Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

bnmde bir tanıdığım vardı.eşini çok seviyordu akrabamızda oluyordu.aynı siz gibi adam günlerce eşiyle beraber olmasa hiç istemiyomuş. ama deli gibi severek evlendiler destan olmuştu yani aşkları.bi gün kadın demiş neden böyle isteksizsin bana karşı diye..şuna bak göğüslerin pörsümüş napayım demiş.kadın mahvolmuş tani çokta gençti yani.neyse kadın yine herşeye rağmen gecelikler makyajlar giyim kuşam.bu sefer yine ilgi alaka yok.sebebini sormuş..hayat kadını gibi olmuşsun napaym bn seni demiş.10 yıl sürdü en sonunda boşandılar...başka bi kadın olduğu ortya çıktı en sonunda...ama ayrılırken ikiside severek ayrıldı denilir yani..sizin eşininzinde blki bşka bi kadın olmayabilir ama bu sizi sevmedğii anlamınada gelmez belki...yine bi tanıdığım demişti 15 günde bir zorla oluyor diye.en sonunda bi çare bulmuş.eşine hiç sokulmamaya karar vermiş.üstelik saten geceliklerini iç çamaşırsız giyip arkasını dönüp öylece yatarmış yatağa.uyuyor gibi.adam bi dayanmş iki dayanmş sabredememiş. blki hepsini denemişsinizdir eminim suç sizde değil aslaa..tedaviyi kabul ederse uzmandan yardım alın ama herseferindede gideriz diye geçiştiriyorsa sizden değerli de olamaz yani.bize demesi kolay belki ama hayata bi kere geliyo insan bu şekildede bi ömür geçmez..

Iyi geceler hanimlar.
Tum yorumlar icin cok tskler.
Bu aksam olan bitenden bahsedeyim istedim.
Su an neden buradayim peki, uykum cay ictigimden dolayi kactigindan.
Aksam esim agzinda beyaz bir gulle gelmis.
Kapida oylece bekliyordu.
Elinde de benim sevdigim yiyecekler.
Aksam ustu bende sinirim yatistigindan dusumu alip, giyinmistim vs.
Cicekle gorunce gulucuklerle karsiladim bende.
Ardindan tum gece isteyebilecegim herseyi yapti.
Sohbet, ilgi alaka, ailemi aradik vs ozel durumlarda dahil.
Yatmadan oncede bende onunla beraber chelse nin sampiyonlugunu izledik.
Yattigimizda da sarildik vs oylece uyuya kaldi.
Gecemiz, aksamimiz gayet guzel gecti yani.
Sanki bu sayfadaki yazilari okumusta, hepsini curuturcesine davrandi.
Bunu daha oncede birkac kez yapmisti.
Ben bu durumun surekliligini nasil saglarim peki?
Bir arkadas ablasiyla konusup doldurusa mi geliyor yoksa demis.
Ne yazik ki bende bundan supheleniyorum. Hala arkamdan gorusuyorlar cunku.
Durduk yere degisiyor olmasina baska mana veremiyorum cunku.
Sukur bugunumuz guzeldi.
Dua edin tum gunlerimiz boyle olsun ins.

Hala arkamdan gorusuyorlar cunku.

Çok takıldım bu cümleye. Görümcenizle ilgili açtığınız eski bir konuyu da görmüştüm, orada da eşinize ablasıyla görüşme yasağı getirdiğinizden bahsetmişsiniz. Ne münasebet. Ne hakla. Sizin görümcenizle ilgili sıkıntılarınız olabilir, sevmeyebilirsiniz, görüşmeyebilirsiniz de, o sizin kararınız. Ama ne yaşanmış olursa olsun, bir ablayla kardeşin konuşmasına, görüşmesine nasıl engel olup da yasak koyabilirsiniz ki. Ben henüz evli değilim nişanlıyım, ama ne olursa olsun ilerde eşim benim erkek kardeşimle görüşmeme, konuşmama yasaklar koymaya kalkışırsa emin olun benim de psikolojim çok dengeli olmaz. Bi gün eşime karşı çok iyiysem ertesi gün dokunmak dahi istemeyebilirim. O benim kardeşim ya kardeşim var mı daha ötesi. Ben gerekirse bağırırım çağırırım küserim konuşmam sonra gönlünü alırım, ama ilerde bi gün eşim ilişkimize karışacak olursa enibm de psikolojim alt üst olabilirdi. İster istemez eşime karşı soğukluk hissedebilirdim zaman zaman diye düşünüyorum. Tekrar söylüyorum aranızda ne yaşanmış olursa olsun onlar KARDEŞŞ, karışmayın konuşmalarına görüşmelerine. Evet ben konuya buradan girdim, çünkü yazdıklarınız gerçekten çok tuhaf geldi bana, daha çok yeni evlisiniz ama eşinizdeki bu isteksizliğin bi sebebi olmalı, çok anormal sonuçta tavırları, bu kadar soğukluk çok garip. Ve bence erkek ya da kadın evlendikten sonra kendi ailesi ve eşi arasında kalırsa o evlilik tam anlamıyla huzur dolu olmaz diye düşünüyorum. Dolayısıyla eşinizdeki sorunun bu olduğunu düşünüyorum. Valla benim de bi erkek kardeşim var ama ben ilerde gelin adayıyla ne yaşarsam yaşıyayım kimse benim kardeşimle görüşmeme konuşmama engel olamaz. Olacak olsa bile sonra bu tür huzursuzluklarla uğraşır durur işte. Bence hatanız burada, eşinize karşı böyle yasaklar koymayın ki adam biraz daha huzurlu olsun.. Sert yazdıysam affola ama kardeş kavramı benim için çok önemli.. Sorunlarınız düzelmesi dileğiyle..

kandilcim çok mutlu oldum.ALLAH gönlüne göre versin.neyse hayırlısı öyle devam etsin.hiç üzülme lütfen..herşey olacağına varıyor..

uyurken bizdede aynı durum var ama ikimizdede. ben tek çocuğum hepte tek başıma uyudum ve çok alışkınım buna. eşimde hep tek uyumuş. öle yüz yüze gelince ikmizde rahatsız oluyoruz. ben bana biri uzun süre sarılınca boğulur gibi oluyorum. yada eşim en ufak hareketimde uykusundan uyanıyor. ikimizde deli yatarız zaten :))
mesela yatağa giriyoruz 10-15 dk sarılıyoruz ama ikimizde bu esnada uyuyamıyoruz. sonra iyigeceler diyip ayrılıyoruz. :))) çok denedik ama olmayınca olmuyo işte. sorun sadece uyurken sarılmamasıysa dert etme bence. bizim ikimizinde aynı olduğu için eşimle birbirimzi bu konuda çok iyi anlıyoruz.

Cnm hiddetlenmissin ama sdc bir cumleden dolayi bu da.
Ben asla buna mani olamam, boyle bir yasakta getiremem.
Arkamdan gorusuyorlar dedim, dikkatini cektiyse, hala gorusuyorlar demedim.
Ablasiyla dolayi yasadigimiz sikintilar bir degil iki degil.
Hani hanimlar surekli kayinvalidelierinden sikayetciler ya, benim kv kendisi.
Kendi bu gorevi ustlenmeye calisti.
Esimi fazlasiyla etkiliyor, iplerin koptugu en son olayda da beni kalkip esime sikayet edip. doldurmustu.
Onun yuzunden neler yasadigimi bir ben birde Allah bilir.
Elbette gorusecekler, ama neden benim arkamdan gorusuluyor.
7aylik evliyim bir kere bile beni aramadi, farkli seyler dusunmekte haksiz miyim?
Banada ablalik yapsaydi zamaninda ne olurdu?
Evlendigimizde bile biz onun esinin altina alinan arabanin kredisini odedik.
Yani yakinmalar bosuna degil cnm.
Bu kadar hiddetlenmeden once, neyin nicin soylendigini de bir dusunsen ne guzel olurdu.
Esimle aramda olusabilecek tek bir sorun bile yok.
Basbasayiz, severek evlendik vs.
Ama zaman zaman tavirlarinin degismesini ben buna bagliyorum.
Cunku nisanliyken bile onun yuzunden esim nisan atmaya kalkti.
Ofkem, boyle dusunuyor olmam masumane gorusmelerinden dolayi degil yani.

Son düzenleme:

Bu söylediklerinize hiç katılmıyorum.

O sizin kardeşinizse, o bayanda onun karısı, hayatı, artık ailesi... Ne demek ne yaşanmış olursa olsun? Ama bu demek değildir tabii yasak koymak, engellemek emir vermek vs. Ama karşı taraftaki insan da bilecek onun karısı olduğunu.

Her akşam ablası arayıp eşimi bana karşı dolduracak, benim yuvam bozulacak eşim soğuk olacak sonra ben kalkıcam elbette görüş hatta bize çaya gelsinler mi diyeceğim? Burdan böyle yazması etmesi kolayda bu kadın hergece eşi ona arkası dönük yatarken ne kadar üzülüyordur biliyormusunuz? Bir kadın bunu yapsa kimse takmaz ama bi erkek yaptı mı, başka kadın olur sevgisizlik olur ayşe olur fatma olur da olur. Bunlarla bir kadının heleki taaa hangi ülkelerde anasından babasından ayrı bu sıkıntıyla tüm gün oturması nasıl bir durumdur?

Elbette kardeş önemlidir ancak eş daha önemlidir çünkü o adam sizin en kıymetli varlığınız olan/yada olacak olan çocuğunuzun anası babasıdır. Onun mutluluğu görümceden kardeşten yeri geldiğinde anneden önce gelir. Her çocukta annesi babası mutlu olan bir ortamda sağlıklı büyür. Sırf eşim ablasıyla görüşecek diye ben hergece kukumav kuşları gibi yok bu adam neden bana sarılmıyor yok ablası mı aradı vs vs diye düşünüp evliliğimi kendime ve huzursuzluğumla çocuğuma zindan mı edeceğim?

Görümce görümceliğini bilsin, kardeşinin karısına/kocasına saygı duysun. Sevmesin, hoşlanmasın görüşmesin ama kimsenin kalkıp yuvasını da yıkmasın.Tutsun arkadaşım çenesini. Normal bir kadın sadece kendi hoşlanmıyor diye de eşine kardeşinle görüşme demez herhalde. Zaten adamda biraz akıl varsa, karısını ezdirmez kardeş dahi olsa başka bir kadının yada adamın yuvasını yıkmasına izin vermez.

Son düzenleme:

Canim konunu iki gundur takip ediyorum ilgimi cekti basibdan sonuna tum sayfalari okudum.Birsuru yorum yazilmis bence cokta basit bir problem degil gibi geldi aranizdaki olaylara bakinca. Gorumcen noktasinda sana sonuna kadar hak veriyorum kari koca arasina dis kapinin mandallariinin girip dvmli fitt vermesini bende hazmedemiyorum,kim olursa olsun gorumce olarak eger bu sekilde hareket ediyorsa en kotu muameleyide hak ediyo bence.
Neyse gelelim konuya ben simdiye kadar yapilmamis bir yorum yapicam hayatta en cok korktugum sey geldi aklima senin durumunu okuyunca.
Bir durup dusun bakalim etrafinizda senin ve esinin arasini sogutmak icin buyu yaptirabilicek birileri varmi?
Bu ne biliyim akraba da olabilir ya da yasadiginiz sehirde esin oncedende yasiyormus oncesinde tanidigi birileri de olabilir.
Ben cok korkarim bu tip seylerden ama bu hayatta o kadar cok sey goruyoruz ki bu sogukluk boyle seylerden de olabiliyo.
Yakin bi arkadasimizda yasadik bunu,esiyle severek evlendiler ama birturlu birlesemiyorlardi esinde isteksizlik sogukluk vardi
baktiginda ayni sizin gibi sorun yok ama evlilik hayatlari yoktu malesef. Sonunda ayrildilar ikisi de baskalariyla evlendi ikisinide su anda cocuklari var. Sonradan ortaya cikti kizin annesi hic istemedigi icin oglana sogutma buyusu yaptirtmis dendi.
Ilk duyunca korkunc geliyor ama malesef boyle vicdansiz insanlar da var obur dunya ve Allah korkusu olmayan.
Isteersen bununla ilgili de bi arastirma yap derim.
Rabbim yardimcin olsun ins.

Esimin oyle genis bir cevresi yok cnm.
Yani hani kotuluk yapalim vs dusenecek kimsecikler yok sukur etrafimizda.
Esimin ailesiyle de iyiyizdir, ablasi haric tabi.
Ama o da ne kadar kotu olursa olsun boyle birsey yapacak karakterde degil.
Benim ailem tarafindan da sikinti yok.
Aslina bakarsan evliligimizzde sorun olacak birseyde yok.
Arada esime geliyor boyle, bu aralar sdc biraz sik oluyor iste.

Boyle bir durumun olmama ihtimaline cok sevindim cunku yazdigim gibi cok korktugum bi durum.
Rabbim en kisa zamanda aranizdaki kucuk buyuk tum sorunlari asmayi nasip etsin ins.

Benim iki tavsiyem var. Eğer maddi olarak bütçe ayırabilirseniz Türkiye'den internet veya telefon üzerindenden de profesyonel danışma alabilirsiniz çok başarılı kadın- erkek aile içi iletişim uzmanları var..

İkincisi, ben yerinizde olsam kendimce 40 gün süre verirdim...
Aileme üstü kapalı ,bir süre sonra oraya gelebileceğimi söylerdim detayları orada konuşmak koşuluyla..
Bu 40 gün, evli bir bayan olarak üzerime düşen tüm sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmeye çalışırdım ondan hiç bir beklentim olmadan.
Sevgimi dile getirerek, olumlu yönleri için teşekkürler ederek elimden gelen tüm çabayı gösterirdim.
Sakin, her şey yolundaymışçasına düzenli, özel veya günlük konularda ihtiyaçlarımı, hakkım olanı güzel bir şekilde dile getirir olumsuz bir cevapta sessiz kalarak süreci izlerdim.
Gün dolunca alıp karşıma " her yolumu denediğim için içimin rahat olduğunu söylerdim.insani , vicdanı, dini olarak bu evlilikte eşlik vazifelerini yerine getirmediğin için ben ülkeme dönüyorum " derdim...

Eşiniz 32 yaşında ve ciddi olarak hakkınıza giriyor Sizin..
Sessiz sakin olmak iyi bir eş olmaya yeterli vasıflar değil çok özür dileyerek söylüyorum.
Ben burda evlilik bilincine varamamış bir erkek modeli görüyorum.
25 yaşında bu kadar özveriyle çabalıyorsunuz kafanızda ona bir zaman verin ve Sizi kazanmaya çalışacak mı gözlemleyin duygularınızı karıştırmadan yapabilirseniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

kaddın olmaktan bazı durumlarda nefret ediyorum. neden kurtarıcı biziz neden hassas detaycı olan biziz. neden bizim geceleri uykularımız bölünüyor. neden huzuru sağlamak kaçırmamak için uğraşan tek biziz. valla şuan öfkemi kusmamak için zor tutuyorum bu konuya. NE HALLERİ VARSA GÖRSÜN DEMEK, VEYADA HİÇ UMURSAMAMAK, BANANE DEMEK BİZİM İÇİN NEDEN BU KADAR ZOR YAA... canım arkadaşım 7 aylık evlisin ve şşuanki sıkıntı durumunu psikolojini inan çok iyi anlıyorum. her kadınsevilmek okşanmak dokunulmak ilgi alaka şımartılma en baştada mutlu huzurlu yuva ister. kendini bunu sağlıyıcı olarak tek kişi olarak benimseme. daha yolunuzun çok başındasınız, tabi ilklerde bunları istemen kadar normal olan bişey yok ama ama benden dost tavsiyesi odeli gibi sana ilgi alaka gösteren evlenmeden önce çok afedersin ama her yanlız kaldığınızda sana dokunma ihtiyacı duyan o erkeğin üzgünümki gerçek yüzü bu. kabul etmelisin çünkü değişmiyorlar. ama bunu kendini sevgisizlik diye algılamak yerine bu onun huyu diyerek benimseyerek daha kolay kabul edebilirsin. birde evliliklerde hep karşıdan beklememeni tavsiye ederim o senin eşin o hoşlanmıyorsa sırtını dönüyorsa sen sarıl veyada elini sen onun beline at. fazla sokulmadan tabi belliki hoşuna gitmiyor beyfendinin s<arılıp uyumak. uzaktan sen hissettir kendini ona. BİRDE TAVSİYE UFAK ŞEYLERİ KAFANDA BÜYÜTME. OZAMAN HİÇ MUTLU OLAMAZSIN.

Biraz önce eey bir açıklama yaptım canım ama forumu komple okumamıştır. bu davranışı benimde şahsen çok sinirimi bozdu.

haftada 1 normal fakat 2 haftada 1 bana da anormal geldi bu durumda ayda 2 kez birbirnizi hissediyosunuz demek az bu olmaz öyle
sende kocana karşı ilgisiz misin acaba işve mişve bişiler yap canım belki onu istiyordur:26:

kulağa duyuncu normal gibi gelmiyor canım ama tüm erkekler aynı karakterde değil. kimi ard arda hergün isterken kimi cinselliğe okadar yoğun talep üretmiyor. tabi bunlar beraber soğuk tavırlarda varsa ozaman sorun var demektir.

Ben de senin eşin gibiyim sarılarak uyuyamıyorum çok denedim olmuyor eşim isteyince yapayım diyorum ama uykum kaçıyor rahat edemiyorum valla.Eşin de böyledir diye düşündüm

Konu başlıgını eşime okudum cevabı tartışmışlar küsmüş mü oldu? Çünkü genelde küsünce kendisi arkasını döner yatar :)

Üstünkörü İçeriği okudum cinsel ya da çok başka problemler vardır dedi.

bütün konuyu okudum bence çok ciddi bir problem var..erkekler eşleriyle hiç bi paylaşımda bulunmasa bile mutlaka birlikte olmak isterler..hele de eşi için süslenip elinden geleni fazlasıyla yapan bir kadını reddetmek çok kişinin yapabileceği bişey değil..profesyonel yardım almaktan başka şansınız yok hiç vakit kaybetme derim

sarılıp uyumaması normal karşılanabilir bende öyle yüzyüze uyuyamam.eşim çok kızar.ben uyuyana kadar bari yüzünü dön der.sebep yok aslında.yalnız yatmayalaıştım belkide.ama nefes alamıyorum uyuyamıyorum öyle bende.ama dokunmması sorun olbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…