu falan unuttum artık konumla da ilgilenmiyorum kim ne yaparsa yapsın tamam ya size göre yengem de haklı olabilir sorun yok benim etrafımdaki beni tanıyan kişiler kim haklı haksız biliyorlar zaten Ben buraya dava mı açtım da konu birden nasıl annesine döndü bana onu da hiç bilmiyorum, neyse kızlar konu kapanmıştır kavgalık bir durum yok bana sataşmayın. Ben sadece ona karşı nasıl davranmalıyım diye sormuştum onun da cevabı sen de onun gibi davran denildi hemen hemen, ben maalesef bunu uygulayamam o yüzden bitmiştir ben kendi kafamın dikine gitmeye devam zaten ne soruyorsun ki hata bende

Sende beni tanısan pamuklara sarardın kıyamazdın bana
kıymadım kız
yengeyide boşver napsin kadin 3 çocukla sinirler harap bitap bende bekarlik gunlerimi dusunup ah cekiyorum oda tek cocukluya ozeniyordur napsin kiskaniyorsa da birak namın yürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…