Neden bu kaynanalar boyle

Saçım kapalı tek teli dahi görünmez kalcam ve boynum da kapalı en kısa giyindigim şeyde bu. Ben burda tesettürüm hakkında fikirlerinizi istemedim kaynanam hakkında fikirleriniz istedim

bu resim normalmi sence dar tayt kapanmanın amacı vücut hatlarını kamufle etmek senin bacağının kalınlığı inceliği vücut hattın belli kusura bakma ama ben açığım bende böyle giyiniyorum tek fark saçımız

Tabii ki yardım aldığı için ağzını açamıyor bence kocanız arkanızda durmussa hiç çenenizi yormayın bildiğinizden şaşmayın elbet yorulacaktır

Ya arkadaşlar konu sahibi benim tesettürüm iyi mi değil mi diye konu açmadı ki. Üstüne kimsenin başkasının kiyafeti saçı başı hakkında yorum yapma hakkı yok. Yok illaha tesettür tartışmasina girmek istiyorsak dini konuların yasak olduğunu hatırlatmak isterim. Konu sahibi Pamuksekerim12 sizde Resiminizi kaldırın lütfen.kimseye (buna kv de dahil) birşey kanitlamak zorunda değilsiniz.

Çok haklısınız teşekkür ederim

Ne kadar ironik bir konu. Kaynanasının giyimini eleştirmesinden yakınan konu sahibi konu açar ve giyimiyle ilgili yine eleştiri alır. Farkında değiliz ama içimizde her daim küçük minik tatlış bir kaynana her zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…