:(neden çok mutsuzum lütfen yardımcı olun:(

Babamla tanıştırmaya kalksam erken derdi saf işte eklemediği kız kalmadı ya facede ondan güveniyordur kendine biri olmazsa diğeri ile çıkarım diye yok aman kalsın en aklı başında görüneni bu çıktı gerisini düşünemiyorum .

hahaa

giren fena girmiş bu acı kolay kolay çıkmaz

aklı sıra tehtit ediyo kızlar peşimde imajı veriyo
biz de yedik
ama napsın herkesi kendi gibi çocuk ruhlu sanıyo ergenimiz
onu da anlamak lazım

arserecimm ex aşkına hakaret ediyoruz alınmıyosun umarım ama haketti valla napalım

o an kız bulcam yada babana söyle yazdığında çok üzüldüm ama şimdi düşününce bende gülüyorum:) birde ben olgunum diye geziyor ortalıkta ben çocukmuşum daha ağzımdan erkek bulurumu geçin erkek bulursun dediğinde bile asla dedim öyle bişy duymadı kişilik bozukluğu var onda çözdüm artık hasta eminim yani ilk diyo artık tek gecelik ilişkiler olur hayatımda sonra diyo haber ver cumartesi günü yoksa kız bulcam salak işte biraz içim rahatladı enazından unutamıyor beni

yok neden alınayım daha fazla hakareti hakediyor o ben dedim ona beni unutamazsın diye sen unutulmıcak kızmısın da dedi umutamıcak beni evet dolusu ile kızla çıkacak ama zor gerçekten acı çekiyor mu sizce.

Hem de ne fenaaa yıllar sonra bile mesaj atar bu şahıs, baaakk ben şu kızla konuşuyom, yedeklerim çok benim yaaa falan der
Gece gece iyi güldüümmmm vallaaa
Evet canım alınmıyorsun değil miiii ?

Tatlım ne üzüleceksin böylesine yaa gül geç gül geeçç
%100 kişilik bozukluğu yoksa böyle saçma sapan davranmaz bir insan
Tek gecelik mi? ay güldürmesin beni şimdi zaten deminden beri kendi kendime gülüyorum deli sanıcak evdekiler
Kaç yaşında bu kuzum allasen? sen nereden buldun bunu? istisna bu resmen, sana mı rast gelmiş ne

yok neden alınayım daha fazla hakareti hakediyor o ben dedim ona beni unutamazsın diye sen unutulmıcak kızmısın da dedi umutamıcak beni evet dolusu ile kızla çıkacak ama zor gerçekten acı çekiyor mu sizce.

çekmese bu kadar yalvarmazdı emin ol.
hele de babanla tanıştırı hiç demezdi.

ama sen bu çocuğu salla hayatım
sana erkek mi kalmadı bunun gibi arsıza kalacaksın

seni sürekli kızla tehtit eden biriyle evlenecek değilsin heralde. bugünün yarını da var unutma.

Acı çekse bile ben acı çekiyorum diye diyemez kendisine.
O derece yani.
Daldan dala olacak şimdi bu, bugün onla yarın bunla.
Tabi arada sana yazıcak hep aklında olucaksın onun.
Hiç cevap bile verme yazarsa.
Muhattap bile olucak kadar değer vermediğini göster ki daha çok koysun ona.
Sonra zaten kuyruğunu kıstırıp gidicek.

çok şans verdim artık dönmem kendime olan saygımı kaybettim çünkü resmen hergün sevgiliyken ağlıyordum şimdi hiç olmazsa birazcık olsun rahatladığımı hissediyorum tabiki hala acı çekiyorum yeri geliyor ona ait birsey hatırlayınca nefesim kesiliyor ölüyorum sanıyorum annem bile korktu bugün ama olmuyor işte çok denedim küfürlere rağmen ve bugün bana bir daha dönersen kızlarla kabul edeceksin karıştırtmam kendime dedi döncem dediğim yok kendiliğinden hala döncem sanıyordu.

kızlarla çıkıp çıkıp bana dönecek birini asla zaten kabul etmem diyorum ki başka kıza yalvarcagına banada yalvarabilirdin yazdım ben beni bırakanla uğraşmam diyo sonra cumartesi cevabını ver babana de yada kız bulcam diyo cok salak gercekten.bu arada hepinize teşekkür ederim yani en zor anımda bana yoldaş oldunuz ne yapacağımı bilmez afallamış bir haldeyken kendime getiriyorsunuz kendi derdiniz gibi uğrasıyorsunuz hala sizler kadar iyi insanların olduğunu bilmiyordum teşekkr edrm

korku filmi gibi biriymiş. kendime karıştırtmam ne demek ya hanzo. zorla kötü laf söylettiriyolar

yerinde olsam kurtuldum diye göbek atardım valla

bi süre üzülürsün sonra unutursun merak etme üzüntün sonsuza dek sürmeyecek
hatta baya kısa sürecek
bu saplantılı aşk durumundan kurtulunca gerçekleri göreceksin

canım benin ne demek her zaman yanındayız

ilk aşk ilk annesi ile tanıştırılma ilk evlilik teklifi ilk birlikte yemege çıktığım ilk akşam konsere gittiğim ilk beni tüm akrabalarına anlatan bana değer veren kişiydi ilklerimdi bu tür konularda benim için gercekten zor olcak birden böyle delirdi sebebi herneyse bilmiyorum ama artık beni haketmiyor bendeki aşk bitecek ama hep ilk olarak kalacak kötü bir tecrübe mutluluk sandığım bir hayat eşittir umutsuzluklar geriye kalan sadece anılar artık çünkü geri dönüş olmayacak keşke bana hakaret etmese bana iyi davransaydı yazık emeklere geçen zamana hayallerime yazık umutlarımı bitirdi artık kimseye asla inanmam.

Umarım bu '' çocuk '' senin için gerçekten bitmiştir.

Burada okuyupta,

-''Tühhh yazıklar olsun ne şerefsizmiş'' dediğimiz türden değil bu ama;

yinede zamanını tüketmeye değmez.

Oooo beyimiz büyüyecek,hayatta herşeyin face'e kız eklemekten ibaret olmadığını görecek....günde 100 sms yazmadan yatağa başını koymayı öğrenecek.....
Çok işi var daha,çooook.

Son düzenleme:
ewet görecek ama geç olacak bana çok hayal kurdurdu birden vazgeçti korktu ağır geldi belkide evlenme fikri ama zaten en az 4 yıl vardı evlenmeye bile askerlik korkusu saldı fakat tekrar üstünü okuyacaktı herseye caresi vardı ama hiç bir dert kötü davranışları hakettirmezdi allah ıslah etsin onu bana mesaj atmaktan sıkılıp kızlarla sohbet ettiğine eminim daha önce böyle yaptı inanırmısınız onun için hala üzülüyorum ona hem acıyorum hemde ayrıldığım için üzülüyorum acı çekiyorsa diye kimsenin üzülmesine dayanamıyorum hala seviyorum belikde ondan birde sizce seviyormu beni hala asla dönmicem ama cok merak edyrm bunu

Sence?

Sevginin lugattaki karşılığı bu anlattıkların değil bence.

Sence?

Sevginin lugattaki karşılığı bu anlattıkların değil bence.
büyük ihtimalle sevmiyor buna bütün gün yani saat sekize kadar mesaj atmayınca inandım ama yazdı o zaman aklım karıştı ona dönmek için değil duymaya ihtiyacım var bilmiyorum nededini beynimde sürekli sorular var en belirgin soru bu şuan sanırım ondan soruyorum yaptıkları sevmedğini gösteriyo ama aşırı inatçı biri of çok karışığım kalbim beynim karıştı delircem

şuan ilişkinizin dışına çıkarak yani duygularınla değil de mantığın la bakarmısın ne kadar çocuk? ne kadar nispet yapmaya meyilli:) aslında hiçte ulaşılmaz değil gözünde büyüttüğün gibi biri değil..
canım erkekler gerçekten vazgeçtiğin zaman peşine düşer ama gerçekten beklentiyi kesip hayatından mutlu olup vazgeçtiğin zaman :) anladın mı? çünkü o ana kadar o verilmeyen kaybetme korkusu oluşmaz sonra a noluyor bu kız beni neden aramadı mesajlarıma cevap neden vermiyor diye düşünür bu sefer kaçan taraf olursun :)

ewet farkındayım şuan yani bugünkü sözleri cumartesi gününe kadar süre vvermesi falan hala daha önceki dönüşlerim gibi döneceğimi zannediyor ama dönüş yok acıda olsa başka kız bulurum diyen birinden hayır gelmez herhalde kıskandırmya uğrasacagına yalvarsa yine içim yanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…