:(neden çok mutsuzum lütfen yardımcı olun:(

arsere

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
61
0
16
Burdur
daha önce yazmıştım ayrıl demiştiniz ve birsaat önce ayrıldım artık son bir şans değil ama deneme yapacaktım ve yaptım beni sürekli tersliyor ve mesaj atmaktan sıkıldığını söylüyordu sana birşey sorcam aşkım diye konuya gireyim dedim birden çocukca soru sorma dedi mesajının sonunu okurum hiç sorma cevap vermem dedi ben yinede sordum beni seviyor musun neden tersliyorsun dedim of saçmalama dedi herzamanki gibisonra cevap ver hayvan değiliz sorunlarımızı konuşarak halledelim dememe rağmen ben edemem cevap vermem dedi e bende sabır taştı yeter artık mesaj at derim sıkılıyorum dersin tek başına canım sıkılıyor yalnızım dediğin yerde tek mesaj atmazsın sürekli tersleme birsey sorsam of yeter demeler ilgi yok sevgi yok bitsin dedim o da bana bitsin demek öylemi defol git dedi bende doğru konuşş birtek seviyorum demen gitme demen yeterdi sevgini görmüş oldum dedim.ben beni bırakana tek bişy derim oda s.....gt. dedi.Demek öyle hoşçakl dedim ayrıldığına göre ben hastanedeyim sen git faceden ilişkisi yok yapıver benim dedi bende kendin yap kızlarla başlamışsındır sohbete dedim. ewet tabiki başladım salak dedi güldü beni bırakanın arkasından ağlayacak değildim dedi hoşçkl dedim o terbiyesiz bişy yazdı ve mesaj atmadım bir daha kızlar ne olur yardım edin ayrıldım ayrılmayı da hakediyor ama çok kötü haldeyim hiç arkadaşımda yok kimseye anlatamıyorum derdimi laf söylesede kalp işte çok sevmiştim nasıl dayancam bu acıya heran onu başka kızlarla görmeye bilmeye bana inat yapacak çünkü herşeyi.

Salla gitsin ya degmez aliskanliktir gecer gider yarin baskasina asik olursun onu da gormezden gelmeye calis bu surefte fac te falan durmadan profilini.kontrol.etme hatta face ini kapat amacina ulasamasin baska kizlarla kiskandirma flan

Salla gitsin ya degmez aliskanliktir gecer gider yarin baskasina asik olursun onu da gormezden gelmeye calis bu surefte fac te falan durmadan profilini.kontrol.etme hatta face ini kapat amacina ulasamasin baska kizlarla kiskandirma flan
Benim face yok ortak gibiydi face yani sırf onun arkadaşları vardı bende ona giriyordum faceden birşey bakacağımda tek korkum beni tehtit eden biriydi şuan sessizlik ileresinden korkuyorum onu bırakırsam kuzenime teklf etmkten falan bahsediyordu hep o kdr şerefsz değildr umarım

Ederse etsin canim sen onun serefsizligini dusunme kuzenin umarim oyle bi insan degildirde kabul etmez ayrica bu tarz seyler cok ergence yani boyle tehditmi olur allah askina cok komik gul gec bence...umarim karsia daha olgun ve mantikli biri cikar...

Ha bu arada yekten birak bu elemani dmek ki kuzeninde gozu varmis bosuna dememisler dervisin fikri neyse zikride odur diye...

merak ettim.kaç yaşındasın ?

Ha bu arada yekten birak bu elemani dmek ki kuzeninde gozu varmis bosuna dememisler dervisin fikri neyse zikride odur diye...
aslında haklısın olabilir gözü fakat bir durum vardı benim kuzen daha önce benim ayrıldığım oglanı benim yüzüme gülerken onu ayartmış oğlanda beni sevdiği için ben kıskanayım diye teklifıni kabul etmiş ben araya girince anlatmıştı o oğlan kuzenimden ayrılmıştı bana döneceğini sanarak işte kuzenim de çok yalvarmıştı onu affetmem için ben bunu bu olayı anlatmıştım buna kuzenime güvenmediğimi söylüyordum oda ben ayreılınca nasıl olsa kuzenn senin olana meraklı senin benim kadar acı çekmeni sağlıcam diye tehtit ediyordu.

ben 20 yaşındayım ayrıldığım kişi 22 olgun demiştim ama erkekler 22 dede çocuk oluyorlarmış bunu anlamış oldum ama canım çok yanıyor

anladım.
şunu söylüyüm hayatımda senin kadar dertsiz kedersiz insan görmedim daha.çok şanslısın.

ben 20 yaşındayım ayrıldığım kişi 22 olgun demiştim ama erkekler 22 dede çocuk oluyorlarmış bunu anlamış oldum ama canım çok yanıyor

22 mi? Ne olgunu çocuk o daha çocuk, zaman geçince anlıcaksın... Böyle bi tip bende de vardı eskiden uzak dur... Yanan senelerin olur, aradan zaman geçer bu gene adam olmaz... Sonunda benim gibi ben neden yıllarca bunu çekmişim, düzgün erkekler de varmış meğer dersin...

Şuan canının acısını tahmin ediyorum anlayabiliyorum da, ama emin ol ki geçiyor... Belki bi yerde izi kalıyor o kadar... Sana böyle saçma sapan tehditler savuran birine hiç yüz verme, hiç üzülme...

şans mutsuzluk mu keşke dediğin gibi şanslı olsaydım.

düşün biraz..
şu anlattıkların bu kadar canını yakabiliyorsa, bundan daha çok canını yakabilecek kadar olumsuz başka birşey yok demektir hayatında.
bu şans değil de ne.sen söyle.

Ben de o salaktan amma çekmişim ne kadar bir derdim var konusu okusam içinde bi parça ondan var... Ne kadar şerefsizlik, dert varsa çektirmiş bana şimdi gördükçe tüm dertleri ondan parçalar gördükçe anlıyorum ne çektiğimi...
Çok şükür ki çok şükür kurtuldum tamamiyle... Doğru insanı bulman dileğimle, üzme kendini değmeyecek insanlar için...

inşallah geçer bu çok farklıydı ailesiyle tanıştırmıştı evlilik planları yapmıştık evlenme teklif etmişti birden değişti çok yalvardım hergün neredeyse lütfen ters davranma bana diye diye öldüm bittim yok düzelmedi ne yapsam olmadı canımı yakmaktan resmen zevk alıyordu acı mutlaka geçer geriye hatıralar kalır acı geçerken deler geçer ve hiç gücüm yok ölü gibiyim şuan.

Zamanla anlıcaksın, insan hep kendini çok büyümüş sanıyor, sonra geriye baktığında küçük olduğunu anlıyorsun... Ama emin ol bu kadar erken yaş evlilik planları yapmak için de erken... Bir anda evlenseydiniz ve sonradan bu adam değişseydi, daha çok üzülürdün... Onun da seninde yaşın daha çok erken böyle kararlar için... Hele erkekler kolay kolay belli bi olgunluğa gelemiyorlar, kişilikleri oturmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…