- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
ben en iyi anne olmak istemiyorum bir sabah uyumak istiyorum sadece
öyle olmuyor ya o rahatlığa bebek çöp dürtüyor resmen mesela gazi oluyor kivraniyor anneligi geçtim insan olarak rahat olamiyor insan yaninda bir canlinin aci cektigini biliyosun çünküÇok tembel ve rahatına düşkün biriyim.
Uyuşuğum.
Az biraz gamsızım.
Evlenip anne olsam sanırım annelik yarışını dış kulvardan sonuncu olarak bitiririm.
ha birde gamsiz diyince aklima geldiÇok tembel ve rahatına düşkün biriyim.
Uyuşuğum.
Az biraz gamsızım.
Evlenip anne olsam sanırım annelik yarışını dış kulvardan sonuncu olarak bitiririm.
İnşallah bir güç filan gelir bana daha birde gamsiz diyince aklima geldi
eşimi işi gereği senede bir iş yeri check up a yollar adamin psikolojik test sonucu gamsiz cikti ben bunu ona hep soylerdim gamsizligi tescillenmiş kocam bile söz konusu çocuk olunca bazen dünyayi kurtaracak son mohikan gibi davraniyor
uğrar uğrar merak etmeİnşallah bir güç filan gelir bana da
Anne olunca değişiyorsun diyorlar ya umarım o ilahi güç bana da uğrar.
Yoksa bu uyuşuklukla halim duman
28 yaşındayımuğrar uğrar merak etme
kaç yaşındasin bilmiyorum ama hala egitim hayatina devam eden bir insansan sana tek tavsiyem çok calis cok kazan bakici parasi biriktir
Her türlü eleştiriyi anladım da, bu nasıl bi cevap? Anneliği ile konu açmayı kıyaslamak nedir?Anneliğide böyleyse!
ozaman allah sana önce ayaklarinin üzerinde durabileceğin iyi bir iş nasip etsin inşallah28 yaşındayım
Çocuğu yapacak adayım bile yok.
Aday olsa çeyizimi düzüp bakıcı parası biriktirecek bir işim bile yok.
Ya hani bir dönem olur sıkışır kalırsın.
Bekleme odaları gibi bir dönemdeyim sanki.
Ne yöne gideceğim ne yapacağım belirsiz.
Aminn çok teşekkürlerozaman allah sana önce ayaklarinin üzerinde durabileceğin iyi bir iş nasip etsin inşallah
Neyin empatisi pardon 2 yaşındaki çocuğu dövmenin empatisi mi yoksa 10 kez ağladığında 1 kere emzirecek empati mi neyin empatisini kurayım. İlk 2 çocuk lise çağında. Onun eline dolaşacak çocuklar yok. 2 yaşındakine de böyle zulmediyor neyin empatisinden bahsediyorsunuz. Yazık gerçekten sizlere de ben acıyorum...Empati Azizim!
Bize ekmek,su kadar gerekli bir şey.
Zira sosyal bir varlığız,toplumun bir parçasıyız.
Ödül verildiği yer vardır elbet.En iyi anne olana ödül veriliyor galiba.
Burdayım sizi dinliyorumKonu sahibi konunuza bekleniyorsunuz.
Sen anne ol 1. bitirirsin :)Çok tembel ve rahatına düşkün biriyim.
Uyuşuğum.
Az biraz gamsızım.
Yanlislikla acmis ama sizlerin bunu algilamasi zor. Hemen insanlara hakareti assagilamayi yapistirin.Anneliğide böyleyse!
Konu başlığına yengem çocuklara eziyet ediyor yazsaydınız madem?Neyin empatisi pardon 2 yaşındaki çocuğu dövmenin empatisi mi yoksa 10 kez ağladığında 1 kere emzirecek empati mi neyin empatisini kurayım. İlk 2 çocuk lise çağında. Onun eline dolaşacak çocuklar yok. 2 yaşındakine de böyle zulmediyor neyin empatisinden bahsediyorsunuz. Yazık gerçekten sizlere de ben acıyorum...
Öyle bir iddiam yok.Sen anne ol 1. bitirirsin :)
TeşekkürYanlislikla acmis ama sizlerin bunu algilamasi zor. Hemen insanlara hakareti assagilamayi yapistirin.
Teşekkür ederimYanlislikla acmis ama sizlerin bunu algilamasi zor. Hemen insanlara hakareti assagilamayi yapistirin.
Gerçekten anladığınız bu mu ?Konu başlığına yengem çocuklara eziyet ediyor yazsaydınız madem?
Asıl sorun yengenizin anneliğiyse?
Ama konunuzun ana teması yengem benimle aşık atıyor.
Buluttan nem kapıp tepki alınca konuyu saptırıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?