canım sen şu görümcesinin çocuğu olmadığından kocası da çocuk istemeyen, ona haksızlık edeceğini düşünen adamın eşi misin? yani o sen miydin ben öyle hatırlıyorum da, konularına da baktım ama çok inceleyemedim bulamadım
canım bence eşinin cinsel problemleri var.7 aylık evlilik ve 2-3 haftada birliktelik çok çok anormal bir durum.bu sitede kim bu duruma normal dediyse onunda problemi var.24 senelik evliyim haftayı kesinlikle geçmemiştir.o da nadirendir.ilkönce sizin bu problemi çözmeniz lazım
görücü usulu mu yoksa severek ask evlılgı mı yaptınız ?
ilk başlarda eşim hep sarılıyordu bana uyurken sonra sırtını dönmeye başladı, bende ona küstüm hatta bir kaç defa yataktan itekledim onu, böyle daha rahat uyuyorum ben alışık değilim biriyle uyumaya hem senin uyuma şeklin çok kötü, o ufacık boyunla bütün yatağı kaplıyorsun beni bir köşeye sıkıştırıyorsun, gece bana tekme tokat dalıyorsun, nefes alamıyorum, hep benim üstümde yatıyorsun, vücudunun yarısından çoğu benim üstümde, daralıyorum dedi. (eşim 1.90 boyunda 105 kilo ve yatağın 3/1 inde yatıyodu çünkü bi köşeye sıkıştırıyordum onu, bende kalan kısımda yayıla yayıla)
bunu dedikten sonra bende daha çok dikkat etmeye başladım yani, gerçi öncedende farkında olmadan yapıyordum çünkü bende yalnız yatmaya ve yatağın sadece benim olmasına alışmıştım ve artık eşim kaçmıyor benden yatakta, hatta yatağa girdiğimiz zaman kendisi kolunu uzatıyor hadi başını koyda uyu diyor.
eski konularını biliyorum
eşin gündüzleri de ilgili değil ki yatınca sevgi yumağına dönsün
aranızda bi sorun bi iletişimsizlik var ilk onu çözmeniz gerekiyor
haa sadece sarılıp uyumaması desen anlarım
çünkü benim de uykum gelince yatağa zor atıyorum ne koca geliyor aklıma ne sarılma
ama sizin çok daha başka sorunlarınız var o yüzden eşin sana hem cinsel hemde duygusal yaklaşmıyor
cinsel isteği arttırıcı bitkisel ürünler de var denediniz mi hiç
canım sen şu görümcesinin çocuğu olmadığından kocası da çocuk istemeyen, ona haksızlık edeceğini düşünen adamın eşi misin? yani o sen miydin ben öyle hatırlıyorum da, konularına da baktım ama çok inceleyemedim bulamadım
Ah egem 7 senelik evliyim 15 günü hatta 20 günü de bulmuşturÇalıştığımız için araya çok zaman giriyor...Bazen ben de şikayetçiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?