Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Bu arada, hamilelik için sizi sıkıştıran insanlar hatalı, sizin durumunuzda bir yanlış yok.

7 aylık bir çift olarak kimseye birşey anlatmak zorunda değilsiniz ki.

Evlilik yaşınız daha dolmamış, şimdi istemiyorsunuz hepsi bu.

İnsanlara bakarsanız, daha lohusayken ikinciyi ne zaman düşünüyorsun diye soran boş kalabalıklar onlar.

Guzelim sizin tek sorununuz sirtini donup uyumasi degil ki.

Gorumcen bebek sahibi olamayacagi icin esin bebek istemiyordu, gorumcen esini dolduruyordu surekli, cinsel hayatiniz yok gibiydi.

Sirtini donup uyumasi, diger sorunlarinin yaninda devede kulak kusura bakma lutfen.

iyi de eve gelme niye diyorsun ki?

yangına başından beri korukle gitmişsin.

sarılarak uyumak çok zor, eşin sana sen ona uyumadan once bir kaç dk sarılırsınız sonra p*p*nuzu doner yatarsınız. her ne olursa olsun, sırf bu sebepten yatağı terketmek sadece arayı soğutur, üstüne bir de eve gelme demişsin, bunun neye faydası olacağını düşünüyorsun?

Benim eşim de sırtını döner genellikle yatakta.BEN ARKADAN BELİNE SARILIRIM.bAZEN TUTAR ELİMDEN.
Bunu sorun etme.

Eşin öncesinden ablasıyla olan sorunlardan dolayı senden soğumuş olabilir mi acaba?

konuyu sonuna kadar okumadim ama basligi okuyunca aklima hemen kendimden bir örnek geldi... evli degilim ama yegenlerimle uyudugum zaman farkina vardimki hep sirtimi dönüyorum yani yüzüm baska bir yüze dönük olamiyor hep duvara dogru olmasi lazim yoksa uyuyamiyorum...bu yüzden olabilir.... Herkes ayni diye birsey yok...

sanki zorla evlenmiş gibi eşin seninlee

valla bır anlam veremedım ..

aşk evlılıgımı yaptınız mantık evlılıgımı canım yanı öncesınde flört falan yasadınızmı ne bıleyım nişanlı ne kadar kaldınız ..

yanı henuz 7 aylık evlısınız ve şu an sızın yapışık ikizler gibi sarmaş dolaş olmanız lazım cıvıl cıvıl :)

ama malesef anlam veremdım aslında verıyorumda sıze dıyemıyorum kırılırsınız belkı ...bunu asla ıstemem olumsuz yorum yapmayı sevmıyorum ama sanırım sızı sevmıyor eşiniz veya sızden zevk almıyormu bılemedım yaa :26:

yada cok özür dilerim ama ağız kokusu gıbı bır rahatsızlıgınız varmı o yuzdende yuz yuze yatmıyor sarılmıyor olabılırr :44::44:

İNCİR' e katılıyorum.

Eşiniz fiziksel veya zihinsel olarak çok yoğun olarak aktif oldugu bir işle mi ugrasıyor??

Ne kadar süredir yurtdışında o bölgede yaşıyor?

Eşiniz geçmişini paylaşmış mıydı sizinle?

Maddi problem varsa açılamıyor da olabilir.

Eşinizle evlenmeden önce deneyim veya bu konuları konuşma şansınız olmuş muydu?

Eşinizin ilişki esnasında farkettiğiniz herhangi bir cinsel problemi var mı?

Size yardımcı olmayı çok isterim inanki, çünkü çok sabretmişsiniz, çok çabalamışsınız ama iş artık sizin kontrolünüzden çıkmış uzman görüşü gerekiyor gibi geldi. Umarım kısa zamanda problem çözülür mutlu olursunuz..

ben de yukardaki arkadaşlara katılıyorum

7 aylık evli insanların böyle olması normal değil tamam sarılarak uyuyamıyordur yüzyüze yatamıyordur onu anlarım ben de uyuyamam öyle ama balayından beri seni geri çeviriyor olması bana da aranızdaki ten uyumunun olmadığını düşündürdü

bu insanın eşine söyleyebileceği bir şey değil.....

ten uyumu olmazsa seni arzulamaz hatta dokunmandan bile rahatsızlık hisseder
fakat sana insan olarak değer verdiği için arada kendi dünyasında çatışma yaşıyor bence........

Peki dediginiz bu ten uyumu icin benim ne yapmam gerekiyor?
Evlenmeden once benim korkum esimden o manada hoslanmaz, cekimser davranirsam diyeydi.
Simdi ise tam tersi, esime karsi ben istekliyim, ama o....
Bunu sdc bir uzmanla mi asabiliriz?
Uzmana danismamiz cok zamanimizi alir.
O zamana kadar ne yapmam gerekiyor?

ben de bekarım ne kadar yardımcı olurum bilemem ama internette en azından psikolojiyle ilgili videolar paylaşımlar var, eşiniz internet kullanıcısysa en azından onun da görebileceği şekilde izleseniz çok mu kırıcı olur acaba??

Muhasebe muduru esim.
Yogun oldugu gunler ve donemler belli.
O zamanlarda zaten erkenden yatar uyur, ses etmem bende.
5yildir bu ulkede esim.
Gecmisinden kastiniz ne bilmiyorum ama esim tam bir sir kutusudur. Ne ailesiyle ilgili ne de kendiyle ilgili birset bilmiyorum, benden oncesinde.
Maddi sorunlarimiz yok sukur. Enistesine aldigi arabanin kredi borcunu kapadik. Para biriktirmeye bile basladik.
Evlenmeden once boyle bir deneyimi olmus, laf arasinda kacirmisti onuda.
Yas 32, olmamasini bekleyemezdim tabi.
Evlenmeden once yok oran kucuk, buran kucuk diye cok elestirirdi.
Evlendikten sonra bunlar kalmadi, kiloda aldim biraz, herseyim yerli yerince oldu artik.
Uzmana gitmemiz gerektiginin bende farkindayim ama burada cok zor.
Anca turkiyeye gittigimizde yada belki donus yaparsak o zaman.
Bunlarinda ne zaman olacagi belli degil.

Izleyecegini zannetmiyorum.
Biraz fazla sig goruslu esim.
Uzmana gitme konusunda da ikna edisim cok zor oldu.
Ona kalsa hicbir sorun yok aramizda.
Ben abartiyormusum.

ya bilmiyorum ama ten uyumuna bi çare yok bence o tutmayınca tutmaz yani
belki başka fikir sahipleri vardır ama ben böyle düşünüyorum

etrafımda bunu yaşamış yada cinsel hayatı artık eskisi gibi olmayan öyle pek koklaşmayan çiftler artık iyi birer arkadaş olarak evliliklerini sürdürmeye devam ettiler

gerçi siz daha çok yeni evlisiniz bu da senin için katlanılmaz bi durum olur ama bilemedim valla yaa

kocanın yaptığını ben yapıyorum eşime eşimde sen kadar ilgili ve istekli bana karşı ama sorun benim ve kendime çeki düzen vericem bundan sonra

(sadace bir fikir...)
canım bende mesela eşime sırtımı dönerim çoğu kez. çünkü bunalıyorum,ne kadar gayret etsemde yapamıyorum,
yüzüm boşluğa doğru rahat olabiliyorum.
artık o bana arkamdan sarılır...
arkamı dönük yatmamda ard niyetimde yoktur ,hatta onsuz yapamam ,
ama rahat etmeye çalışsamda edemem ,
napim bende dönerim arkamı...
ne tarafta olduğu önemli değil önemli olan yüzüm boşlukta olmalı...

belki eşinde böyle durum varsa ... mıdır acaba...
bendede böyle olduğundan söylemek istedim ama diğer zamanlardada farklıysa bişey diyemiycem.

.

Son düzenleme:
bence arkadaş eşinin ona sırtını dönüp yatmasını sorun etmiyor sadece cinsel hayatlarıda kötü daha yeni evli bir çift iki haftada bir iilişkiye girermihele erkek hiç heyır dermi ben 24 yılık evliyim eşimden hiç uykum var yorgunum gibi bahaneler duymadım bunca yıl genelde kadınlar yapar bunu birde bir şey soracağim eşiniz ablasıyla görüşüyormu görüşüyorsa eşinizi size karşı doldurup soğutuyormu acaba

bnde 9 aylık evliyim.erkeklerin cinselliğe çok düşkün olduklarını zannederdim ama afedersiniz 3 hafta yapmasak aklına gelmiyor bnm eşimin.evlendiğimizden beri bu böyle.eşimin beni çok sevdiğinide biliyorm ama cinsellik onun için çok önemli değil işte.bunu açık bi şekilde söyledim.işi ağır.halim yok diyo.ama bu sırt dönüp uyuma konusunda biz tam tersiyiz.eşim eğer dönecekse arkasını izin ister.ya bnm ona sarılmamı yada o bana sarılmayı istiyor ama bn rahatsız oluyorm bn ne ona sarılırım nede onun bana sarılmasına izin veririm.demek istediğim bu huyla alakalı eşi sevip sevmemekle değil.ancak sizde başka sorunlarda varsa onu bilmiyrum..

benimde kocam bana sarılıp uyuma meraklısı arkanı dön ben sana arkadan sarılıyım bari diyorum...bende çok rahat yatmayı sewerim belki eşinizde öledir...ben arkamı dönüp yatarım sürekli eşim arkadan sarılır hatta uyurken üstüme çıkıp uyuyo resmen çok daralıyorum sıcak basıyo uyuyamıyorum öle olunca...

hımmm bi geçmişi okudumda..durum gerçketen arkadaşın üzüldüğü kadar var..bi kadının geri çevrilmesi vede bu sürekli oluyorsa kötü bi durum.haklısın kandil arkadaşım..bnde yazdım hani bazen 3 haftada bir olduğu oluyo diye ama.bazen eşim der seni çok özledim ama halim yok hiç değilse gel bi kokayım fln. alnımdan öper yada ne bilym herkesn böle bi takım özeli olur.kusura bakmayın artık herşeyimizi yazıyorz diye yazdm bnde affola..ama anladığım kadarıyla arkadşın eşinde bu tür olaylarda yok insan bazen bi tebessüm yada masum bi öpücüğe bile sevinir mutlu olur..bnm aklıma direkt şu geldi acaba sevmeyerkmi evlendi sizinle.dost acı söylermiş..nolur alınmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…