Neden böylesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla haklısın... Bir kesim var ki nerde ne bulsak da saldırsak diye pusu da bekliyor.
Vallahi oyle annem babam bana kötü evlatsin demedi bunlar diyo hatta cevremde insanlar aileme bu kadar bağlı olduğuma şaşırır burda her yerden linç yiyorum

Ne yiyosunuz siz ya ne kafası bu bana millet bi o.r demediği kaldı orda
siz biraz kitap filan okuyun, kendinizi geliştirin bence önce. zira konuda size öyle bir şey denmemiş, siz millete saldırmışsınız ağzınızdan salyalar saçarak. bu konuda da olduğu gibi.
"dedikoducu koca karı" sen gibi duruyorsun buradan. üslubun aynen öyle. seviyesiz.

Vallahi oyle annem babam bana kötü evlatsin demedi bunlar diyo hatta cevremde insanlar aileme bu kadar bağlı olduğuma şaşırır burda her yerden linç yiyorum
Ailenize g.z diyor musunuz? Ya da beddua ediyor musunuz?

Bir sıkıntı mı var diye önceki konunuzu okudum. Zira ağır suç işleyip (zina, çocuğa dayak vs) de yorum isteyenler de çıkabiliyor.

Babanızla ilgili sıkıntıda çok ciddi panik yaşamışsınız. Üyeler de sayfalarca merak etme birşey olmaz, üstüne kalmaz diye hep sakinleştirmeye çalışmış.

El insaf diyorum, dost gibi devamlı teskin etmeye çalışmış insanlar nasıl yüzde 80 hakaret var yahu? İki üç kötü yoruma odaklanıp gerisi çöpe atılmasın rica ediyorum, iyi yorum yapanlar da emek harcıyor burada.

Zaten hakaret durumunda yönetim devreye girip toplu ban uyguluyor zaten, zira hakaret, polemik site kurallarına aykırı. Şikayet et butonu bunu için var. Gayet de güzel uygulanıyor gördüğüm kadarıyla.

Ne yazık ki bu konuyu da açmak kurallara aykırı, konu kapanırsa şaşırmayın.

Bazılarının canı sıkılıyor herhalde, çok düşündünüz mü, konu açmak için, yazmaya da korkuyorum bi küfür gelir diye.

Kimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan etti

Kimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan etti
22 yaşında 2 tane ne üniversitesi okudunuz? Çeyizden fırsat kaldı mı mesela okul masraflarına?

Buna susarsın ama dimi güvenilmez evlat derken millet bana susarsın cahil derken susarsın ben konuşunca suçlu neyse bi daha gelmemek üzere siliyorum

üslubunuza, saygısızlığınıza bakınca hiç de 2 üniversite okuyor gibi görünmüyorsunuz. kullandığınız dilden ötürü "cahil" dedilerse bir şey diyemem, çünkü haklılar. sizin haddinize değil "git kocana yemek pişir, kocakarı, geri zekalı" vs. demek. kimse de sizin terbiyesizliğinizi alttan almak zorunda değil.

Şu hakaretlerin muhatabı dava açar istese, bunu da bi bilse her elinden çıkanı yazmaz buraya ama ahh, işte.

Kendiniz çeyiz diye konu açmadınız mı?

Cidden 2 üniversitemi e bize orta yaş dedi biz 30 felâhmız ben 20-22 dir felan gülüp geçmiştim eeeee

22 yaşında 2 tane ne üniversitesi okudunuz? Çeyizden fırsat kaldı mı mesela okul masraflarına?
Aynı anda iki universite okunuyo farkında mısın acaba 18 yaşında grince 21 de muzun oluyo insanlar ben 19 yaşımda girdim 3 cü sınıfım mezunum demedim zaten kredi alıyorum yazın biriktip harç ödüyorum ve çok şükür ailem destek oluyo niye okunmasin inanmıyorsan belgeleri atarım bu kadar da olmayın ya

nasıl bir konunuz vardı bilmiyorum ama bazı insanlar öyle konular açıyor ki insan şaşıp kalıyor bu nasıl bir insan hiç aklı fikri yok mu diye : )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…