- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
Un çok geldi benceGizli falan değil herşey orta takma ad kulanan sensin rezil
Kıvama geldiniz
Ne hakki ayol aaa bu baya baya hakki var üzerimde zannediyor puahahahahah sabah kahvemle cok iyi gittin yalnizHakkim sana h.ram olsun cidden ya bu kadar çirkin bi dil olamaz
Ne hakkı ayolHakkim sana h.ram olsun cidden ya bu kadar çirkin bi dil olamaz
Okumadim iyi ki okumamisim. Hatirlamiyorum daha dogrusu. Konu sahibinin ergen oldugu belli zaten yazim tarzindan, uslubu da cok itici, kendine bakmiyor da buradakileri begenmiyor.. (Ergen derken yaştan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin. Akıl yaşta degil baştadir sozu gercekten dogru).evet, "22 yaşındayım, sevgilim yok ama çeyiz düzmeli miyim" şeklinde bir konusu var. orada demiş. okurken benim sinirim tepeme zıpladı.
Isim soyisimle yapmadığınızı sizin olduğunuzu anlamayacaklarini söylemiştiniz dün?Şimdi gizli değil diyorsunuz? Dün siz gizli yazdım sonra da sildim bir şey bulamazlar deyince hatta internette hicbir şey kaybolmaz diyecektim. Bulmak isteyene ve bunu doğru ve yasal yoldan yapana tabiiGizli falan değil herşey orta takma ad kulanan sensin rezil
Ne yiyosunuz siz ya ne kafası bu bana millet bi o.r demediği kaldı ordaçeyizle alakalı konunuzu okudum. korkunç bir üslubunuz olduğundan ve saygısızlığınızdan olabilir. sizin ne haddinize birine "geri zekalı" demek?
Dedikoducu koca karı tayfa toplanmış kısır da ister misinizKonu sahibi "gerizekali" mi demis? Kendine hic ayna tutmuyor o zaman.
Eğleniyoruz yav, yoksa konu sahibine nasihat falan verilemeyeceği ayan beyan ortada. Nasihat anlayıp uygulayacak olana verilir.
Agizini toplar misin? Terbiyesiz.Dedikoducu koca karı tayfa toplanmış kısır da ister misiniz
Hakaret ve küfür başladığına göre ben de çekiliyorum konudan.KudrAlobar ici o kadar bos bir konu ki, eglenilmiyor bile. 22 yasinda ceyiz hazirlamali konusunu hatirlamiyorum ama basligi gibi onun da ici bostur eminim. Bazilarinin derdi yok, kendine dert ariyor sanirim. Neyse size eglenceler.. Ben ergen tripleri cekemeyecegim.
Dedikoducu koca karı tayfa toplanmış kısır da ister misiniz
Gerçek karakterleri ortaya çıkıyor bir yerden sonra.Şimdi bu konularda bu aşamadan sonra genelde konu sahibinin hakaretleri başlar hahahah
Genel sıralama budur haksız mıyım?
Gerçek karakterleri ortaya çıkıyor bir yerden sonra.
Bu uslupla bu siteyi elestirmek ha?
Üzdün kızı. Git özür dileNe hakki ayol aaa bu baya baya hakki var üzerimde zannediyor puahahahahah sabah kahvemle cok iyi gittin yalniz
Koca karı tayfasından medet umup zibilyon tane konu açan mı söylüyor bunuDedikoducu koca karı tayfa toplanmış kısır da ister misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?