- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Kendi anasina babasina sorsaymişArkadaşlar merhaba. Aslında bu bir dert mi bilmiyorum. Ve konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Bir arkadaşım sordu. "İnsanlar neden çocuk yapar. Neden çocuk ister. Bu büyük bir sorumluluk. Çocuğun var derdin var." Gibi şeyler. Benimde çok şükür 8 aylık bir kızım var. Ve şöyle dedim kendisine. Mantık olarak nesli devam ettirmek çoğalmak için. Manevi olarak da aile olmak, kanından canından bir parça olması için vs gibi şeyler söyledim ama canımı sıktı. Cidden çocuk yokken insan daha rahat,nereye istersen git,ne zaman istersen uyu kalk vs. Ama insan çocuk olmalı diyor bir yerde. Ne bileyim siz ne cevap verirdiniz.
Değişiklik olsun diye te Allahım YaArkadaşlar merhaba. Aslında bu bir dert mi bilmiyorum. Ve konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Bir arkadaşım sordu. "İnsanlar neden çocuk yapar. Neden çocuk ister. Bu büyük bir sorumluluk. Çocuğun var derdin var." Gibi şeyler. Benimde çok şükür 8 aylık bir kızım var. Ve şöyle dedim kendisine. Mantık olarak nesli devam ettirmek çoğalmak için. Manevi olarak da aile olmak, kanından canından bir parça olması için vs gibi şeyler söyledim ama canımı sıktı. Cidden çocuk yokken insan daha rahat,nereye istersen git,ne zaman istersen uyu kalk vs. Ama insan çocuk olmalı diyor bir yerde. Ne bileyim siz ne cevap verirdiniz.
Rabbim gönlünüze göre versin ve inşallah en kısa zamanda nasip etsinAh ahh...
Dunyada o kadar cok anne olmak isteyip olamayan insan varki..
Kimisi hastaligindan kimisi parasizliktan.
O insanlar arasinda bende varim ve ne kadar zordur anne olamamak o arkadasin biliyormu ..??
Arkadaşlar merhaba. Aslında bu bir dert mi bilmiyorum. Ve konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Bir arkadaşım sordu. "İnsanlar neden çocuk yapar. Neden çocuk ister. Bu büyük bir sorumluluk. Çocuğun var derdin var." Gibi şeyler. Benimde çok şükür 8 aylık bir kızım var. Ve şöyle dedim kendisine. Mantık olarak nesli devam ettirmek çoğalmak için. Manevi olarak da aile olmak, kanından canından bir parça olması için vs gibi şeyler söyledim ama canımı sıktı. Cidden çocuk yokken insan daha rahat,nereye istersen git,ne zaman istersen uyu kalk vs. Ama insan çocuk olmalı diyor bir yerde. Ne bileyim siz ne cevap verirdiniz.
Arkadaşlar merhaba. Aslında bu bir dert mi bilmiyorum. Ve konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Bir arkadaşım sordu. "İnsanlar neden çocuk yapar. Neden çocuk ister. Bu büyük bir sorumluluk. Çocuğun var derdin var." Gibi şeyler. Benimde çok şükür 8 aylık bir kızım var. Ve şöyle dedim kendisine. Mantık olarak nesli devam ettirmek çoğalmak için. Manevi olarak da aile olmak, kanından canından bir parça olması için vs gibi şeyler söyledim ama canımı sıktı. Cidden çocuk yokken insan daha rahat,nereye istersen git,ne zaman istersen uyu kalk vs. Ama insan çocuk olmalı diyor bir yerde. Ne bileyim siz ne cevap verirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?