Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

eşin sana karşı haddinden fazla soğuk canım sadece yatak olayı değil yanına yanaşmanı bile istemiyor adamve siz daha 7 aylık evlisiniz sanki 40 yıllık evli bir çiftmişsiniz gibi davranıyor.ne önereceğimi bilemedim ama imkanınız varsa psikolojik destek alın eşin umarım düzelir.bu arada çocuk için acele etme derim önce evliliğini yoluna koy eşin düzelmiyorsada ömrünü heba etme canım

evlılıgın ılk ayları ozellkle bır senesı cok normal boyle durumlar ama 2 3 haftada bır beraber olmanız bıraz garıp tabıkıı ıns duzelır..

Elbette kardeş önemlidir ancak eş daha önemlidir
aynen...

eş daha önde oluyor artık zira eskilerimiz durduk yerde şu sözü türetmemişler...

"altın başlı kardeşten, eşek başlı eş daha iyidir"

tadmasalardı yaşamasalardı görmeselerdi bu cümle türemezdi... yaşlılarımızın görmüş geçirmişlerimizin çoook eski bi sözü bu...
bir iki kişinin sözü değil sadece ayrıca...

ki bende hak vermiş bulunuyorum bu atasözüne..
veremeyenlerinde vereceklerine eminim hemen hemen...

Yorumun icin cok tsk ederim oncelikle.
3haftasi var esiminde. 3hafta sonra Turkiyeye geliyorum ins.
Dun aksam bende senin gb dusunerek, her zamanki gb hazirlandim vs oyle karsiladim esimi.
Ayni karsiligi verdi o da. Aksamimiz huzurlu gecti.
Sabahta kahvaltimizi yaptik, gayet mutlu mesut ugurladim ise. Oglende aradi.
Masallah diyeyim buraya kadar iyi hersey.
Dedigin gb herseyi yolunda goturmeye calisacagim.
Cok iyi biliyorki, egerki kirgin ve mutsuz gidersem Turkiyeye geri donmem.
Bunu daha oncede demistim ona.
Ins bu sure icinde de hersey yolunda gider.
Sessiz sakin biri degilim ne yazik ki, isteklerimi de her turlu dile getiririm.
Asama asama, iyi soylerim once mesela, olmadi tavir koyarim vs.
Sunda cok haklisin, evliligin bilinci oturmadi daha onda.
Gordugum kadariyla kendi aile icinde siki bir bag yok.
Ablasi sdc esime cok duskun gb davrandigindan, ondan fazla etkileniyor.
Yoksa kendi ailesini ben aramadikca, kendide aramaz.
Vicdanim rahat esime ve evliligime karsi.
Kimine gore fazla, kimine gore az belki fedakarliklarim ama benimde elimden gelen bu.
Danismayi telden yada netten kabul edecegini dusunmuyorum.
Turkiyeye gelmeden once arastirip, uygun tarihlerimizde gelmeden once randevumu ayarlayacagim ama ins.
Dun aksam eyluldeki tatilimizin plani hakkinda bile konustuk.
Anlam veremiyorum esime, 180 derece ne oluyorda donebiliyor?

Cnm seviyorum esimi, gecen aksam bunu acik acik soyleyemiyordum ama simdi aramiz daha iyi olunca dile getirebiliyorum.
Kendi aileme ve cevremdeki cogu insana bakinca, asilamayacak sorunlar degil bizimkiler.
Cocuk icinde acele etmiyorum artik.
Kendisi zaten istemiyor hala:)
Hem benim sinavim vs onumuzde engellerimizde var.
Umarim hersey yolunda gider.

Benim eski eşim de böyleydi..Sadece cinsel şeyler istediğinde bana dönerdi..Evlenmiş olmak için evlenmiş bir adamdı..Ben pek dile getirmezdim ama zoruma giderdi,hep öyle dvam etti 2 yıl..
çok dert etme ya..yaşa git..

Son düzenleme:
çok zor bir durum canım. allah yardımcınız olsun.

bence kötü düşünmeyin,belki size açamadığı bir dedi vardır. sevgisizlik olarak algılamayın. arkadaşların dediği gibi yardım almaya çalışın.

okyunca şaşırdım. benim eşimle bir uyuma pozisyonumuz vardır.

ben ona sırtımı dönerim,o da bana doğru dönüp arkadan belimi kavrar.başı arkada boynumda uyuruz

bu şekilde uyumak beni öyle mutlu eder ki... kendimi onun kollarında hem çok güvende hem de çok mutlu hissederim. hatta bazen farklı yatsak '' hadi hemen uyuma şeklimizi alalım '' der.

cinsellik konusuna gelince: henüz 7 aylık evlisiniz. o yüzden normali haftada birmiş zaten demeyin. o artık uzun yıllar evli çiftler içindir sanırım.

ideali her çifte göre ve en önemlisi erkeğe göre değişir.

dilerim en yakın zamanda sevdiğinle bu sorunu aşarsınız kardeşim

sevmek,sevilmek ... en önemli şey. tadını çıkarmak lazım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şirin:) siz anlattınız ya nasıl uyudugunuzu ben bile bilg basında kendimi güvende hissettim adeta:) bir yastıkta kocayınnn:)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şirin:) siz anlattınız ya nasıl uyudugunuzu ben bile bilg basında kendimi güvende hissettim adeta:) bir yastıkta kocayınnn:)

o güzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim canım :)) amin

dediğim gibi sevmek,sevilmek hele sevginin her anlamda belli edilmesi... elle tutulur,gözle görülür hale gelmesi o kadar önemli ki. bu dünya bunun için var.

hepimiz yaşayalım bu güzel duyguları.

evli misin bilmiyorum ama sana da yaşamak nasip olsun

şuan bekarım ama çok sevdiğim bir erkek arkadasım var evlenmek için elimizden geleni yapıyoruz :) insallah bende yasarım bu güzel duyguları:)

Çok güzel kandiilcim.
Böyle devam et.Bu arda cinsellik konusunda asla yanaşma eşine.
İma bile etme.
Bakalım tavırları nasıl seyredecek...

ben de senin eşin gibiyim canım. genelde arkama dönerim yatarken. napiim ancak öyle uykuya dalabiliyorum. eşim de ister sarılıp uyusun. ilk yattığımızda biraz sarılırız. sonra ben hop ya düz yatarım ya sırtımı dönerim

bu erkeklerın hepsi aynı,evlenmeden önce hayal gıbıler evlenınce kabus oluyorlar,bız kadınlar nerede hata yapıyoruz,erkekler evlenınce neden sıkılıyorlar ve 180 derece değişiyorlar

bu erkeklerın hepsi aynı,evlenmeden önce hayal gıbıler evlenınce kabus oluyorlar,bız kadınlar nerede hata yapıyoruz,erkekler evlenınce neden sıkılıyorlar ve 180 derece değişiyorlar

nasıl değişiyorlar,konuları okudukça hayret edıyorum,bıraz açıklar mısın..bıde neden degısıyorlar cıdden,benım ıkı tane enıstem var bırı hıc degısmedı bırı evlenır evlenmez değişti..insan guvenemıyor ya

Çok güzel kandiilcim.
Böyle devam et.Bu arda cinsellik konusunda asla yanaşma eşine.
İma bile etme.
Bakalım tavırları nasıl seyredecek...

evlenmeden once nışanlıylen yada sözluyken bı kızın ustune atlayan orda burda sıkıştıran bı erkek,evlendıkten sonra nasıl böyle oluyor,bunun bı açıklaması yokmu cidden merak ettım ya

Tüm sayfaları okuyamadım belki sorulmuştur sorulduysa kusura bakmayın
Evlenmeden önce nasıldınız ? Çok yakın davranır mıydı, elinizi tutup sarılır mıydı ?
Ya da normal zamanlarda nasıl davranıyor sadece akşam yatak kısmından bahsedilmiş.
Gelip öper mi sarılır mı aranızdaki konuşmalar nasıl geçiyor hep hakaret ve terslemeylemi ?
Eğer bu sorularıma da cevap verebilirseniz çok sevinirim. Umarım bir yolu bulunur

canım sana örnek vererek anlatma yapıyorum ..
eltim 14 yıllık evli aynı eşini anlattın yani ...
yatak kısmını bilemem ama soğukluk kısmı aynı ..
bana gelince 4 yıllık evliyim cinsellik tükendi nerdeyse .. düzelmiyor düzelmezde artık herhalde ..

sana tavsiyem 7 aylıksın düzelmiyorsa ki bırak uğraşma değmez çünkü .. en iyiside olsa kendinden ödün verme

Arkadasim yasadiklarin bana kendi yasadiklarimi hatirlatti...Herkeste ayni olmaz tabi ama sorunlarinizin temeli cinsellik gibi geldi...uzman degilim ...erken bosalmadan bassetmisin bir konunda ...sende bundan yakinmissin vs.vs....esin kendini yetersiz hissediyor olabilir veya kendine ait sorunlari olabilir...sana acilamiyor olma ihtimali yuksek...soguklugu bu sebepten olabilir...acikcasi anlattigin beniim evliligimin ilk yilina cok benziyor...devami benzemesin ....su an iyiyiz ama yasadiklarimi kimsenin yasamasini dilemem...evlilik terapisi oneririm...ama esin gidermi hic bilmiyorum...bir gun iyi bir gun kotu...tutarsiz davranislari olmasi esinin kendiyle bir sorunu oldugunu gosteriyor bence...iyi sanslar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…