- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bu konuda haklısın. inan hergün ilk kalkınca en az yarım saat haberleri okuyup öyle başlıyorum güne. cehalet cidden mutlulukkonu benim olunca yorumunuzu cevaplamakta bana düşüyordu
Evet haber kanallarını takip ediyorum
Ama bazı şeyleri o kadar görmemeyi bilmemeyi isterdim ki...
inanın öyle haberler okuduğumdabu konuda haklısın. inan hergün ilk kalkınca en az yarım saat haberleri okuyup öyle başlıyorum güne. cehalet cidden mutluluk
güveninizide sınırlıyorsunuzdur benceYa bunları düşünürsek sokağa cıkmamız gerek.
Zaman evet kötü. Ama zaman kötü diye kendimizi dizginlersek olmaz ki.
Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın.
Gecen yıl memleketimden. Başka Ege'de bir şehire taşındık.
Hemde bu zamanda. Anlarsın.
Evde kafayı yedim bir süre işsizlikten.
Çok şükür çalışıyorum.
İnsanlara güvenmesem işte bulamam çevremde asla olmaz.
Güvenmek zorundayım taki bana zararı olana kadar. Güvenimi sarsana kadar.
bizim apartmadaki insanlarm yobaz cunku malesef. Bide bu siyasi görüşler insanları cok etkiledi. Şimdi biliyorsunuzki siyasat yüzünden millet akrabalarıyla bile görüşmüyor.
kız sende gelişme var kocanla ilgili olmayan bir konu açmışsın tebrik ederimMerhaba Hanımlar...
Hayırlı Cumalar hepinize...
Dün yaşadığım bir olay bana bunu sorgulattı
'Biz toplum olarak ne zaman ve neden bu hallere geldik'
Eşim şehir dışında olduğu için alış verişi ben yapayım dedim
Götürmem sıkıntı olmasın diye ne kadar az almaya çalışmış olsam da elimde müthiş ağırlık oldu
Eve doğru yürürken parmaklarım artık hissetmez olmuştu
Yanımdan bir sürü liseye giden gençler geçti
Hiç biri yardımda bulunma teklifinde bile olmadılar (kesinlikle yanlış anlaşılmasın asla zorunda değiller)
Neyse bahçeye girdim 12-13 yaşlarında bir kız ve kardeşi apartmana doğru yürüyorlardı
Bende kapıyı açarlar poşetleri bırakmadan girerim demiştim
Ben hızlandıkça kız yavaşladı
Neyse kapıya benden önce gitti
Kardeşi kapının şifresini söylüyor bu girmedim bekledi zili çaldı
Neyse ben kapının açılmasını bekleyemeyeceğim için bıraktım poşetleri açtım kapıyı
Asansöre bineceğiz ya kapıyı bile tutmadı(zorunda değil tekrardan belirtiyorum)
Kendimi düşündüm sonra ben şimdi bile benden küçük veyahutta büyük olsun fark etmez
İnsanların kapısını açarım yeri gelir inecekleri katta asansörden çıkar kapıyı tutar inmeleri için yardımcı olurum.
Bunlar gerçekten çok ufak ve basit şeyler
Neden bu duygularımızı kaybettik
Tamam hergün haberlerde öyle kötü şeyler izliyoruz ki herkes korkuyor ama
Neden unuttuk güzel şeyleri?
intikam soğuk yenen bir yemek deseydin keşkeSize kapıyı tutmayan yine çocuklar benim de bir komşum var aynı kata çıkıyoruz sayılır adam arka arka gelsek bile hiç kapıyı tutmaz çat diye kapatır kapı açmaya çalışırım kendi asansör önünde bekler artık bende açmıyorum o kişiye hatta bir ara asansör bekliyorum kapı örtük bu adam geldi anahtar yok kapıyı açmamı bekledi kapıya vurdu arkamı döndüm görmemezlikten geldim
aynen. dünyadan bi haber yaşamak var da, işte yapımız bu değilinanın öyle haberler okuduğumda
kalbim, ruhum kirleniyor
cahillerde kafa ne güzel pırıl pırıl
Kesinlikle. Toplum o kadar cok bolundu ki. Dini mezhebi partisi basortulusu basortusuzu dogulusu batilisi... cok aci ama gercek.
Ya tabikide.güveninizide sınırlıyorsunuzdur bence
hani nasıl desem evinize giren çıkan bellidir
ve sizin gittiklerinizde
kız sende gelişme var kocanla ilgili olmayan bir konu açmışsın tebrik ederim
Aminn :)allah sonumuzu hayır etsin canım.
herkes korkuyor benceZaten suc onlarda degilki. Suc cocuklarini orf ve adetlerimizden bi haber yetistiren , hic bi sorumluluk vermeyen anne babalarda. Buna benim annem babamda dahil kardesimi yetistirme konusunda.
atlamışımdır yine kocasından dert yanıyordur diye mazur görürsün umarım
ayy sebatiye benim zaten kocamla ilgi olmayan konularımda çok ama
senin dikkatini yalnızca kv, görümce, koca çektiği için okumamışsın demekki
onada yaşamak mı denilir orasıda ayrı işteaynen. dünyadan bi haber yaşamak var da, işte yapımız bu değil
onlar herkesden mutlu :) ve aynı zamanda herkesden haklılar (!)onada yaşamak mı denilir orasıda ayrı işte
tam tersi olmasın sakın sebatiyeatlamışımdır yine kocasından dert yanıyordur diye mazur görürsün umarım
güzel birşey demiKesinlikle aile terbiyesi
bizim alt katta 2 ergen vardı inanılmaz saygılılardı
mesela onlar senden önce asansöre vardığında asansöre girmez kapıyı tutar sonra onlar girerdi baya baya centilmence yahu
taşındılar şimdi....
Korkmakta da haklılar canım,haberlerde görmüşsündür 3.5 yaşında ki küçük ırmağı kayıptı yan komşusunun öldürdüğü çıktı.Müge anlıda da işlendi olay şu anda da gösteriyorlar adam kaç gündür televizyonday dı en sonunda dün yayın arkasında itiraf etmiş.herkes korkuyor bence
dünya bu şekilde ne kadar yaşanılabilir ki
ahh ne güzelmişçok çok haklısın ve bu aynı şehirde yaşadığın semtte bile değişiyor.
6 yıl bakırköyde oturdum, özellikle hamileyken ve bebeğim küçükken, marketten aldığım 1 poşeti bile taşıtmazlardı bana, dükkanların önünde oturan esnaflar olurdu, kızım silingdeyken apartmanın kapısını açacağım zaman fırlar gelir kapıyı açarlardı, sokağın gençleri puseti arabama koyup çıkarmama yardım ederlerdi, sabah akşam selam verirlerdi. sadece bana değil o sokaktaki herkese aynıydı tavırları, iyilik iyiliği doğuruyordu sanki.
şimdi yine istanbuldayım ama başka bir semtteyim, eminim ki sokağın ortasında biri birini boğazlasa yardım edecek bir tek kişi çıkmaz. geçen yıl bir grup köpek liseli bir kıza saldırdı, kız yerlerde sürünüyor, bizim güvenlik görevlileri dahil herkes durmuş izliyor, bir taş atalım bile diyen yok, kucağımda çocukla zor aldım kızı köpeklerden. utanmasalar çekirdek çitleyecekler bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?