Iyi geceler hanimlar.
Tum yorumlar icin cok tskler.
Bu aksam olan bitenden bahsedeyim istedim.
Su an neden buradayim peki, uykum cay ictigimden dolayi kactigindan.
Aksam esim agzinda beyaz bir gulle gelmis.
Kapida oylece bekliyordu.
Elinde de benim sevdigim yiyecekler.
Aksam ustu bende sinirim yatistigindan dusumu alip, giyinmistim vs.
Cicekle gorunce gulucuklerle karsiladim bende.
Ardindan tum gece isteyebilecegim herseyi yapti.
Sohbet, ilgi alaka, ailemi aradik vs ozel durumlarda dahil.
Yatmadan oncede bende onunla beraber chelse nin sampiyonlugunu izledik.
Yattigimizda da sarildik vs oylece uyuya kaldi.
Gecemiz, aksamimiz gayet guzel gecti yani.
Sanki bu sayfadaki yazilari okumusta, hepsini curuturcesine davrandi.
Bunu daha oncede birkac kez yapmisti.
Ben bu durumun surekliligini nasil saglarim peki?
Bir arkadas ablasiyla konusup doldurusa mi geliyor yoksa demis.
Ne yazik ki bende bundan supheleniyorum. Hala arkamdan gorusuyorlar cunku.
Durduk yere degisiyor olmasina baska mana veremiyorum cunku.
Sukur bugunumuz guzeldi.
Dua edin tum gunlerimiz boyle olsun ins.
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
Hala arkamdan gorusuyorlar cunku.
Çok takıldım bu cümleye. Görümcenizle ilgili açtığınız eski bir konuyu da görmüştüm, orada da eşinize ablasıyla görüşme yasağı getirdiğinizden bahsetmişsiniz. Ne münasebet. Ne hakla. Sizin görümcenizle ilgili sıkıntılarınız olabilir, sevmeyebilirsiniz, görüşmeyebilirsiniz de, o sizin kararınız. Ama ne yaşanmış olursa olsun, bir ablayla kardeşin konuşmasına, görüşmesine nasıl engel olup da yasak koyabilirsiniz ki. Ben henüz evli değilim nişanlıyım, ama ne olursa olsun ilerde eşim benim erkek kardeşimle görüşmeme, konuşmama yasaklar koymaya kalkışırsa emin olun benim de psikolojim çok dengeli olmaz. Bi gün eşime karşı çok iyiysem ertesi gün dokunmak dahi istemeyebilirim. O benim kardeşim ya kardeşim var mı daha ötesi. Ben gerekirse bağırırım çağırırım küserim konuşmam sonra gönlünü alırım, ama ilerde bi gün eşim ilişkimize karışacak olursa enibm de psikolojim alt üst olabilirdi. İster istemez eşime karşı soğukluk hissedebilirdim zaman zaman diye düşünüyorum. Tekrar söylüyorum aranızda ne yaşanmış olursa olsun onlar KARDEŞŞ, karışmayın konuşmalarına görüşmelerine. Evet ben konuya buradan girdim, çünkü yazdıklarınız gerçekten çok tuhaf geldi bana, daha çok yeni evlisiniz ama eşinizdeki bu isteksizliğin bi sebebi olmalı, çok anormal sonuçta tavırları, bu kadar soğukluk çok garip. Ve bence erkek ya da kadın evlendikten sonra kendi ailesi ve eşi arasında kalırsa o evlilik tam anlamıyla huzur dolu olmaz diye düşünüyorum. Dolayısıyla eşinizdeki sorunun bu olduğunu düşünüyorum. Valla benim de bi erkek kardeşim var ama ben ilerde gelin adayıyla ne yaşarsam yaşıyayım kimse benim kardeşimle görüşmeme konuşmama engel olamaz. Olacak olsa bile sonra bu tür huzursuzluklarla uğraşır durur işte. Bence hatanız burada, eşinize karşı böyle yasaklar koymayın ki adam biraz daha huzurlu olsun.. Sert yazdıysam affola ama kardeş kavramı benim için çok önemli.. Sorunlarınız düzelmesi dileğiyle..
Hala arkamdan gorusuyorlar cunku.
Çok takıldım bu cümleye. Görümcenizle ilgili açtığınız eski bir konuyu da görmüştüm, orada da eşinize ablasıyla görüşme yasağı getirdiğinizden bahsetmişsiniz. Ne münasebet. Ne hakla. Sizin görümcenizle ilgili sıkıntılarınız olabilir, sevmeyebilirsiniz, görüşmeyebilirsiniz de, o sizin kararınız. Ama ne yaşanmış olursa olsun, bir ablayla kardeşin konuşmasına, görüşmesine nasıl engel olup da yasak koyabilirsiniz ki. Ben henüz evli değilim nişanlıyım, ama ne olursa olsun ilerde eşim benim erkek kardeşimle görüşmeme, konuşmama yasaklar koymaya kalkışırsa emin olun benim de psikolojim çok dengeli olmaz. Bi gün eşime karşı çok iyiysem ertesi gün dokunmak dahi istemeyebilirim. O benim kardeşim ya kardeşim var mı daha ötesi. Ben gerekirse bağırırım çağırırım küserim konuşmam sonra gönlünü alırım, ama ilerde bi gün eşim ilişkimize karışacak olursa enibm de psikolojim alt üst olabilirdi. İster istemez eşime karşı soğukluk hissedebilirdim zaman zaman diye düşünüyorum. Tekrar söylüyorum aranızda ne yaşanmış olursa olsun onlar KARDEŞŞ, karışmayın konuşmalarına görüşmelerine. Evet ben konuya buradan girdim, çünkü yazdıklarınız gerçekten çok tuhaf geldi bana, daha çok yeni evlisiniz ama eşinizdeki bu isteksizliğin bi sebebi olmalı, çok anormal sonuçta tavırları, bu kadar soğukluk çok garip. Ve bence erkek ya da kadın evlendikten sonra kendi ailesi ve eşi arasında kalırsa o evlilik tam anlamıyla huzur dolu olmaz diye düşünüyorum. Dolayısıyla eşinizdeki sorunun bu olduğunu düşünüyorum. Valla benim de bi erkek kardeşim var ama ben ilerde gelin adayıyla ne yaşarsam yaşıyayım kimse benim kardeşimle görüşmeme konuşmama engel olamaz. Olacak olsa bile sonra bu tür huzursuzluklarla uğraşır durur işte. Bence hatanız burada, eşinize karşı böyle yasaklar koymayın ki adam biraz daha huzurlu olsun.. Sert yazdıysam affola ama kardeş kavramı benim için çok önemli.. Sorunlarınız düzelmesi dileğiyle..
Cnm hiddetlenmissin ama sdc bir cumleden dolayi bu da.
Ben asla buna mani olamam, boyle bir yasakta getiremem.
Arkamdan gorusuyorlar dedim, dikkatini cektiyse, hala gorusuyorlar demedim.
Ablasiyla dolayi yasadigimiz sikintilar bir degil iki degil.
Hani hanimlar surekli kayinvalidelierinden sikayetciler ya, benim kv kendisi.
Kendi bu gorevi ustlenmeye calisti.
Esimi fazlasiyla etkiliyor, iplerin koptugu en son olayda da beni kalkip esime sikayet edip. doldurmustu.
Onun yuzunden neler yasadigimi bir ben birde Allah bilir.
Elbette gorusecekler, ama neden benim arkamdan gorusuluyor.
7aylik evliyim bir kere bile beni aramadi, farkli seyler dusunmekte haksiz miyim?
Banada ablalik yapsaydi zamaninda ne olurdu?
Evlendigimizde bile biz onun esinin altina alinan arabanin kredisini odedik.
Yani yakinmalar bosuna degil cnm.
Bu kadar hiddetlenmeden once, neyin nicin soylendigini de bir dusunsen ne guzel olurdu.
Esimle aramda olusabilecek tek bir sorun bile yok.
Basbasayiz, severek evlendik vs.
Ama zaman zaman tavirlarinin degismesini ben buna bagliyorum.
Cunku nisanliyken bile onun yuzunden esim nisan atmaya kalkti.
Ofkem, boyle dusunuyor olmam masumane gorusmelerinden dolayi degil yani.
Canim konunu iki gundur takip ediyorum ilgimi cekti basibdan sonuna tum sayfalari okudum.Birsuru yorum yazilmis bence cokta basit bir problem degil gibi geldi aranizdaki olaylara bakinca. Gorumcen noktasinda sana sonuna kadar hak veriyorum kari koca arasina dis kapinin mandallariinin girip dvmli fitt vermesini bende hazmedemiyorum,kim olursa olsun gorumce olarak eger bu sekilde hareket ediyorsa en kotu muameleyide hak ediyo bence.
Neyse gelelim konuya ben simdiye kadar yapilmamis bir yorum yapicam hayatta en cok korktugum sey geldi aklima senin durumunu okuyunca.
Bir durup dusun bakalim etrafinizda senin ve esinin arasini sogutmak icin buyu yaptirabilicek birileri varmi?
Bu ne biliyim akraba da olabilir ya da yasadiginiz sehirde esin oncedende yasiyormus oncesinde tanidigi birileri de olabilir.
Ben cok korkarim bu tip seylerden ama bu hayatta o kadar cok sey goruyoruz ki bu sogukluk boyle seylerden de olabiliyo.
Yakin bi arkadasimizda yasadik bunu,esiyle severek evlendiler ama birturlu birlesemiyorlardi esinde isteksizlik sogukluk vardi
baktiginda ayni sizin gibi sorun yok ama evlilik hayatlari yoktu malesef. Sonunda ayrildilar ikisi de baskalariyla evlendi ikisinide su anda cocuklari var. Sonradan ortaya cikti kizin annesi hic istemedigi icin oglana sogutma buyusu yaptirtmis dendi.
Ilk duyunca korkunc geliyor ama malesef boyle vicdansiz insanlar da var obur dunya ve Allah korkusu olmayan.
Isteersen bununla ilgili de bi arastirma yap derim.
Rabbim yardimcin olsun ins.
Esimin oyle genis bir cevresi yok cnm.
Yani hani kotuluk yapalim vs dusenecek kimsecikler yok sukur etrafimizda.
Esimin ailesiyle de iyiyizdir, ablasi haric tabi.
Ama o da ne kadar kotu olursa olsun boyle birsey yapacak karakterde degil.
Benim ailem tarafindan da sikinti yok.
Aslina bakarsan evliligimizzde sorun olacak birseyde yok.
Arada esime geliyor boyle, bu aralar sdc biraz sik oluyor iste.
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
7 aylik evliyiz.
Hepsini onada sordum elbette. Hemde defalarca.
Ben sorunlarin yada isteklerin konusularak halledilmesinden yanayim.
O ise kapali kutu. Cvpta vermez, yorumda yapmaz.
Sdc duzelir gb gorunmeye calisir ama sonuc hep ayni.
En son romantik film izlerken gecen hafta sokuldugumda rahatsiz oldu ve beni tersledi, itekledi.
Cok zoruma gitti bu da benim.
Hic sebep yokken gereksiz bu sekilde davranmasi cok kirdi beni.
Bende o gunden beri otururken falan sokulmuyorum artik.
haftada 1 normal fakat 2 haftada 1 bana da anormal geldi bu durumda ayda 2 kez birbirnizi hissediyosunuz demek az bu olmaz öyle
sende kocana karşı ilgisiz misin acaba işve mişve bişiler yap canım belki onu istiyordur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?