Vallahi oyle annem babam bana kötü evlatsin demedi bunlar diyo hatta cevremde insanlar aileme bu kadar bağlı olduğuma şaşırır burda her yerden linç yiyorumValla haklısın... Bir kesim var ki nerde ne bulsak da saldırsak diye pusu da bekliyor.
Şimdi bu konularda bu aşamadan sonra genelde konu sahibinin hakaretleri başlar hahahah
Genel sıralama budur haksız mıyım?
siz biraz kitap filan okuyun, kendinizi geliştirin bence önce. zira konuda size öyle bir şey denmemiş, siz millete saldırmışsınız ağzınızdan salyalar saçarak. bu konuda da olduğu gibi.Ne yiyosunuz siz ya ne kafası bu bana millet bi o.r demediği kaldı orda
Ailenize g.z diyor musunuz? Ya da beddua ediyor musunuz?Vallahi oyle annem babam bana kötü evlatsin demedi bunlar diyo hatta cevremde insanlar aileme bu kadar bağlı olduğuma şaşırır burda her yerden linç yiyorum
Bana zibilyon diyen pro üye olmuş jsjsjsjxjxjcjKoca karı tayfasından medet umup zibilyon tane konu açan mı söylüyor bunu
Bu sitede ne zaman bi derdimi anlatsam herkes kötü yorum yapiyo kimse yok gosterici aklı başında yorum yapmiyo anca eleştiri ben eleştiri istesem zaten derdim var diye konu açmam bazı insanlar çok tuhaf bundan okuduğu iki satıra beni kötü evlat ilan eden bile var orta yaş kesimi kullanıyor daha çok burayı bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum dilleriniz çok sivri ve kalp kırıcı daha olumlu olunsa keşke ayni sorunu bi arkadaşıma anlatınca çok farklı olumlu tepki alıyorum burda elinde olsa bi kaşık suda boğacak insanlar görüyorum herkes için değil ama çoğunluk böyle ben z kuşağı olduğum siz x kuşağı olduğunuz için çatışma mi yaşıyorum anlamadim Ben artık pes diyorum bu kadar da olmaz buna bile olumsuz cevap helal olsun nasıl bi kin bu
Zorunda bırakanlar var eskileri okuyp bana linç baslatanlar var
Kimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan ettisiz biraz kitap filan okuyun, kendinizi geliştirin bence önce. zira konuda size öyle bir şey denmemiş, siz millete saldırmışsınız ağzınızdan salyalar saçarak. bu konuda da olduğu gibi.
"dedikoducu koca karı" sen gibi duruyorsun buradan. üslubun aynen öyle. seviyesiz.
22 yaşında 2 tane ne üniversitesi okudunuz? Çeyizden fırsat kaldı mı mesela okul masraflarına?Kimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan etti
Buna susarsın ama dimi güvenilmez evlat derken millet bana susarsın cahil derken susarsın ben konuşunca suçlu neyse bi daha gelmemek üzere siliyorumKimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan etti
üslubunuza, saygısızlığınıza bakınca hiç de 2 üniversite okuyor gibi görünmüyorsunuz. kullandığınız dilden ötürü "cahil" dedilerse bir şey diyemem, çünkü haklılar. sizin haddinize değil "git kocana yemek pişir, kocakarı, geri zekalı" vs. demek. kimse de sizin terbiyesizliğinizi alttan almak zorunda değil.Kimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan etti
Şu hakaretlerin muhatabı dava açar istese, bunu da bi bilse her elinden çıkanı yazmaz buraya ama ahh, işte.üslubunuza, saygısızlığınıza bakınca hiç de 2 üniversite okuyor gibi görünmüyorsunuz. kullandığınız dilden ötürü "cahil" dedilerse bir şey diyemem, çünkü haklılar. sizin haddinize değil "git kocana yemek pişir, kocakarı, geri zekalı" vs. demek. kimse de sizin terbiyesizliğinizi alttan almak zorunda değil.
Kendiniz çeyiz diye konu açmadınız mı?Kimse benim 2 üniversite okuduğumu demez ama 22 yaşında evlilik dusunuyo der düşünmem kadar normal ne var ben bugün evlencem demedim ama ileriye dönük plan yapsam mi dedim millet beni cahil ilan etti
Cidden 2 üniversitemi e bize orta yaş dedi biz 30 felâhmız ben 20-22 dir felan gülüp geçmiştim eeeeeüslubunuza, saygısızlığınıza bakınca hiç de 2 üniversite okuyor gibi görünmüyorsunuz. kullandığınız dilden ötürü "cahil" dedilerse bir şey diyemem, çünkü haklılar. sizin haddinize değil "git kocana yemek pişir, kocakarı, geri zekalı" vs. demek. kimse de sizin terbiyesizliğinizi alttan almak zorunda değil.
Aynı anda iki universite okunuyo farkında mısın acaba 18 yaşında grince 21 de muzun oluyo insanlar ben 19 yaşımda girdim 3 cü sınıfım mezunum demedim zaten kredi alıyorum yazın biriktip harç ödüyorum ve çok şükür ailem destek oluyo niye okunmasin inanmıyorsan belgeleri atarım bu kadar da olmayın ya22 yaşında 2 tane ne üniversitesi okudunuz? Çeyizden fırsat kaldı mı mesela okul masraflarına?
sonra gelip yine buraya konu açmasın, "başıma bir şey gelir mi, çok korkuyorum" diye. yine saldırır oradan da.Şu hakaretlerin muhatabı dava açar istese, bunu da bi bilse her elinden çıkanı yazmaz buraya ama ahh, işte.
Açmadım mi yaziyo orda içeriği bilmiyosan okumani tavsiye ederimKendiniz çeyiz diye konu açmadınız mı?
22 yaşında imiş zaten de, şu an iki üniversite okuyormuş. yersen....Cidden 2 üniversitemi e bize orta yaş dedi biz 30 felâhmız ben 20-22 dir felan gülüp geçmiştim eeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?