Neden bu hallere geldik!!!

konu benim olunca yorumunuzu cevaplamakta bana düşüyordu
Evet haber kanallarını takip ediyorum
Ama bazı şeyleri o kadar görmemeyi bilmemeyi isterdim ki...
bu konuda haklısın. inan hergün ilk kalkınca en az yarım saat haberleri okuyup öyle başlıyorum güne. cehalet cidden mutluluk

güveninizide sınırlıyorsunuzdur bence
hani nasıl desem evinize giren çıkan bellidir
ve sizin gittiklerinizde

bizim apartmadaki insanlarm yobaz cunku malesef. Bide bu siyasi görüşler insanları cok etkiledi. Şimdi biliyorsunuzki siyasat yüzünden millet akrabalarıyla bile görüşmüyor.

Kesinlikle. Toplum o kadar cok bolundu ki. Dini mezhebi partisi basortulusu basortusuzu dogulusu batilisi... cok aci ama gercek.

kız sende gelişme var kocanla ilgili olmayan bir konu açmışsın tebrik ederim

intikam soğuk yenen bir yemek deseydin keşke

güveninizide sınırlıyorsunuzdur bence
hani nasıl desem evinize giren çıkan bellidir
ve sizin gittiklerinizde
Ya tabikide.
Bir kapı komşum yok diye üzülüyorum ama bazen.
Hatta gecen hastaydım evdeydim.
Bir allahın kuluda yokki çalsın kapımı diye.

Karşı komşum yeni taşınmışlardı cagırdım bir iki kez. Gelen giden yok.
İnsanlarla kaynaşmayı seviyorum helede farklı bir şehirde dahada gereksinim duyuyor.
Tabi güven konusu ıkınci planda kalıyor şu aşamada

Zaten suc onlarda degilki. Suc cocuklarini orf ve adetlerimizden bi haber yetistiren , hic bi sorumluluk vermeyen anne babalarda. Buna benim annem babamda dahil kardesimi yetistirme konusunda.
herkes korkuyor bence
dünya bu şekilde ne kadar yaşanılabilir ki

ayy sebatiye benim zaten kocamla ilgi olmayan konularımda çok ama
senin dikkatini yalnızca kv, görümce, koca çektiği için okumamışsın demekki
atlamışımdır yine kocasından dert yanıyordur diye mazur görürsün umarım

atlamışımdır yine kocasından dert yanıyordur diye mazur görürsün umarım
tam tersi olmasın sakın sebatiye
ohh başlığa bak yine kocası diye girdin ama malesef değildi
Hastalıkla, işle ilgilide bir çok konum var ama onlar dikkatini çekmiyor işte

güzel birşey demi
küçük ama

herkes korkuyor bence
dünya bu şekilde ne kadar yaşanılabilir ki
Korkmakta da haklılar canım,haberlerde görmüşsündür 3.5 yaşında ki küçük ırmağı kayıptı yan komşusunun öldürdüğü çıktı.Müge anlıda da işlendi olay şu anda da gösteriyorlar adam kaç gündür televizyonday dı en sonunda dün yayın arkasında itiraf etmiş.

Bizim zamanımızda böylemiydi komşuluklar.Annem kardeşime hamile iken 9 ay boyunca ve yine doğduktan sonra komşularımız anneme apartman temizliği yaptırmadı mesela aksi bir komşu olsa ortalığı karıştırırlardı,bakkalımız mesela annemin haftalık sütünü alırdı adam dolaba kordu ögleden sonra verirdi küçük bebekle erken kalkamaz kadın diye.

ahh ne güzelmiş
bende öyle bir yerde yaşamak isterdim

Evet semte gore de degisiyor. Eski semtimde kavga ciksa herkes ayirir vs. Evlenip geldigim yerde gecen gun bi olay oldu mahallede. Kadincigligi bebek agliyor bagiris cagiris. Bir kisi bile cikmamis cama gece kimse mi duymadi. Ciktim bagirmaya basladim. Sonra esimi sonra da polisi aradim. Evde coxugum var uyuyo yoksa solugu disarda bulurdum. Neyse ki benim sesime ciktilar disari. Kadini aldilar elinden adamin. Sonra kadin kocasini korumus biz hallederiz diye sarilmis kocasini bi pataklamalarina izin vermemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…