aynen...Elbette kardeş önemlidir ancak eş daha önemlidir
Benim iki tavsiyem var. Eğer maddi olarak bütçe ayırabilirseniz Türkiye'den internet veya telefon üzerindenden de profesyonel danışma alabilirsiniz çok başarılı kadın- erkek aile içi iletişim uzmanları var..
İkincisi, ben yerinizde olsam kendimce 40 gün süre verirdim...
Aileme üstü kapalı ,bir süre sonra oraya gelebileceğimi söylerdim detayları orada konuşmak koşuluyla..
Bu 40 gün, evli bir bayan olarak üzerime düşen tüm sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmeye çalışırdım ondan hiç bir beklentim olmadan.
Sevgimi dile getirerek, olumlu yönleri için teşekkürler ederek elimden gelen tüm çabayı gösterirdim.
Sakin, her şey yolundaymışçasına düzenli, özel veya günlük konularda ihtiyaçlarımı, hakkım olanı güzel bir şekilde dile getirir olumsuz bir cevapta sessiz kalarak süreci izlerdim.
Gün dolunca alıp karşıma " her yolumu denediğim için içimin rahat olduğunu söylerdim.insani , vicdanı, dini olarak bu evlilikte eşlik vazifelerini yerine getirmediğin için ben ülkeme dönüyorum " derdim...
Eşiniz 32 yaşında ve ciddi olarak hakkınıza giriyor Sizin..
Sessiz sakin olmak iyi bir eş olmaya yeterli vasıflar değil çok özür dileyerek söylüyorum.
Ben burda evlilik bilincine varamamış bir erkek modeli görüyorum.
25 yaşında bu kadar özveriyle çabalıyorsunuz kafanızda ona bir zaman verin ve Sizi kazanmaya çalışacak mı gözlemleyin duygularınızı karıştırmadan yapabilirseniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun.
eşin sana karşı haddinden fazla soğuk canım sadece yatak olayı değil yanına yanaşmanı bile istemiyor adamve siz daha 7 aylık evlisiniz sanki 40 yıllık evli bir çiftmişsiniz gibi davranıyor.ne önereceğimi bilemedim ama imkanınız varsa psikolojik destek alın eşin umarım düzelir.bu arada çocuk için acele etme derim önce evliliğini yoluna koy eşin düzelmiyorsada ömrünü heba etme canım
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku
erkekler evliliğe daha zor adapte oluyorlar, daha yeni evlisiniz, ama şuan evliliğe alışma sürecinde, ona biraz zaman verin alttan alın, üzerine gitmeyin, anlayıs gosterin ki, bu sürece alışması kolay olsun destek olun ona, üstelik bekarken tek yattıgı için sizinle aynı yatagı paylaşmaya da alışkın değil , alışacak, ama kanepeye gitmeyin sizde dönüp arkanızı kendi yatagınızda uyuyun, ilgilenmeyin, siz ilgi göstermedikçe o ilgi gosterecektir...
çok zor bir durum canım.allah yardımcınız olsun.
bence kötü düşünmeyin,belki size açamadığı bir dedi vardır. sevgisizlik olarak algılamayın. arkadaşların dediği gibi yardım almaya çalışın.
okyunca şaşırdım. benim eşimle bir uyuma pozisyonumuz vardır.
ben ona sırtımı dönerim,o da bana doğru dönüp arkadan belimi kavrar.başı arkada boynumda uyuruz
bu şekilde uyumak beni öyle mutlu eder ki... kendimi onun kollarında hem çok güvende hem de çok mutlu hissederim. hatta bazen farklı yatsak '' hadi hemen uyuma şeklimizi alalım '' der.
cinsellik konusuna gelince: henüz 7 aylık evlisiniz. o yüzden normali haftada birmiş zaten demeyin. o artık uzun yıllar evli çiftler içindir sanırım.
ideali her çifte göre ve en önemlisi erkeğe göre değişir.
dilerim en yakın zamanda sevdiğinle bu sorunu aşarsınız kardeşim
sevmek,sevilmek ... en önemli şey. tadını çıkarmak lazım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şirin:) siz anlattınız ya nasıl uyudugunuzu ben bile bilg basında kendimi güvende hissettim adeta:) bir yastıkta kocayınnn:)
o güzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim canım :)) amin
dediğim gibi sevmek,sevilmek hele sevginin her anlamda belli edilmesi... elle tutulur,gözle görülür hale gelmesi o kadar önemli ki. bu dünya bunun için var.
hepimiz yaşayalım bu güzel duyguları.
evli misin bilmiyorum ama sana da yaşamak nasip olsun
Yorumun icin cok tsk ederim oncelikle.
3haftasi var esiminde. 3hafta sonra Turkiyeye geliyorum ins.
Dun aksam bende senin gb dusunerek, her zamanki gb hazirlandim vs oyle karsiladim esimi.
Ayni karsiligi verdi o da. Aksamimiz huzurlu gecti.
Sabahta kahvaltimizi yaptik, gayet mutlu mesut ugurladim ise. Oglende aradi.
Masallah diyeyim buraya kadar iyi hersey.
Dedigin gb herseyi yolunda goturmeye calisacagim.
Cok iyi biliyorki, egerki kirgin ve mutsuz gidersem Turkiyeye geri donmem.
Bunu daha oncede demistim ona.
Ins bu sure icinde de hersey yolunda gider.
Sessiz sakin biri degilim ne yazik ki, isteklerimi de her turlu dile getiririm.
Asama asama, iyi soylerim once mesela, olmadi tavir koyarim vs.
Sunda cok haklisin, evliligin bilinci oturmadi daha onda.
Gordugum kadariyla kendi aile icinde siki bir bag yok.
Ablasi sdc esime cok duskun gb davrandigindan, ondan fazla etkileniyor.
Yoksa kendi ailesini ben aramadikca, kendide aramaz.
Vicdanim rahat esime ve evliligime karsi.
Kimine gore fazla, kimine gore az belki fedakarliklarim ama benimde elimden gelen bu.
Danismayi telden yada netten kabul edecegini dusunmuyorum.
Turkiyeye gelmeden once arastirip, uygun tarihlerimizde gelmeden once randevumu ayarlayacagim ama ins.
Dun aksam eyluldeki tatilimizin plani hakkinda bile konustuk.
Anlam veremiyorum esime, 180 derece ne oluyorda donebiliyor?
bu erkeklerın hepsi aynı,evlenmeden önce hayal gıbıler evlenınce kabus oluyorlar,bız kadınlar nerede hata yapıyoruz,erkekler evlenınce neden sıkılıyorlar ve 180 derece değişiyorlar
Çok güzel kandiilcim.
Böyle devam et.Bu arda cinsellik konusunda asla yanaşma eşine.
İma bile etme.
Bakalım tavırları nasıl seyredecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?