bir kere kal dermi aşkım dermi diye bekledim ben demem beni bırakmayı seçene tek lafım o olur dedibildiğin ök..zz işte yıllar sonra kaliteni bu kadar düşürdüğün için pişman olacaksın tatlım salak lafını duyduğunuz anda kesin muhabbeti saygı yoksa aşkta olmaz mutlulukta huzurda her zaman söylüyorum saygı saygı saygı. zaten ayrılmak için bahane arıyormuş zorla birlikte olduğunuda açık açık ifade etmiş daha ne yapmalı s.... git demiş yani bu konunun üstüne konuşulurmu;? devam et daha beterlerinide duy isterse bu dahamı iyi acı çektiğini düşündüğün şey sadece boşlukta kalman cnm arkadaaşın yoksa hobi kurslarına git meşguliyet ver kendine kurslardada birsürü arkadaş olur zaten
inşllh tek dileğim bir gün k.gibi pişman olsun ama allah içimdeki aşkı yada saplantı bilmiyorum onu alsın benden bende ona bana dediği gibi salak seninlemi ugrasıp senin arkandanmı ağlayacaktım tabıki erkeklerle konuşuyorum diyebileyim çünkü o bana öyle dediBu derece seninle saygısızca konuşan bir insandan kurtulduğun için sukretmelisin bence. Seni sevmiş olsa bunları asla demezdi. Fazla yüz vermissin,nasıl olsa bana geri döner diye düşünüyordur. Bırak kendi değeriyle kalsın. Anlıyorum seni cok sevmissin. Ama uzatmaları oynamanın bir anlamı yok ki.Toparlan kendine gel,ugrasicak bir şeyler bul. Düşünerek yorma artik kendini. Hayırlısı buymuş ki böyle olmuş.Umarım bir gün öyle bir şey olur ki senin değerini anlar. Ama iş işten geçmiş olur. Böyle erkeklere tahammülüm yok!! ^*.
bir kere kal dermi aşkım dermi diye bekledim ben demem beni bırakmayı seçene tek lafım o olur dediof nasıl inandım ona ya ne kadar aptalmışım şimdi kimbilir hangi kızlarla sohbete başladı bana mesaj atmazken sıkılıyorum derken şimdi kimbilir kimlere kaç mesaj atıyordur
inşllh tek dileğim bir gün k.gibi pişman olsun ama allah içimdeki aşkı yada saplantı bilmiyorum onu alsın benden bende ona bana dediği gibi salak seninlemi ugrasıp senin arkandanmı ağlayacaktım tabıki erkeklerle konuşuyorum diyebileyim çünkü o bana öyle dedi
Bu denli saygısız biri sevilmeyi hak ediyor mu, senin bir damla göz yaşını hak ediyor mu, aşk olsun, bunu kendine yapma
Dua et, Ya Rab; yüreğime sevebilmek nasip ettin, şimdi de unutmak nasip et diye ...
Yaşın 20, o kadar güzel bir zamandasın ki, kimsenin ardından ağlama ...
ay ne kadar denyo bişeymiş bu yaaaaaaaa.....
bırak güzelim hiiiiiiç üzülme bile kurtulmuşsun....
takip etme onu ne hali varsa görsün..
boşuna üzme kendini.....
sabahtan beri bir mesaj bekliyorum tamam affetmicem ama ne bileyim bir mesaj olsun atar seviyorum der dedim hiç birşey yazmadı dayanamadım kendi facebookm yok abimin faceden baktım onu seven kızdan tutun tüm kızları engellediklerimi bile eklemiş çok canım yanıyor
teşekkür ederim edicem bu duayı allah büyük o kadar vicdanlıyım ki ayrıldığıma üzülmüştür diye onun için bile üzülmüştüm ama üzülen ilk fırsatta face girip ilişkisi yok yazıp fotoğraflarımızı silip kız eklemezdi dimiBu denli saygısız biri sevilmeyi hak ediyor mu, senin bir damla göz yaşını hak ediyor mu, aşk olsun, bunu kendine yapma
Dua et, Ya Rab; yüreğime sevebilmek nasip ettin, şimdi de unutmak nasip et diye ...
Yaşın 20, o kadar güzel bir zamandasın ki, kimsenin ardından ağlama ...
bugüne kadar hiç bir kızı kıskanmadığını onlara karışmadığını söylerdi yine karışmaz cıkar biri ile mutluda olur olan bana oldu üzülen ben oldumonu o kafayla kimse çekmez merak etme..
döner dolaşır gelir yine sana...
sen faceden fln bakma ona boşver...
normal olarak üzülüyorsun anlıyorum ama geçecek emin ol...
bugüne kadar hiç bir kızı kıskanmadığını onlara karışmadığını söylerdi yine karışmaz cıkar biri ile mutluda olur olan bana oldu üzülen ben oldumzaten daha önce ayrıldığımızda iki ay önce arkdslarından bir kızla günde 100 mesaj atıyorlardı birbirlerine seni anlattım ona demişti yalan tabi neyse ben o kızla mesajlasacagına benle bile bu kdr konuşmadın demiştim o insan pskolojisinden anlıyor demişti bu kadar adiydi işte saf aşık gibi sevdim yazık
evet canım buraya giriyorum kafam dağılsın diye çünkü arkadşlarımda yok onun yüzünden o kdr güvendim ki silmiştim gerçi face açarsam tekrar eklerim hepsini ama face açmak istemiyorum bana inat daha fazla şeyler yapacak çünkümutlu olacagin yerde neden mutsuzsun anlamiyorum...
böyle terbiyesiz bir insanla sence bir ömür gecermiydi, kurtulduguna dua et....
benimle biri bu sekilde konussun onun birdaha yüzüne bakmayi birak bulundugu yerden bile gecmem....
canim bir süre buralarda takil güzel konular var, güzellik ve bakimla ilgili, kendini bir sekilde mesgul et. disari cik, yürüyüs yap, alisverise git, hayatin tadini cikar..
sen hicbirsey kaybetmedin ve üzülmene gerek yok,
kaybeden kendisi baksin artik basinin caresine
evet olmaz zaten o yüzden bitirdim. bana aptal diyeceksiniz biliyorum ama daha önce ki iki ay önceki ayrıldığımzda eklediği konuştugu kızlar için laf söyledim diye onlar değil sensin demişti onlara mesaj atarsan öldrürüm seni demişti. hatta biz tekrar barışıyorduk kızlara kaptırmamak için barışacaktım bir kız zamanında bunu sevmiş ne diyecek diye merakımdan kıza mesaj atıcam dedim at dedi sevinmiştim at demesine demekki kıza değer vermiyor diye düzgünce kıza lütfen mesaj atmazsan sevinirim sevgilime şimdiden teşekkür ederim yazdım diye kız bana sevgilin bana teklif etti yalvardı hatta ben okuyorum okul bitince dedim diye beklerim cerenim yazdı sevgilin yaptı ben değil dedi bunlara ragmen affettim bana sana inat yaptım sen bana sana kalmadım bana eziyet etme etrafta erkek çok dedin diye yaptım dedi affetmiştim kendimi suçlu bulup ve o kızla twter yazışmalarını okudum kıza cerenim sevmek suçmu falanda yazmış hep bana sana inat dedi kandım çünkü çıkacak olsa kızla yıllarca arkadaşlarmış kız severken cıkardı diye affettim biliyorum salakmışsın diyeceksiniz aşık olunca insan herşeyi düşünüyor.Çok teşekkür ederim hepinize yanımda oldĞunuz içinBirinci sana küfürlü konuşmuş bu zaten baştan zırttt karakterli olduğunu belli etmiş
Bir diğeride kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış herhalde başka kızlarla konuşuyorum ne sandın salak falan demeler buda 2.ci hırtlığıı
daha sevgiliykenn sana si..rrr.g..t.. ..salakk bilmem nee sandın lannn tarzında konuşan adamdann diğer arkadaşlarımın dediği gibii
cacığaa hıyar bile olmazz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?