- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Noktasına kadar katılıyorum.Ben de arkadaşınla aynı fikirdeyim.
Ama başkasının lafı seni niye sıktı anlamadım.
Allah bizi üresin diye yaratmış.Normal olan insanların, normalden kastım normlara uyan insan,içgüdüsünde bu var.
Bende yok ama.
Aile deyince aklıma hiç çocuk gelmez.Tam aksi ayak bağı,hayatına engel olarak gelir.
Ben de hamile kalmamak için tüm önlemlerime rağmen dua edenlerdenim.
Benim ona cevabım eğer isteseydim çocuk SANA NE ben istedim yaptım,tüm sorumluluğumu da aldım olurdu.
Ps:Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hadi bir ureyelim denmiyor elbette.:))Bebek görünce hoşuma gider ama kendimi anne pozisyonunda hayal edemiyorum..Peki çocuk evliliği olumlu mu olumsuz mu etkiler..?Kafamda deli sorular
Üremek için yapıldığını biliyorum eşten dosttan
ozaman neden evlenıyoruz??diye bır soruda gelıyor benım aklıma..
karşı cins ile illa evlılık catısı altında mı birarada olunur.ye iç gez toz hergün takıl yaşa vs.vs.
bence bir bayan gün gelip sevilip mutlu olacagı bir ilişki bir evlilik istiyor ve eş oluyorsa,günü geldiğinde de anne olmak ister..
sebebi yok bunun,tamamen hormonal:)
Hemşo yakıştı mı şimdi sana? Doğduğun topraklar adına hemen tövbe et. 6 tane farzdır biliyosun buralarda.Noktasına kadar katılıyorum.
Bebesiz hayatlar adına
6 tane az kategoriye giriyor,en az 8Hemşo yakıştı mı şimdi sana? Doğduğun topraklar adına hemen tövbe et. 6 tane farzdır biliyosun buralarda.
Bence çocuk bir zorunluluk değil. Yani çocuk olmalı diye bir durum yok. Olmasa da olur. Soyun devamı evet ilkel olduğu kadar da çok güçlü bir güdü. Ama bence insanların özellikle de kadınların çocuk yapmaktaki en büyük motivasyonu sevme güdüsü. O derecede büyük bir sevgiyi yönlendirebileceğin herhalde başka bir canlı yok.Arkadaşlar merhaba. Aslında bu bir dert mi bilmiyorum. Ve konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Bir arkadaşım sordu. "İnsanlar neden çocuk yapar. Neden çocuk ister. Bu büyük bir sorumluluk. Çocuğun var derdin var." Gibi şeyler. Benimde çok şükür 8 aylık bir kızım var. Ve şöyle dedim kendisine. Mantık olarak nesli devam ettirmek çoğalmak için. Manevi olarak da aile olmak, kanından canından bir parça olması için vs gibi şeyler söyledim ama canımı sıktı. Cidden çocuk yokken insan daha rahat,nereye istersen git,ne zaman istersen uyu kalk vs. Ama insan çocuk olmalı diyor bir yerde. Ne bileyim siz ne cevap verirdiniz.
Arkadaşın annesinin babasın başına dertmi olmuş? Çocugu mutluluk diye görürsen mutlu olursun dert diye görürsen dert verir sana evlat sahibi olmak güzeldir Allah isteyen herkeze yaşatsın inş.Arkadaşlar merhaba. Aslında bu bir dert mi bilmiyorum. Ve konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Bir arkadaşım sordu. "İnsanlar neden çocuk yapar. Neden çocuk ister. Bu büyük bir sorumluluk. Çocuğun var derdin var." Gibi şeyler. Benimde çok şükür 8 aylık bir kızım var. Ve şöyle dedim kendisine. Mantık olarak nesli devam ettirmek çoğalmak için. Manevi olarak da aile olmak, kanından canından bir parça olması için vs gibi şeyler söyledim ama canımı sıktı. Cidden çocuk yokken insan daha rahat,nereye istersen git,ne zaman istersen uyu kalk vs. Ama insan çocuk olmalı diyor bir yerde. Ne bileyim siz ne cevap verirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?